Rhys Matthews

Kommer ni ihåg denna kille? Tror ni att han kommer att komma tillbaka något mer nu eller var han bara med i några avsnitt för att lura oss innan vi fick veta vem A var?
 

Spencer & Caleb kiss

Vad tycker ni om detta egentligen? Jag känner ingen kemi mellan dem om jag ska vara ärlig. Jag ser bara en väldigt bra vänskap. Detta känns bara fel! Håller ni med?
 

8 olika outfits

 
Delar ni deras åsikter om dessa kläder?

Tankar om avsnittet | 6x13

Vad tyckte ni om avsnittet igår? Jag tyckte ännu en gång att det var ett bra och spännande avsnitt. Det var mycket som hände!
 
- Sara Harvey följer efter Emily överallt. Vad vill hon henne egentligen?
- Lucas är tillbaka och frågan är om han är misstänkt... är inte det lite old news kanske?
- Spencer och Hanna pratade om Spencers känslor för Caleb... nej, nej, nej, kändes bara fel!
- Vi fick veta varför Emily tar massa sprutor och det är för att hon vill donera sina ägg för att kunna få pengar. Hon är alltså inte sjuk. TUR DET!
- Ezra visar en sida som vi inte riktigt sett förut.
- Och Spencer och Caleb kysstes... nej tack. Känns inte rätt överhuvudtaget.
- Ett nytt A meddelande till Aria: You know who did it and I'm going to make you talk 😈
- Karaktärer som inte var med i detta avsnitt: Alison, Toby, Jason, Mike, Mona.
- Avslutet... jag tyckte det var ett riktigt coolt avslut när den nya 'A' googlade på "uniforms". Då tänker man bara japp, nu kör vi en gång till då! Ännu en säsong av mer 'A' hot.
 
 
 
Vad var bäst och sämst med avsnittet enligt er?

Sneak Peek 1 6x14 "New Guys, New Lies"


Eftersnack 6x13

 
Om ni vill höra lite olika teorier och analyser om dagens avsnitt är detta ett väldigt bra "program" att titta på! :)

Promo 6x14 "New Guys, New Lies"


Season 6 Episode 13: "The Gloves Are On"

 

Januari Q&A med Shay


Tyler pratar om framtida Haleb


Sa han sir?

Nej, han sa bara "Sorry for your loss" och inte "sorry for your loss sir". Nu har vi bevis!
 

Ian Harding säger...


Kanadensisk Promo "The Gloves Are On" 6x13


Intervju med Shay

 

Teasers in för 6x13 "The Gloves Are On"


Stockholm syndromet

Visst var det lite kul att få höra Sverige och framförallt då Stockholm nämnas i det senaste avsnittet? ;)
 

Sneak Peeks 6x13 "The Gloves Are On"

 
 

Vad hände med Sara?

Janel Parrish (Mona) bekräftade på Twitter vad som faktiskt hände med Sara Harvey. Hon fick elektrisitet i sig när de stoppade bomben i finalen (6x10) och hon kan därmed inte använda sina händer ordentligt.
 
PLLeeks

Sneak peek 6x13


Lucas kommer tillbaka i nästa avsnitt

PLLeeks

Promo 6x13 "The Gloves Are On"


Tankar om avsnittet | 6x12

Vad tyckte ni om avsnittet igår? Jag själv tycker att det var ett bra och spännande avsnitt! Här kommer några tankar och funderingar samt saker vi fick reda på i "Charlotte's Web".
 
Mina tankar började snurra lite om Aria verkligen kunde ha dödat Charlotte, men det kändes alldeles för givet och sedan fick vi reda på att hon inte gjorde det - *phew*! Men Ezra verkar ju en aning knäpp i huvudet, tror ni verkligen att han kan ha dödat henne? Han hade en liten crazy look in his eye den natten när han och Aria stod utanför kyrkan... det känns som att han inte är sig själv helt enkelt.
 
Vi fick träffa Hannas fästman, Jordan. Visst, han verkar trevlig och Hanna verkar glad men... han är ingen Caleb! På tal om Caleb, scenen där alla satt tillsammans och åt var lite lagom awkward. Man märkte att det fanns en spänning mellan Caleb och Hanna samtidigt som man ser att de är glada för varandra. Jag personligen älskar Haleb, så det var en aning jobbigt att se att de har gått vidare från varandra. Bara en aning! Dessutom ser man att Spencer och Caleb börjar komma varandra närmare...?! Nej tack, det där blir bara konstigt!
 
