Sammanfattning av 6x18

Tycker ni om dessa sammanfattningar eller inte? Vill ni att vi fortsätter med det? :) Här kommer iallafall sammanfattningen av det senaste avsnittet!
 
Vi får veta att Ezra har föreslagit att ha Aria som sin medförfattare och det går igenom. Man kan tydligt se att Liam (Arias pojkvän) blir avundsjuk och inte känner sig helt bekväm i situationen. 
 
Det blir lite action mellan Toby och Caleb och Toby slår Caleb för att ha läckt ut att Yvonne gjort en abort (vilket han inte gjorde). Vi får genom flashbacks se att Spencer och Toby var på en kvinnoklinik för att de trodde att Spencer var gravid. Spencer berättar för Toby om att A är tillbaka och att det inte var Caleb utan A som gjorde det. Hon berättar även att hon aldrig skulle göra så mot någon annan efter vad Spencer och Toby själva gick igenom. 
 
Hannas mamma erbjöd Caleb till att bo hemma hos henne. Hanna och Ashley börjar bråka och Hanna säger att hennes mamma gillar Caleb bättre än Jordan. Vad tycker ni? Tror ni på att Haleb återförenas?
 
Tanner kommer hem till Aria och hon blir tagen till polisstationen för att det är någon som lämnat ett vittnesmål som stämmer bra in på Aria. Det visar sig att det är någon som har sett någon ringa DiLaurentis från ett fik och Aria passar bra in på beskrivningen. Det visar sig att det var Sara Harvey som sagt dessa saker och vi får senare reda på att det var Mona som hade ringt. 
 
Tjejerna är på Hannas möhippa och massor av konstiga saker händer. Mona kommer dit (oinbjuden) och efter det börjar musiken spelas högre, det börjar blåsa och Aria bränns av brasan som är igång. Väl på sjukhuset kommer Ezra till Aria och han läser för henne och har med sig saker som hon tycker om. Tror ni att vi kommer få Ezria som ett par igen?
 
Melissa har åkt tillbaka till London igen. Spencers pappa berättar att Melissa har blivit hotat innan Charlottes förhör och personen har då sagt att den har bandet där hon erkänner att ha dödat Bethany. Hon lämnade pengar till förövaren och hoppades på att allt skulle försvinna men istället dödades Charlotte. Tror ni att Melissa har blivit hotat på riktigt? Av vem?
 
Emily hittar bilen som försökte köra på henne och frågar om personen som hyrde ut den kände igen Melissa, vilket hon inte gjorde. I slutscenen ser vi dock att personen som Emily frågade tar fram ett kuvert med pengar från bilen, antagligen för att hon har varit tyst om hemligheten om vem det var som hyrde bilen. Vem var det som försökte köra på Emily?
 
Vad tyckte ni om avsnittet? Diskutera gärna!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie

Gillar sammanfattningarna jättemycket! :) kram

Svar: Vilken tur, vad kul! Då fortsätter vi helt klart med det :) Kram!

-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-05 | 22:36:06
Postat av: Anonym

Jss fortsätt med det :) vill ha många uppdateringar :P

Svar: Vi ska göra vårt bästa för att uppdatera bättre! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-06 | 00:22:56
Postat av: Anonym

Jag tycker avsnittet var rätt segt, som många har varit sen tidshoppet tyvärr :( det händer kanske max en spännande scen per avsnitt och den är inte heller speciellt spännande..

Svar: Jag håller med! Känns som att det bara är massor av utfyllnadsavsnitt för att få säsongerna att gå. Vi får hoppas att de två sista avsnitten blir mer spännande! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-06 | 09:35:00
Postat av: Anonym

fortsätta med sammanfattande

Svar: Absolut då gör vi det, tack för din åsikt :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-06 | 09:40:09
Postat av: -A

Jag tycker om sammanfattningarna och vill gärna att ni fortsätter.
Jag hoppas att Aria och Ezra blir tillsammans. Jag saknar alla gamla par :(

Svar: Vad roligt, då gör vi absolut det! Jag hoppas också det!! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-07 | 19:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback