Sneak peek 4x09 "Into the Deep"

 
 

Sneak peek pics 4x09


Promo 4x09 "Into the Deep"

 

Massa spoilers 4x09

-Paige kommer att ornda en födelsedagsfest för Emily.
-Jenna & Shana kommer dyka upp på denna fest.
-A kommer att göra en stor röra på festen.
-Toby kommer inte att vara i denna episod.
-Det kommer att bli en Sparia scen.
-Det kommer att finnas Paily scener och enligt författarna är deras skådespeleri "vacker".
-Det kommer att bli en Ezra och Veronica scen.
-Det kommer att bli en sjö scen.
-Emily ser en kropp som flyter på toppen av sjön.
-Mona kommer att vara tillbaka i Radley i sitt gamla rum.
-Red Coat kommer att göra ett framträdande.
-Det kommer att finnas en scen med Shana gråter på sjukhuset.
-Jenna & Shana har en scen tillsammans på Rosewood High. Aria och Spencer spionerar på henne, och tar reda på att hon tror Alison lever och tror att hon bara skulle ha berättat för polisen vad som hände från början. Shana vill fortsätta leta efter Ali.
-Ashley, Veronica och Hanna har en scen. I den här scenen, avslöjar Ashley att hon tycker det är galet att Mona erkände ett mord hon inte begått.
-Hanna känner sig skyldig om Monas bekännande.
-Det kommer att bli en Jakaria scenen och det ser ut som att de kommer kyssas.
 
Citat:
Jenna till Aria: "I don't have to tell you anything."
Shana till Spencer: "She's dead."
Spencer till Shana: "You could be next. Or me."
 
KÄLLA

Into The Deep (4x09) synopsis

Engelsk översättning
Paige throws Emily a surprise birthday party with even more surprising guests – Jenna and Shana. But it’s “A’s” actions at the party that lead to the biggest shock of all. Mona’s selfless act provides Hanna and her mother with their first bit of good news, but sends Mona down a familiar path. And Ezra gets some distressing news from Maggie regarding her and Malcolm.
Meanwhile, Aria and Jake continue trying to define their confusing relationship. And Emily meets with a world class coach in a last ditch effort to salvage her swimming career.
 
Svensk översättning
Paige ordnar Emily en överrasknings födelsedagsfest med ännu mer överraskande gäster - Jenna och Shana. Men det är "A: s" åtgärder på festen som leder till den största chocken av allt. Monas osjälvisk handling ger Hanna och hennes mamma med sina första lite goda nyheter, men skickar Mona ner en välbekant stig. Och Ezra får lite beklämmande nyheter från Maggie om henne och Malcolm.
Under tiden, fortsätter Aria och Jake att försöka definiera sin förvirrande relation. Och Emily möter en världsklass tränare i ett sista desperat försök att rädda sin simning karriär.

Säsong 4 avsnitt 8: The Guilty Girl’s Handbook


Janel twittrar

 
Låter spännande...! Fast ändå lite irriterande eftersom vi har gott om twists så det nästan räcker ;) Avsnittet kommer upp imorgon bitti förresten, så håll utkik!

Zoe

 
I kvällens avsnitt kommer vi att träffa, Zoe spelad av Rumer Willis!
 
Liten förklaring om vem hon är:
Who is she? She is an organizer of a worldwide charity. She is also Emily's old boss (from when she did some charity work in Haiti)
~Bryan Holdman has said "she has some sort of connection to Ezra" although, it's NOT a "love connection" so no need to worry about that, Ezrian's! Isn't that what Jake is for? hmm..
 

Keegan twittrar

 

Spoilers

 Engelsk översättning
- Mona and wren will share a scene
- Ezra continues to reel from Maggie's big news when he's dealt an even more crushing blow regarding his son.
- Emily will start living in ali's room for a while
- Aria will visit ezra again in his apartment in 4x12(summer finale)
- Wilden will be back in next episode (in a flashback)
- In coming episode we will bunch of caleb and hanna scenes
-Eddie Lamb is back in next episode..
 
Svensk översättning
- Mona och wren kommer att dela en scen
- Ezra fortsätter att rulla från Maggies stora nyheter när han har behandlat en ännu mer förkrossande slag angående hans son.
- Emily kommer börja bo i Alis rum ett tag
- Aria besöker Ezra igen i sin lägenhet i 4x12 (sommar finalen)
- Wilden kommer att vara tillbaka i nästa avsnitt (i en flashback)
- I kommande avsnitt kommer ett gäng Caleb och Hanna scener
- Eddie Lamb är tillbaka i nästa avsnitt ..
 