Vi fick även träffa Liam och visst, han verkar väl också helt okej men jag ser ingen framtid med dem. Ezra är the one för Aria, helt klart! Trots att han verkar lite småknäpp just nu så kommer de alltid passa bäst ihop.
 
Och vad är det som händer med Emily? Varför är hon hos doktorn, varför tar hon blodprover och varför tar hon piller? Är hon sjuk tro?

Sen har vi Alison som nu inte verkar lita på sina vänner och tror att någon av dem har dödat Charlotte. Personligen tror jag inte någon av tjejerna gjorde det.... hade kunnat gissa på Aria men eftersom hon förklarade hur det gick till under den natten, verkar det som att det inte var någon av dem.

OCH avslutet i avsnittet. Någon (Uber A *host*) lägger blommor på Charlottes grav och går sedan vidare in i sin bil medan mannen som håller upp dörren säger "SO SORRY FOR YOUR LOSS, SIR" vilket betyder "jag beklagar". VEM VAR DET? Eftersom han sa "sir" så tänker jag att det är en kille/man i alla fall. Kan det vara Wren? Lucas?

Nu vill jag höra vad ni tyckte om avsnittet. Har ni några teorier om vem som dödade Charlotte?

 

 
P.S. Vad hände egentligen med Sara Harvey? Det berättar vi i ett inlägg senare idag!

Season 6 Episode 12: Charlotte's Web

 
Om något inte fungerar, förklara i kommentarsfältet vad som krånglar så ska vi hjälpa er så gott vi kan. Diskutera gärna avsnittet med oss i kommentarerna!
 
Enjoy!

PLL insiders


Nytt avsnitt inatt

Inatt är det dags igen för nästa avsnitt av PLL! Vi publicerar avsnittet här imorgon bitti som vanligt runt 06.00-07.00 tiden. Vill ni se det live kl 02.00 inatt, kan ni kika in på dessa livestream länkar nedan. Kan inte garantera att de fungerar till 100%.
 
LIVESTREAM LÄNK 1
LIVE STREAM LÄNK 2
 
Är ni laddade inför ett nytt avsnitt?
 

Shay på Rachael Ray Show


Lucy på Jimmy Fallon


Intervju med Lucy och Sasha


PLL gänget på Good Morning America


Intervju med The View


Lucy på Instagram

 

Trust no bitch.

Ett foto publicerat av Lucy Hale (@lucyhale) Jan 14, 2016 kl. 4:37 PST


Kanadensisk promo 6x12 - "Charlotte's web"


Pappret som Aria skulle prata utifrån

"Alison and Dr Rollins have told us how well Charlotte has been doing. How rapidly she has been able to integrate herself into the general hospital population. They feel strongly that now is the right time to reintegrate her into the community. It seems like there is a lot of evidence and a lot of people who support this viewpoint and from what Alison has told me it is hard to argue that Charlotte has made a lot of progress over the last five years.

While I'm not sure I can ever completely forgive Charlotte for the things she did to my friends and I, I do believe in second chances and I think that it's worth taking the risk to give Alison and Charlotte a chance to mend their family. I have a life now in another part of the country and I don't think freeing Charlotte will direct my daily life as long as she remains here in Rosewood. I am not afraid of Charlotte DiLaurentis any longer."
 
Svensk översättning:
"Alison och Dr Rollins har berättat för oss hur bra det går för Charlotte. Hur snabbt hon har kunnat integrera sig i sjukhusets befolkning. De känner starkt att det nu är rätt tid att återintegrera henne i allmänheten. Det verkar som det finns en hel del bevis och en hel del människor som stödjer denna synpunkt och utifrån vad Alison har berättat för mig är det svårt att hävda att Charlotte har gjort en hel del framsteg under de senaste fem åren.

