Hur vill Lucy att showen ska sluta?


Sex säsonger på 30 sekunder


The good doctor

La ni märket till detta? Någon skrev ett sms till Ali om 'the good doctor', betyder det att det finns en elak doktor också? Vem mer känner vi till som är läkare? Jo, Wren. Tror ni att detta var medvetet eller är det bara en slump? Berätta om ni har några teorier!
 
 

Sammanfattning av 6x17

Så, nu har även avsnitt 6x17 sänds och i vanlig ordning kommer en sammanfattning så här dagen efter. Diskutera gärna avsnittet med oss i kommentarerna!
 
Emily och Hanna ska visa Alison hålet i Saras garderob som leder ner till ett hemligt utrymme vid Radley, men hålet är borta. När de står i garderoben kommer en "städerska in" men vi ser att det är någon som är förklädd. Vem kan detta vara?
 
Emily träffar en ny person vid namn Damien på Hollis som verkar vilja bli hennes kompis men som senare visar sig vara en journalist som bara vill få henne att prata illa om Spencer och hennes mamma. 
 
Aria berättade för Ezra att hon har fortsatt skriva på hans bok och skickat in dem till sin chef för att de inte ska sparka Ezra. Ezra blev inte arg utan det verkar som att han uppmuntrade henne till att fortsätta med det. Arias pojkvän Liam fick reda på att hon och Ezra hade ett förhållande och blev arg för att hon hade ljugit för honom. Aria berättar att hon vill vara med Liam och att han inte behöver oroa sig. Vill inte ni hellre se Ezra och Aria tillsammans igen?
 
Arias föräldrar gifter sig igen och Aria är den som viger dem. Det blir en enkel ceremoni där Hanna var det som stylade Arias mamma Ella. Spencers mamma berättar för alla att hon har haft cancer men att prognosen är bra. Däremot verkar det som att A försöker sabba för Spencers mamma. Deras motståndare gjorde en abort när hon var ung och nu är det någon som hotar med att göra det offentligt och skylla på att Hastings är fula motståndare. Caleb tar på sig skulden trots att det inte var han och Veronica kastar ut honom ur huset. 
 
Emily åkte till ett fik för att ta reda på om Melissa hade varit där. Emily hittade det vi för tillfället tror är mordvapnet och blev jagad av en person i en mystisk bil. Bilen höll på att köra på henne flera gånger men när Emily tappade vapnet kunde personen i bilen ta vapnet och åka i väg. Emily förstår att det inte kan vara Sara i bilen och nu tror hon att det är två personer som är ute efter tjejerna. Vem tror du satt i bilen och varför?
 
Vi fick veta att Melissa och Wren gjorde slut när Charlotte hamnade på psykvård för att hon ringde så mycket till Wren. Caleb vet även att Melissa ljög om när hon kom tillbaka till staden. Tror ni att Melissa har något att dölja?
 
Dr.Rollins friar till Alison och de går till Aria för att hon ska viga paret. Vad tycker ni om Dr.Rollins och Alison som ett par?
 
Det här avsnittet kändes lite långtråkigt tycker jag, man märker att det är lite många utfyllnadsavsnitt nu för att få avsnitten att gå. Vad tyckte ni?
 
 

Promo 6x18 "Burn This"


Season 6 Episode 17: We've All Got Baggage

 

Klicka på play och klicka bort all reklam som poppar upp. Det är gratis att kolla och du ska in behöva registera dig någnstans. Om det inte fungerar, klicka HÄR för mer alternativ på streamvideos. Kommentera om något inte funkar!
 
Enjoy!

Februari Q&A med Shay


Kanadensisk promo 6x17 "We've All Got Baggage"

 
Imorgon kommer nästa avsnitt och vi lägger upp det på bloggen imorgon bitti som vanligt. Kika in den här kanadensiska promon så länge. Tagga!

Sneak peek 6x17 "We've All Got Baggage"


Marlene svarar på Twitterfrågor


Är säsong sju den sista?

 
Marlene bekräftar här på Twitter att säsong sju med största sannolikhet blir den sista säsongen av PLL.

Fler tvillingar i serien?

 
Marlene bekräftar alltså att det finns en tvilling i serien som kommer inom några avsnitt och det handlar om enäggstvillingar!

Quiz - Vilka kyssar visas?


Sneak Peek 2 6x17 "We've All Got Baggage"


Sneak Peek 1 6x17 "We've All Got Baggage"


Vem dödade Charlotte? - Teori

 
Vad tror ni om detta?