Teen Choice Awards

 
Ni har väl inte glömt att rösta? Klicka HÄR och rösta varje dag fram till 10 augusti på Pretty Little Liars nomineringarna. Ni hittar dem i kategorierna Summer & TV!

Marlene svarar på frågor på twitter

 

Dagens fråga


Undrar vad som kommer hända Spencers mamma?

 
Vad tror ni?

Vem förstörde Connors bil?- Mike! Han är väldigt lik Ezra på denna bild, men här fick vi svaret, det var Mike. Fin bror som står upp för sin syster.


PLLeeks-bilder

 

Visst är de lika?


Spoiler pic

 
Kolla vem som är tillbaka på vinter finalen! Peter Hastings, Spencers pappa...

Marlene twittrar

 
Säsong 4 - avsnitt 12 ska vi alltså få lite svar. Hoppas vi?!

Dagens fråga


Svar på kommentar från inlägget: En bra teori

 
 
 
Denna kommentar fick vi från DETTA inlägget där vi la upp en teori om att Spencer kan vara lite misstänksam. Och så fick vi lite frågor samtidigt som vi tänkte svara på i ett inlägg. Här kommer våra svar!
 
Josephines svar: Jag har inte riktigt några teorier om A som jag verkligen funderar på, då jag velar ganska ofta... det är så svårt att veta, och även att gissa. Men jag tror det mest logiska skulle vara att Alison fortfarande lever, eftersom hon är den ända som verkar kunna lögnarnas mest djupa hemligheter. Men det vore också lite för självklart att Ali fortfarande skulle leva, samtidigt som det skulle vara väldigt oförvänat på något sätt. Haha som ni märker så velar jag som sagt mycket, då jag aldrig riktigt kan bestämma mig för vad jag tycker. Sen finns det ju teorier om att Aria är A osv.... men det känns lite för mycket. Jag kan inte riktigt tro på det, känns för "overkligt" på något sätt. Men i säsong 4 kommer vi ju att få en del svar, som t.ex. om Ali lever och vem Red Coat är (tror jag) osv, så det kanske gör att man få lite mer teorier om A. Men man vet ju aldrig, eftersom PLL alltid ger oss mer frågor än svar... ;)
 
Linns svar: Jag har slutat bry mig om vem som kommer avslöjas som A nästa gång, för att jag tycker att serien börjar luta mer och mer åt vem Red Coat är och vad som hände med Alison. A känns lite undangömt nu tycker jag. Dock tror jag som Josephine, att Alison lever. Det skulle bli sånt tvärt slut på serien ifall hon var död, jag menar, vad skulle serien gå ut på sen i så fall? Så jag tror absolut att hon lever och sen finns det ju massor med teorier om hur hon lyckats hålla sig gömd, men jag tror vi kommer få mer och mer svar nu framöver i serien. 

Spoby <3

 
Någon mer som gillade denna scenen?
 

Hanna scen

Haha älskar denna scenen, så rolig ;)
 

Hanna


Vad tror ni Hanna har för crazy plan?

Lucy som host

 
Lucy Hale kommer tillsammans med Darren Criss vara värdinna till The Teen Choize awards! Läs mer HÄR! Och glöm inte att rösta på PLL skådespelarna inne på TeenChoiceAwards.com om du inte redan gjort :)

FRÅGA OSS.
Ställ oss frågor! Vem tror ni Red coat är? Lever Alison? Vilka fler ingår i the A-team? Vem är er favoritkaraktär? Osv. Fråga på så svarar vi i ett inlägg!

8 fun, random facts om Keegan

 
1. Han har samma födelsedag som the royal baby, alltså Kate Middleton’s and Prince William’s nyfödda barn!
 
 
 
2. Han är en kattälskare!
 
 
 
3. Han åker runt i sin bil med stil ;)
 
 
 
4. Han sjunger som en ängel!
 
 
 
5. Han är en riktigt duktig fotograf! (Där hade vi en dold talang vi inte visste om honom!)
 
 
 
6. Hoppsan, en snygg kropp har man minsann...
 
 
 
7. Därmed väldigt stark!
 
 
 
8. Han är en valpälskare!

Jenna & Nigel

 
I denna scenen när Nigel ger någon en kopp te och säger "here you babe" verkar många tro att det är Jenna och att hon kanske är A. Då i förra avsnittet gjorde A en kopp te, och varför man tror att det är Jenna är för att på Wildens begravning fick vi se att Jenna gick bredvid någon som såg precis ut som Nigel. Vad tror ni?
 