Även om jag inte är helt säker på att jag någonsin kan förlåta Charlotte för de saker hon gjorde mot mig och mina vänner, tror jag ändå på en andra chans och jag tror att det är värt att ta risken att ge Alison och Charlotte en chans att laga sin familj. Jag har ett annat liv nu i en annan del av landet och jag tror inte att Charlotte kommer påverka mig och mitt liv om hon blir befriad, så länge hon fortfarande är kvar i Rosewood. Jag är inte rädd för Charlotte DiLaurentis längre. "
 

Tankar om avsnittet | Vinterpremiären 6x11

Då var PLL igång igen! Vad tycker ni om vinterpremiären? Jag tyckte avsnittet var riktigt bra och att det var en grym start på andra delen av säsong 6. Här kommer en liten recap på avsnittet blandat med egna tankar.

 

För det första så var det grymt kul att se tjejerna fem år äldre. De passar mycket bättre i dessa roller när de spelar sin riktiga ålder och man känner att de har vuxit upp och blivit mer mogna. Dessutom var det väldigt intressant att se dem tillsammans i Rosewood igen när det "inte hade setts" på fem år.

 

Här kommer några punkter på saker vi har fått reda på efter avsnittet...
- Radley har blivit till ett hotell, väldigt exklusivt hotell
- Ezra har släppt en bok och är inte tillsammans med Aria längre. Jag dog lite när de bytte blickar inne på the Brew... det finns något där mellan dem fortfarande, jag kan se det! Men Aria är ihop med någon annan som heter "Liam", ingen som vi träffat ännu.
- Emily tar piller utan att berätta det för någon. Vad är detta för piller tro?
- Vad är det som har hänt med Sara Harvey? Det blev en stor reaktion hos tjejerna när Sara kom till begravningen i sin svarta slöja. Kan det ha hänt något speciellt som vi inte vet?
- Emilys pappa har gått bort - vila i frid pappa Fields!
- De har valt att visa textmeddelanden på ett nytt sätt - vad tycker ni om detta?
- När Toby sa: THE BROTHERHOOD OF EX BOYFRIENDS haha så grym.
- Viktig fråga... vad är det som sker mellan Caleb och Spencer?? Jag hoppas bara att det inte är något som leder till "mer än vänner"... känner helt ärligt ingen connection mellan dem förutom att de är goda vänner.
- CeCe/Charlotte/A blev mördad i kyrktornet. VEM DÖDADE HENNE?

 

Okej, har ni några teorier? Förmodligen har vi en ny A, som kallar sig för Uber A och är troligen ansluten till CeCe på något vis. Vi ser även en liten kamera i tjejernas hotellrum, någon sitter alltså och spionerar på dem. Men varför ska denna nya Uber A ha något med tjejerna att göra när de inte ens gjort något? Det känns lite som att detta avsnitt var lite av en kopia på seriens första avsnitt. Jag menar... Charlotte kanske inte ens är död?

Karaktärer som inte var med i detta avsnitt: Jason, Mike, Melissa, Wren. Wren är fortfarande en misstänksam karaktär enligt mig och Marlene har lovat att han kommer tillbaka... hmm.

 

Vad tycker ni om avnittet? Vad har ni för tankar och teorier? Lever Charlotte? Vem är Uber A? Diskutera avsnittet med oss i kommentarerna!


Sneak peek 6x12 "Charlotte's Web"


Shay and Ingrid - Makeup Haul


Season 6 Episode 11: Of Late I Think of Rosewood

 
 
Klicka på playknapppen och kryssa bort all reklam som poppar upp. Om något krånglar, kommentera då vad som inte fungerar så ska vi hjälpa er så gott vi kan. Diskutera gärna avsnittet i kommentarerna med oss!
 
Enjoy!

Promo 6x12 "Charlotte's Web"


Happy PLL day

Inatt smäller det hörni! Äntligen kommer vår favoritserie tillbaka och vi är så taggade. Avsnittet kommer vara 5 år senare än det senaste avsnittet, så det kommer kanske bli lite annorlunda än det vi är vana vid att se, men det kommer bli spännande!
 
Imorgon bitti lägger vi upp avsnittet här, så håll utkik efter det. Om ni vill se det live kan ni prova dessa länkar. OBS! Inte 100% säkert att de fungerar men värda att testa.
 
