Liten paus

Som ni nog har märkt har vi inte bloggat på ett tag och detta beror mest på att serien inte är igång och vi behövde en liten paus. Det finns inte såå jättemycket att blogga om när serien har uppehåll och det gör det svårare och även mindre kul att blogga. Så vi tänker att vi pausar med bloggningen fram till juni då serien kör igång igen. Det blir bättre för oss också eftersom vi endast har två månader kvar i skolan nu då mycket ska bli klart innan sommaren och då är det bra för oss att fokusera på det. Serien kommer igång samtidigt som vi (i alla fall jag Josephine) slutar skolan, så jag kommer vara redo för att blogga då!
 
Hoppas detta är okej med er och visst, det kan hända att vi slänger in något inlägg då & då om något stort har hänt - PLL relaterat alltså :).
 
Hoppas ni alla mår bra så hörs vi!

65 days

 
65 dagar kommer gå blixtsnabbt! Eller vad tror ni? Längtar ni till säsongspremiären? Vad har ni för förväntningar?

Take off your mask

 
Har ni någon teori om vem som gömde sig under masken?

Lucy på Instagram

 
Lucy på hennes mark. girl photoshoot!

Dålig update

Ber om ursäkt för dålig uppdatering på sistone, men man kan säga att vi har pausat lite från bloggningen dels för att det är skönt ibland att ta en liten break, men sen också för att serien har uppehåll för tillfället och då finns det inte så mycket att blogga om. Om det är något speciellt ni önskar att läsa om så är det bara att kommentera!
 
Nästa avsnitt av PLL kommer den 10 juni, så drygt två månader kvar, vilket inte är så farligt långt!
 
Fina Ezria <3 Jag har börjat gilla Ezra igen nu när man vet att han inte är så ond som man trodde!

Mer från Twitter

 
Hämtat från PLLEEKS

Säsong 5 tweets


Efter 16h jobb

 

A is for Aria

 
Cool video som Marlene King retweetade! Tror ni Aria kan vara A?