 
Från Wildens begravning
 

Sneak peek pics från 4x08

 

Shay Mitchell på Instagram

 
-------------------
 
 

Marlene twittrar & instagramar

 
Denna teasern fick vi av Marlene för några timmar sen, en replik från finalen! Spända?

Gifs från 4x07 - Ezria


Svar till läsare.

Hej.

Jag har läst några kommentarer om att folk tycker att vi kopierar inlägg från andra fanbloggar och att andra kopierar från oss. Jag förstår att ni som läser flera fanbloggar tycker att vi gör för liknande inlägg om inte samma som varandra inlägg då och då, och det är inte konstigt. Vi skriver om samma serie och tar information från samma ställen, så att göra helt unika inlägg är näst intill omöjligt. Vi försöker vara så unika som möjligt och det försöker nog alla andra fanbloggar, så NEJ, vi skulle aldrig kopiera ett inlägg från någon annan blogg och vi hoppas självklart att andra inte kopierar våra inlägg rakt av och kopierar man inlägg så skriver vi ut vartifrån vi hittade materialet. 


Vi har även kontaktat andra fanbloggar att vi ska ha den dealen - att man skriver källan på de inlägg vi kopierar. 

Så vi behöver inte era kommentarer om att ni tycker att vi har kopierat inlägg från andra bloggar, för det har vi inte. Vi kan inte göra andra typer av inlägg, för då skulle bloggen bli något annat än en fanblogg. 

Tack och bock.

Vem kommer dö? (STOR SPOILER)Jag har läst på många ställen att det är JENNA som drunkat! Tammin Sursok som spelar Jenna är gravid och kommer förmodligen inte kunna vara kvar i serien av den anledningen, så det är stora chanser att det är Jenna som dör. 

Tyler, Ashley & Marlene twittrar

 

Emily tillbaka i sharksDet verkar som att Emily är tillbaka i sharks!

Nu börjas det!


PLLeeks

Vad vi väntar på att få reda på:


Spoilers 4x08 "The Guilty Girl's Handbook"

Engelsk översättning
-Hanna comes up with a desperate plan to save her mom, while she turns to Mona, Mona and her have a scene where Mona is interrogating her. Seems like she wants Hanna to practice taking the fall for the murder. But will she?
-Jakaria scenes
-There will ALSO be a Ezria scene.
-Ezra confronts Emily about the fact that he suspects -A is targeting them again.
-Caleb visits Ashley in jail. He tells her that Hanna would do ANYTHING for her, and Ashley says, "That's what I'm afraid of."
-Veronica will be in this ep and Hanna will be upset with her because there isn't much Veronica can do about Ashley's case.
-There will be a Wilden and Hanna flashback, where Hanna pulls a gun on Wilden and shoots him, but this is ALL part of Mona's interrogation. She will tell Hanna to imagine this.
-Emily, Pam, and Zoe will have a scene together.
-The girls will have a scene in a police station.
-Hanna's mom will be moved to a new prison until her trial.
-Ezra tries to help Emily get into college.
 
Svensk översättning
-Hanna kommer på en desperat plan för att rädda sin mamma, samtidigt som hon vänder sig till Mona, Mona och hon har en scen där Mona förhör henne. Verkar som hon vill att Hanna tar med nedgången för mordet. Men kommer hon?
-Kommer finnas Jakaria scener ;)
-Det blir också en Ezria scen.
-Ezra konfronterar Emily om det faktum att han misstänker att A riktar dem igen.
-Caleb besöker Ashley i fängelse. Han berättar för henne att Hanna skulle göra vad som helst för henne, och Ashley säger, "Det är vad jag är rädd för."
-Veronica kommer att vara i detta avsnitt och Hanna kommer att bli upprörd med henne eftersom det inte finns mycket Veronica kan göra åt Ashleys fall.
-Det kommer att bli en Wilden och Hanna tillbakablick, där Hanna drar en pistol mot Wilden och skjuter honom, men detta är en del av Monas förhör. Hon kommer att berätta Hanna att föreställa sig detta.
-Emily, Pam, och Zoe kommer att ha en scen tillsammans.
-Flickorna kommer att ha en scen i en polisstation.
-Hannas mamma kommer att flyttas till ett nytt fängelse tills hennes rättegång.
-Ezra försöker hjälpa Emily komma in på högskolan.