Att uttala Ezria

 

Sammanfattning av 6x16

Så, i början av avsnittet hittar Spencer och Aria en hemlig gång. Det verkars som att det finns ett hemligt utrymme av Radley som ingen annan känner till utom tjejerna och Sara. Tjejerna förstår att det är den här vägen Sara tar när hon smyger in och ut från hotellet. 
 
Spencer får reda på att hennes mamma är sjuk och att "andra sidan", som hon har en kampanj mot, tänker använda informationen mot henne. Spencer får reda på att Mona ville hjälpa henne att ta reda på att andra sidan hade papprena. Vi vet fortfarande inte riktigt om Mona är någon man kan lita på eller inte, vad tror ni?
 
Tanner kom tillbaka till staden och berättade att mordvapnet inte var en golfklubba utan någonting rektangulärt i metall. Tanner ställde massor av frågor till Alison och Emily och var allmänt otäck, som vanligt. Spencer upptäckte i slutet av avsnittet att Melissas ena handtag till hennes resväska saknades och att handtaget har samma form som det beskrivna mordvapnet. Tror ni att Melissa har något med Charlottes död att göra?
 
Vi får veta att Emilys ägg som hon dnerade i det förra avsnittet har försvunnit. Klinikens elektricitet hade försvunnit, vilket gjorde att alla frysar förstördes och att äggen därmed inte går att använda.
 
Arias pojkvän Liam kommer till Rosewood och konfronterar Aria. Vi får reda på att Aria har skrivit det mesta av Ezras nya bok och att Liam inte kommer att säga något till deras chef. Ezra kommer dock tillbaka till Rosewood igen efter att ha varit borta ett tag. Vi får veta vad Ezra gjorde samma kväll som Charlotte mördades och vi kan nu anta att Ezra inte är skyldig. Han hade även skrivit mer på sin bok, vilket var bra för Aria. 
 
Vi får veta vad som hände mellan Caleb och Hanna och det verkar som att de vile olika saker i livet och att det var därför de gjorde slut. Alison berättar för Spencer att hon är kär i dr. Rollins och han verkar tycka om henne också. 
 
Det senaste avnittet tycker jag var väldigt spännande, det börjar hända saker igen känns det som! Vad tyckte ni? Diskutera med oss i kommentarerna!
 

Grattis Sasha

Idag gratulerar vi Sasha Pieterse (Alison) som fyller 20!!
 
 
 
 

Promo 6x17 "We've All Got Baggage"


Pretty Little Liars Season 6 Episode 16 "Where Somebody Waits For Me"

 
Klicka bort all reklam som poppar upp, ni ska inte behöva registera er någonstans utan allt är gratis. Kommentera om ni har några problem så ska vi försöka hjälpa er så gott vi kan!
 
Enjoy!

Junk food nails med Shay

 
Kika in på bloggen imorgon bitti för nytt avsnitt!

Sneak Peek 2 6x16 "Where Somebody Waits For Me"


Lögndetektor med tjejerna


Kanadensisk promo 6x16 “Where Somebody Waits for Me"


Two Truths and a Pretty Little Lie

 
Ni kan tävla lite mot er själva samtidigt som ni ser videon, lite kul fredagsnöje!

Sammanfattning av 6x15

Nu kommer sammanfattningen av 6x15 och ni får som vanligt mer än gärna diskutera avsnittet med oss i kommentarerna! :)
 
 
 Så, det hela börajde med att vi fick reda på att Arias mamma och pappa har förlovat sig igen, de är alltså tillsammans och verkar lyckliga. Aria frågar sin mamma om var hennes pappa var natten då Charlotte blev mördad och hon säger att de var tillsammans hela den natten. Vi kan då anta att Byron inte har någonting att göra med Charlottes mord, skönt!
 
Sara Harvey söker upp Alison på hennes jobb för att prata med henne om Charlotte. Sara säger att hon saknar Charlotte och att det inte var många som kände henne och att de som gjorde det måste hedra hennes minne genom att prata med varandra om henne. Sara vill alltså att hon och Alison ska börja prata mer med varandra, känns inte det lite skumt? Vad tror ni att Sara vill med Alison egentligen?
 