LIVESTREAM LÄNK 1
LIVE STREAM LÄNK 2
 
Beskriv hur ni känner med ETT ord att PLL är tillbaka?!
 

Intervjuer om 6B

 
 

Marlene taggar inför premiär

 

I know it's the Golden Globes but this trumps that. #twodays #prettylittleliars #fiveyearsforward #fiveyearsforwardpll

Ett foto publicerat av imarleneking (@imarleneking) Jan 10, 2016 kl. 5:20 PST

 
 

Only two more sleeps. @sleepinthegardn @shaym #premiereday #fiveyearsforward #freeform #abcfamily #pllfamilygetready #january12

Ett foto publicerat av imarleneking (@imarleneking) Jan 10, 2016 kl. 9:49 PST

 
 

A Benzo and a Buttabenzo. The wait is almost over. Tuesday. January 12. Are you ready? @itsashbenzo @shaym #Prettylittleliars #Fiveyearsforward Find us on @Freeform the new name for ABCFamily.

Ett foto publicerat av imarleneking (@imarleneking) Jan 8, 2016 kl. 7:49 PST


Exklusiv sneak peek

 
Snart är det dags hörni! På onsdag smäller det!

Sasha photoshoot


Intervju om säsong 6B


Behind the scenes | Photoshoot med Troian


Sneak peek 6x11


Teasers in för 6x11

 
 
 

Behind the scenes | Photoshoot för vinterpremiären

 
 

Instagram Snaps från People's Choice

 

This is what 6 years of blood, sweat, laughter and tears look like and after all those years I still need to pinch myself. Thanks to those of you who voted for us 💃🏻❤ #familyportrait #PLL #peoplechoiceawards #pca *** @sashapieterse27 you are here in spirit along with the rest of the cast!***

Ett foto publicerat av Shay Mitchell (@shaym) Jan 6, 2016 kl. 7:42 PST

 
 

These babes @itsashbenzo @ianmharding #pcas

Ett foto publicerat av Lucy Hale (@lucyhale) Jan 6, 2016 kl. 5:55 PST

 
 

You GUYS! Thank you so much for choosing us as your favorite cable drama. You have no idea the amount of appreciation we have for your devotion to us and to the show. Cheers to YOU #pcas (ps miss you @sashapieterse27 )

Ett foto publicerat av Lucy Hale (@lucyhale) Jan 6, 2016 kl. 7:26 PST

 
 

Annnnnd I'm off to bed. Thanks again @peopleschoice for having us 🤓

Ett foto publicerat av Lucy Hale (@lucyhale) Jan 6, 2016 kl. 7:51 PST

 
 

I mean. Is there any doubt as to which one of us is the prettiest liar? #peopleschoiceaward

Ett foto publicerat av Troian Bellisario (@sleepinthegardn) Jan 6, 2016 kl. 6:16 PST

 
 

What an incredible night with @itsashbenzo @shaym and @lucyhale thank you @rebeccawmakeup for making my face acceptable after the Icelandic tundra for @davestanwell for my sleek and high fashion hair and @styledbyjl for my beautiful and unique dress. Oh and @cliffordmurray for being an amazing date and for everyone who voted for us to win the #peopleschoiceaward awesome way to welcome #2016

Ett foto publicerat av Troian Bellisario (@sleepinthegardn) Jan 6, 2016 kl. 9:44 PST

 
 

#peopleschoice sneak peak make up by @mrsbymrs hair @kyleeheathhair 💋❤️

Ett foto publicerat av Ashley Benson (@itsashbenzo) Jan 6, 2016 kl. 5:04 PST

 
 

FaceTime w the wife before the awards @shaym #peopleschoice

Ett foto publicerat av Ashley Benson (@itsashbenzo) Jan 6, 2016 kl. 4:17 PST

 
 

Thank you for for your votes, your passion and your PLL pride. I love you. #pllarmy #pllfamily #Pllfansforlife

Ett filmklipp publicerat av imarleneking (@imarleneking) Jan 6, 2016 kl. 8:30 PST


Vinnare av Peoples Choice Awards

GRATTIS till PLL som vann en People's Choice Award för Favourite Cable TV Drama igårnatt!
 

Australiensk promo 6x11

Nu är det inte många dagar kvar innan nya avsnitt börjar sändas, är ni redo?