Teori om Cece

 

Pic Promo 4x08 "The Guilty Girl's Handbook"


Promo & sneak peeks 4x8
The Guilty Girl's Handbook (4x08) synopsis

Engelsk översättning
Hanna comes up with a desperate plan to save her mother from a conviction and turns to the only person she thinks can help – Mona. Caleb tries to convince her Mona can’t be trusted, causing Mona to prove her loyalty in the most unexpected way. And Spencer returns to an old haunt to investigate new evidence relating to Wilden and his surprising ties to another mysterious death. Meanwhile, “A’s” recent machinations take their toll on Emily and her mom, driving Emily to reconnect with her old boss Zoe to look for an escape. And Aria relies on Jake to help her understand Mike’s new attitude, leaving them both confused about the nature of their relationship.
 
Svensk översättning
Hanna kommer på  en desperat plan för att rädda sin mamma från en fällande dom och vänder sig till den enda person hon tror kan hjälpa - Mona. Caleb försöker övertyga henne Mona inte går att lita på, vilket gör att Mona beviser sin lojalitet de mest oväntade sätt. Och Spencer återvänder till ett gammalt tillhåll för att undersöka nya bevis avseende Wilden och hans överraskande band till en annan mystisk död. Samtidigt,"A's" färska intriger tar sin tribut Emily och hennes mamma, vilket driver Emily att återförenas med sin gamla chef Zoe för att leta efter en flykt. Och Aria litar Jake för att hjälpa henne förstå Mikes nya attityd, lämnar dem både förvirrad om naturen av deras relation.

Svar på kommentar


SVAR: Nej, det är inte text på de nya avsnitten vi lägger upp varje onsdag, dock kan man se alla avsnitt med svensk översättning på swefilmer.com varje torsdag. Dock är de översatta med google translate, så det är inte ett helt korrekt språk. 
- L

Säsong 4 avsnitt 7: Crash and burn girl!


Dagens fråga


Känner ni igen handstilen?

image


Skrivhäftet som Emily hittade innehöll en konversation mellan Alison och the beachhottie. Är inte Alisons handstil väldigt lik den som vi såg i senaste avsnittet på skivan som A gav till polisen efter att Emily gett en skiva? 

Även dessa är väldigt lika:


image
 
 
 

Teori om Aria.

 
 
image

image

image

image

Ser ni färgen på naglarna? Den lilaaktiga. Sedan kollar ni på Arias naglar på bilden längst ner. Det skulle kunna vara samma färg, eller vad säger ni?

Troian har en miljon följare på twitter!

Grattis Troian till en miljon följare på twitter!

Stillbilder "Into the deep" 
 


 
synopsis.
Paige håller i en överraskningsfest för Emily som fyller år, men mer överraskande är nog två gäster som dyker upp - Shana och Jenna. Men det är A's överraskning som chockerar alla mest av allt. Monas osjälviska handling som gör att Hanna och hennes mamma ser ljuset i det hela, vilket bidrar till det går sämre för Mona själv. 
Ezra får veta saker från Maggie som handlar om deras son Malcolm. 
Samtidigt fortsätter Aria och Jake deras lite annorlunda relation och Emily träffar en tränare i världsklass som kan erbjuda henne idéer om hennes karriär i simning. 

Samtalet mellan Pam och Emily

Pam: Someone down at the station recommended we try prolotherapy for your shoulder. (Emily’s phone buzzes. Pam looks at it in silence.)
Emily: Prolotherapy?
Pam: A series of injections that stimulate the tissue around your injury and promote healing.
Emily: How many injections?
Pam: Once a week, for the next two months. (She pauses and Emily senses tension.)
Emily: Mom, I can pay for part of it, if that helps.
Pam: (Flashes a comforting smile.) The first session’s tricky; insurance should cover most the treatment. (Emily’s phone buzzes again. Pam pauses and then continues talking.) If it does what it’s supposed to, you may not even need surgery.
Emily: The physical therapy’s been helping.If we don’t need to spend more money –
Pam: Your father and I both think this is worth a try. We’ll find a way to cover the difference, not you. (Em’s phone goes off again & this time Emily picks it up to respond back.)
Emily: Sorry, it’s just… Hanna’s trying to get in touch with me. I told her I’d come over this afternoon.
Pam: Emily, I know you want to be there for her; and I really feel for Hanna. But right or wrong, Ashley’s being accused of murder; I think Hanna needs to spend time with her dad right now. (She takes a moment to think things over.) Meet me at work and we’ll leave from there. Straight after school, okay? They want you at the clinic by 3:45.Sasha Pieterse @ a wedding


Keegan Allen

 
Grattis till Keegan Allen som fyller år idag!
 