Team Sparia var tillbaka i avsnittet och de bröt sig in på Saras hotellrum för att leta efter golfklubban som tjejerna tror att Sara har tagit från Arias pappa. Spencer upptäcker då att Sara har kartor över hur Radley såg ut när det var ett mentalsjukhus och det visar sig att hon bor i Charlottes gamla rum. Varför tror ni att Sara är intresserad av att bo i Charlottes gamla rum?
 
Hanna säger upp sig från jobbet, kärleken spirar mellan henne och Jordan och hon konfronterar sin mamma om hårddisken. Spencer fortsätter jobba för sin mamma, kärleken fortsätter mellan henne och Caleb och hon har lika bra idéer som vanligt. Aria letar fortfarande efter Ezra och jobbar för att hitta honom. Emily donerar sina ägg och Alison är vid hennes sida medan hon gör det. Alltså, Alison är tillbaka i stan igen!
 
Spencer blir lurad till att gå på lunch med Yvonne och hon glömmer sin telefon, så Spencer tar den. Hon, Caleb och Hanna kommer överens om att lura nya 'A'. Hanna lämnar över en hårddisk till A men i slutscenen ser vi att Caleb lämnar ett meddelande till A istället och nu lär det börja blli ännu värre om vi känner A rätt. 
 
 
 Det här avsnittet var bätte än det förra tycker jag och var mer spännande. Sara Harvey är ju hur otäck som helst, usch. Berätta gärna vad ni tycker om avsnittet hörrni! :)

Sneak Peek 1 6x16 "Where Somebody Waits For Me"


Spaleb moments

Vad tycker ni om Spaleb? Jag tycker nog att det är ganska gulligt ändå, var lite skeptisk i början men tycker att de passar ganska bra ihop faktiskt! :)
 
 
 

Promo 6x16 "Where Somebody Waits For Me"


Season 6 Episode 15: Do Not Disturb

 
Klicka bort all reklam som poppar upp och klicka på play nere i vänstra hörnet. Ni ska inte behöva registerera er någonstans utan det är helt gratis att kolla!
 
Enjoy!

Caleb på Twitter om vem som kysser bäst


Kanadensisk promo "Do Not Disturb" 6x15


Sneak peek 6x15 "Do Not Disturb"


En arg Toby

Tror ni att det här skulle kunna hända? ;)
 
 

Keegan och Shays reaktion till Spaleb


Sammanfattning av 6x14

Så i det senaste avsnittet hände en del grejer, känn er fria att diskutera avnittet med oss i kommentarerna!
 
Caleb och Spencer jobbade på deras föhållande och det verkar som att de har det bra. Caleb berättade för Toby om honom och Spencer och han verkade inte riktigt tycka om det. Vi fick för första gången också se och träffa Tobys nya flickvän Yvonne, som han tänker fria till. Vad tycker ni om Spaleb? 
 
Hanna erkände att hon raderade övervakningsfilmen och hennes mamma raderade sedan filmerna från back up-servern så hon kommer antagligen att råka illa ut i framtiden. 
 
Ezra har lämnat staden och vi vet inte riktigt vart han har tagit vägen. Tror ni att han har något med Charlottes död att göra?
 
Arias pappa, Byron, kommer tillbaka till Rosewood och verkar väldigt konstig. Nya 'A' skickar en bild på en golfklubba och påstår att det är mordvapnet. Aria ser då att hennes pappas kubba med samma nummer saknas. Tror ni att Byron har något med Charlottes död att göra?
 
När Aria och Emily var hemma hos Aria stod det en man utanför fönstret och tittade in på dem. Samma man var sedan på Radley när tjejerna var där. Den här mannens ansikte visar sig sedan bara vara en mask, så vem tror ni döljer sig bakom?
 
Personligen tycker jag att avsnittet var ganska segt, det var inte så mycket nytt som hände och det var inte särskilt spännande. Vad tyckte ni? Berätta gärna!

Sneak peek 6x15 "Do Not Disturb"


Promo 6x15 "Do Not Disturb"


Season 6 Episode 14: New Guys, New Lies

 
Kryssa bort all reklam som poppar upp och klicka på play nere i det vänstra hörnet. Ni ska inte behöva registerera er någonstans för att titta på avsnittet. Funkar det fortfarande inte, kan ni hitta fler länkar till avsnittet HÄR. Om något krånglar får ni gärna kommentera och förklara vad som inte fungerar, så ska vi hjälpa er så gott vi kan.
 
Enjoy!

Tyler om Spaleb på Twitter


Säsong sju på G

Idag börjar de skriva manus för säsong sju av Pretty Little Liars!
 

Sneak peek 6x14