Dagens fråga


En bra teori.

Ali var riktigt rädd för någon som blackmailade och hotade henne, så det blev helt enkelt för mycket. Så hon berättade för en vän, och vem är inte smartare att berätta för än Spencer? Spencer kom upp med en plan och valde att fejka en död för Ali. Natten hon försvann hjälpte Spencer henne ut från stan och många personer hann stöta på henne under kvällen för att kunna komma ihåg hur hon såg ut, vad hon hade på sig osv. Spencer kom sedan tillbaka till ladan och berättade för de andra att Ali var borta. Det kan vara av denna anledning hon var så lugn. 

Ali blev nu tvungen att sköta resten själv och hitta någonstans att bo. Planen var att stjäla en kropp som dött på ett speciellt sätt, lika stor som Ali och sedan gräva ner den i ett år så att man inte längre kunde urskilja  vem personen var. Och vad jag har hört så gör inte polisen DNA-test om en familjemedlem känt igen personen, exempelvis genom hennes gula tröja. 

Förmodligen hittades då denna kropp av någon som fick hjälp av Wilden, som förstod att det inte var Ali. Wilden försöker nu undersöka allting på egen hand eftersom att han vet mer än de andra poliserna och nu börjar A jaga tjejerna. A vill inte döda dem, utan bara skrämma dem rejält så att de kan få reda på vart Ali är, eftersom att de tror att tjejerna vet det. Och nu är Wilden död eftersom att han själv försökte bränna tjejerna inne, och det var inte en del av planen (att döda någon), så A dödade honom istället. I säsongsfinalen säsong 3 får vi se den riktiga A. Det måste vara Courtney! Hon är den enda med motiv att vilja göra Ali illa, sedan hade hon menatala problem också. Det känns troligt om vi baserar det på berättelsen Ali sa i halloweenavsnittet. Det är också därför blev så himla förvånad när hon såg red coat, och att det såg ut som Ali. Hon visste inte om hennes tvilling, det var en familjehemlighet. 

Jag tror nu att Alison gömmer sig i Ravenswood tillsammans med kvinnan. Det finns också logik i detta, då Mrs. DiLaurentis är så glad - för att hon vet att Alison lever. 

4 saker du kanske inte visste

  • Lucy Hale är otroligt flygrädd.

  • Troian Bellisarios pappa är filmregissör.

  • Shay Mitchell har gått high school tillsammans med skådespelaren som spelar Kate, Hanna Marins låtsassyster.

  • Ashley Benson började tävla i jazz, hiphop och balett när hon var tre år gammal.

Spoilers om säsongsfinalen

Engelsk översättning
-The finale this season is titled "Now You See Me, Now You Don't."
-A new character named Jackie will make her appearance in this episode (NOT Ezra's Jackie).
-According to the writers, (believe what you will), we are supposed to find out if it was really Ali who was buried and tried to dig herself out, or of course if it was someone else.
-Marlene King tweeted pics of a popcorn machine and a magician poster.
*I'm thinking creepy Ravenswood Carnival?
-Marlene King describes the finale as "cutting edge."
-Marlene King tweeted that "it wouldn't be a finale without a creepy doll."
-Marlene King tweeted that we will find out WHO KILLED WILDEN in this finale.
-There will an Ezria scene, and based on a script spoiler, it looks like a date at a restaurant.
 
Svensk översättning
-Finalen i denna säsongen heter "Now You See Me Now You Don't".
-En ny karaktär som heter Jackie kommer visa sig i detta avsnitt (INTE Ezras Jackie).
-Enligt skrivarna, (tro vad ni vill), kommer vi reda på om det verkligen var Ali som begravdes och försökte gräva sig ut, eller naturligtvis om det var någon annan.
-Marlene King twittrade bilder på en popcorn maskin och en trollkarl affisch.
* Jag tänker kuslig Ravenswood Carnival?
-Marlene King beskriver finalen som "cutting edge".
-Marlene King twittrade att "det inte skulle vara en final utan en obehaglig docka."
-Marlene King twittrade att vi kommer att få reda på vem som DÖDADE WILDEN i denna final.
-Det blir en Ezria scenen, och baserat på en manus spoiler, ser det ut som en dejt på en restaurang.

Ezria


PLLeeks

Stillbilder 4x09 "Into the deep"


Pretty Little Liars-"Into the Deep" 4.09.Episode Stills
 
Pretty Little Liars-"Into the Deep" 4.09.Episode Stills

Pretty Little Liars-"Into the Deep" 4.09.Episode Stills
 
Pretty Little Liars-"Into the Deep" 4.09.Episode Stills

Pretty Little Liars-"Into the Deep" 4.09.Episode Stills
 
Pretty Little Liars-"Into the Deep" 4.09.Episode Stills


Vi får veta vem red coat är!


Dagens fråga


Instagram

Pretty little things

can&#8217;t wait!Sneak peek och promo 4x07Möt karaktärerna från Ravenswood

 

Vi vet ännu inte vad alla kommer ha för roll i serien och vad de kommer betyda för spin-off serien Ravenswood, men dessa är några av de vi kommer att få träffa.

Teenagerposts

 
Eller vad säger ni?

Dagens fråga


Visste du att..?

När Lucy fick rollen som Aria hade hon redan en annan roll i Scream 4, men den karaktären fick skrivas om så att den kunde bli den första som dog, för annars skulle hon inte hinna med att spela in PLL.

 

Hollywood Reporter Interview med Tyler Blackburn (prat om PLL and Ravenswood) VARNING: Kan innehålla SPOILERS.

The Hollywood Reporter: Viewers had to wait a few episodes for Caleb to finally return to Rosewood. What was it like getting back into the swing of things?
Tyler Blackburn: It's so interesting because we're still filming the show right now and prepping for Ravenswood. I've been so busy that I forgot I wasn't in the first two episodes. (Laughs.)
THR: Will Caleb's relationship with his father be revisited?
Blackburn: Probably not as much as some would like it to. I think that it's just a relationship that will be a work in progress for a while. With Ravenswood especially, Caleb starts to uncover more about his ancestry so there's opportunity for that relationship to be revisited through that, so it leaves it open-ended.
THR: Will he start to uncover things about his past on Pretty Little Liars?
Blackburn: No, to be honest. On Pretty Little Liars, Caleb is definitely there to help Hanna uncover these mysteries with "A" and who Red Coat is. That's his main focus. Something happens in the Halloween episode that repaves his path so that his attention is more on his ancestors and his past and his bloodline.
THR: In this past week's episode, Caleb was actively trying to reunite Hanna's parents as the investigation into Detective Wilden's murder takes shape. Why is he going out of his way to do that?
Blackburn: I think that the stakes are very high for Hanna and her mom right now, and Hanna's dad has been absent. I think it's a soft spot for Caleb as well because, obviously, all the stuff that's unfolded with his father. It hits really close to home, so it's his opportunity to help Hanna with something he understands, the absence of a father. Especially now, Hanna's dealing with a lot. There's a lot of fear and anxiety about her mom and she needs her dad. Caleb knows that. I'm sure Caleb knows he can help her but the more the merrier.
THR: Things aren't looking good for Hanna's family, and Emily's as well, with "A" aggressively targeting the parents. What's ahead?
Blackburn: There are no boundaries when it comes to the manipulation so nobody's safe. Any of the parents can be affected and it's kind of been like that from the get-go as well. This season, it gets a little bit more serious with at least one of those parents.
THR: Caleb teams up with Toby (Keegan Allen) in coming episodes. When should we expect to see their partnership?
Blackburn: Not for a few more episodes. Everything that will be happening in the next few episodes leads up to that. It's trial and error, everybody's trying to do what they can to figure out whatever it is [they need to figure out]. There are so many layers to these mysteries that any piece of the onion they can peel away, that's what they are trying to do. And it gets to a point where Caleb and Toby realize that maybe they're a little bit stronger as a team.
THR: Do you have a favorite scene from a future episode?
Blackburn: There was a scene that was fun to film with Keegan and another guy where Keegan and I pick a fight with him, and we had to do some physical stunt work.
THR: Is there a moment from this week's episode that jumps out?
Blackburn: I liked when he confronted Hanna's dad and really stood his ground.
THR: How worried should we be of the trouble that Hanna's family finds itself in the middle of?
Blackburn: You should be worried. Things are going to get even stickier for them.

Svar på tal.

 
Svar: Ravenswood är en spinoff-serie, vilket betyder att man får följa serien ur två perspektiv, dels ur den vanliga serien, men även i Ravenswood. Vad serien exakt kommer handla om vet jag inte, men många av våra karaktärer kommer finnas med och vi kommer säkert stöta på några nya. 

Hoppas du fick svar på din fråga!

Perfect PLL things


Teorier

image

image

 image

image

 

 

Fanns fortfarande alla bilder kvar i the RV eller var den tom? 

image

image

 

imageimage

 

image

 

image

 

image

imageimage

 

image

 

image

image

Tankar och teorier kring avsnittet? 
Borde vi summera alla avsnitt såhär?


Sneak peek-bilder avsnitt 7PLLeeks

Vad kommande avsnitt kommer att heta

7. Crash and burn, girl!
8. The guilty girl's handbook
9. Into the deep
10. The mirror has three faces
11. This hoe is going down
12. Now you see me, now you don't
13. -
14. Who's in the box?
 

Säsong 4 avsnitt 6: Under the gun


Sneak Peek 4x08
De perfekta paren

 
Vilka är era favoritpar? Mitt är Haleb ^^

Noel

 
Vad tycker ni om Noel Kahn? Vill ni att han ska komma tillbaka?

Dagens fråga


Manus

Det här är Sasha Pieterse's (alison) manus för sommarfinalen. Någon som lyckas läsa vad det står?

LÄS! Ger många svar!
Kissing scenes


Dagens fråga

 
Vad tycker ni? Känns hon som en "she" eller "he"?

Synopsis for 4x06 "Under The Gun"

Engelsk översättning
Hanna has some explaining to do to her parents and the police after she’s found with something she shouldn’t have. Mona spills a secret of Spencer’s to the other Liars – leading to hurt feelings amongst the group. Emily tries to help Hanna, only to have “A” turn the tables. And Aria helps out a friend of Mike’s, who gets the wrong impression of her. Meanwhile, Shana keeps popping up in the most unusual places. And Spencer’s investigation into who was on the other end of Ali’s mysterious phone number leads her and Toby to Ravenswood – which is unlike any place they’ve ever seen.
 
Svensk översättning
Hanna har en del att förklara för sina föräldrar och poliserna efter att hon hittat något hon inte borde ha. Mona avslöjer en hemlighet från Spencer till de andra Liars - leder till sårade känslor bland gruppen. Emily försöker hjälpa Hanna, bara för att ha "A" vända på steken. Och Aria hjälper en vän av Mike, som får fel intryck av henne. Samtidigt håller Shana på att poppa upp i de mest ovanliga ställen. Och Spencers utredning om vad som var på andra änden av Alis mystiska telefonnummer leder henne och Toby till Ravenswood - vilket är till skillnad från någon plats de någonsin sett.

Linn 18 år

Idag fyller jag, Linn år, så det blir ingen bloggning från min sida :)
Ha en bra dag!

Frågor till er!

Tänkte att det vore roligt att höra vad det är ni tänker och tycker angående avsnittet och säsongen hittills. Har ni några teorier eller frågor? Kommentera!


1. Litar ni på Melissa, eller vad tror ni om henne?

2. Vad tror ni har hänt med Alison, är hon levande eller död?

3. Tror ni på teorin att hon skulle ha en tvilling vid namn Courtney DiLaurentis?

Har ni övriga frågor, skriv dem i en kommentar så svarar vi på allt senare!

Melissa red coat?

image

Det är Melissas jacka som hänger där till höger. Jag tror inte att Melissa är red coat, men hon kan säkert ha låtsas som att hon var någon gång. 

Shay with her boyfriend on Hawaii
Promo och sneak peek "Under the gun"
Gifs från avsnittet 
 
 
 
 
 
  
 
 
Säsong 4 avsnitt 5: Gamma Zeta Die!


Spoilers

Engelsk översättning
-there is going to be a dance party in 4x11 and it's country themed Episode.
-ezra and emily have scene together in 4x11
-ezra and aria will have a scene together in 4x11 and will probably dance together too
-everybody in practicing dance on set..
-mike and ezra going to have a scene together at school as mike will be caught in some trouble
-another emily/ali flashback
-There will be a scene that was fun to film with Keegan and another guy where Keegan and I pick a fight with him, and we had to do some physical stunt work." -Tyler Blackburn(caleb)
 
Svensk översättning
Det kommer att ske ett dansparty i 4x11 och det kommer vara lite country tema.
-ezra och Emily har en scen tillsammans i 4x11
-ezra och Aria kommer att ha en scen tillsammans i 4x11 och kommer antagligen dansa tillsammans också
-Mike och ezra kommer att ha en scen tillsammans i skolan pga att Mike kommer ha vart "busig"
-ännu en emily / ali flashback
-Det kommer att finnas en scen som var kul att filma med Keegan och en annan kille där Keegan och jag bråkar med honom, och vi var tvungna att göra något fysiskt stunt arbete. "-Tyler Blackburn (Caleb)

Dagens fråga


PLLeeksSvar på tal.- Ravenswood kommer alltså börja filmas i augusti.

Janel - Afterglow


WTF!!?Ashley Marin i fängelsedräkt, utan hår??!

Spoiler bild från 4x11

 
Undrar vad som händer i denna scenen?
 

Teori - halloween train
Först säger Garret "Du var den jag verkligen ville hålla skyddad" till Spencer. Sen kommer Toby och säger "Allting jag har gjort är för att skydda dig". Efter Toby säger Melissa "Jag har skyddat dig ända sen det startade". Kan det vara ett tecken på att Spencer har gjort någonting, eller hur Garret, Toby och Melissa hade någonting att göra med Jenna och att Jenna knaske vet någonting som hon sedan berättat för Toby, Garret och Melissa. 


Källa.


La ni märke till?I Tobys mammas gamla rum på Radley var det skrivet A, där hon skulle ha hoppat. Tror ni det var A som gjorde att hon hoppade?

Hanna Marin moments


Haha, vissa av hennes kommentarer alltså...

Spoilers

-we will find out who killed wilden by the end of the mid-season finale
-jason will confirm return in 4b,
-officer Gabriel(Sean Faris) is may be a good cop but his partner
(Detective Linda Tanner) will be a real deal for liars..
-officer Gabriel(Sean Faris ) will find those little liars rather attractive
-Sean Faris said that “The actress I’ve worked with the most is Ashley Benson,” “So far,,, as all roads lead to [her] house. So far."

Synopsis om 4x05 "Gamma Zeta Die!"

Englesk översättning
"Spencer and Emily make plans to visit a nearby college, but they have very different agendas for their time spent on campus. Spencer's singular focus in figuring out Ali's apparent connection to the school contradicts Emily's real fears about her plans for after she graduates. And after a stinging attack by "A," Aria and her brother Mike don't see eye to eye regarding what's best for their parents. Meanwhile, Hanna becomes increasingly frantic when she makes another horrifying discovery among her mom's things, leading her to make a desperate move - with disastrous results."
 
Svensk översättning
"Spencer och Emily gör planer att besöka ett närliggande college, men de har väldigt olika agendor för sin tid på
campus. Spencers singular fokus att räkna ut Alis uppenbar koppling till skolan motsäger Emilys verkliga rädslor om hennes planer för efter att hon tar studenten. Och efter en svidande attack av "A," Aria och hennes bror Mike ser inte öga mot öga om vad som är bäst för sina föräldrar. Samtidigt blir Hanna alltmer desperat när hon gör en annan skrämmande upptäckt bland hennes mammas saker, leder henne att göra en desperat försök - med katastrofala resultat ".

Dagens fråga


Sneak Peek 4x05
Gamma Zeta Die - Promo 4x05


Lite gifs

 
 
 

Dagens fråga


InstagramSer att vi fått många nya besökare, hur hittade just du till oss?

Cece Drake kommer tillbaka

Titta vem som är tillbaka i PLL sommar finalen! Nämligen Cece Drake! Här sitter alla skådespelare på deras sista "table read" redo för sommar finalen...
 

Säsong 4 avsnitt 4: Face Time


Borta ett litet tag

Nu kommer jag Josephine vara borta från bloggen ett tag då jag har besök från England idag fram till tisdag, och sen på onsdagen drar jag till Spanien i en dryg vecka. Men jag har fixat tidsinställda & Linn kommer att såklart vara här & blogga! Ha det bra så hörs vi!
 
 

Live stream inför ikväll

LÄNK 1
LÄNK 2
LÄNK 3
 
Inte helt säket att dessa fungerar. Det kan hända att sidorna är offline nu också men dom kommer igång när programmet startar. Kan hända att man behöver vara i USA för att få se men jag är inte säker. Men dont worry för vi lägger upp avsnittet här imorgon också, så ni kan se det då även! :)

PLLeeks
Stillbilder "Under the Gun" 4x06


Lucy and her boyfriend in LA


Några från instagram