Promo 7x06 - "Wanted: Dead or Alive"

 
Avsnittet kommer upp på bloggen på onsdag morgon!

Q&A med Shay & Ian


Season 7 episode 5: "Along Comes Mary"


Season 7 episode 4: "Hit and Run, Run , Run"


Sneak Peek 7x04


Promo 7x04 "Hit and Run, Run , Run"


Sammanfattning av 7x3

Nu var det ett tag sen avsnitt 7x3 sändes men vi gör en sammanfattning ändå och hoppas att ni vill diskutera avsnittet med oss!
 
 
Vi får se när Elliot går in till Alison men hon ligger inte i sängen. Ali hoppar fram bakom honom och försöker strypa honom med en sladd. Det funkar inte något bra och Elliot spänner fast henne och ger henne medicin. De andra tjejerna har förstått att Elliot har något att dölja och försöker ta reda på vad. De besöker Ali på sjukhuset men då verkar allt bra. Tjejerna har fortfarande en nyckel hem till Ali och Aria får gå in i huset för att leta efter saker som kan bevisa att Elliot är en dålig människa. Aria hittar massor av olika mediciner och andra saker som hon fotar när Elliot plötsligt kommer hem. Aria råkar lägga nyckeln till kistan på fel ställe, vilket gör att Elliot förstår att någon av tjejerna har varit där. 
 
Spencer frågar Caleb om det hände någonting mellan honom och Hanna när de var ensamma med varandra. Han erkänner att det gjorde det men att det inte betydde någonting. Deras samtal avbryts av att Jason ringer till Spencer och säger att han inte hade någon aning om att Ali var inlagd på mentalsjukhus, vilket leder till att tjejerna får ännu mer bekräftelse på att Elliot ljuger. 
 
Tjejerna ser att Elliot har gjort en betalning till ett bed and breakfast så de åker dit för att kolla runt efter ledtrådar. De träffar en liten tjej som säger att de ser ut som hennes dockor. Vi får då reda på att Charlotte har gett flickan dockorna och att hon har sagt att de har samma namn som tjejerna har. Flickan berättar att hon sett Charlotte och Elliot kyssas, vilket gör att tjejerna får reda på att de var tillsammans. 
 
Toby och Yvonne har förlovat sig och på deras förlovningsfest kommer Emily för att ge Toby ett dokument. Hon vill att han ska söka på information om Elliot och Mary och han får då reda på att den riktigta Elliot har varit död i flera år. Emily börjar på ett nytt jobb och det verkar som att hon och en tjej som heter Sabrina kommer att börja dejta.
 
När Elliot förstår att tjejerna har hittat hans hemliga saker tar han med Alison ut. Alison lyckas ta hans telefon och skickar ett meddelande där det står S.O.S på  och hennes plats på till Emily. Tjejerna kan hela tiden se vart Alison befinner sig och följer efter dem. Alison hoppar ut ur bilen och springer därifrån. Hanna råkar köra på Elliot och han dör. Vad tror ni kommer att hända nu?

Season 7 episode 3: "The Talented Mr. Rollins"


Shay Mitchell Cupcakes and drinks


Sneak peeks 7x03

 

Promo 7x03 "The Talented Mr.Rollins"


Sammanfattning 7x02

Nu har även avsnitt två sänts och här kommer som vanligt en sammanfattning av avsnittet. Kommetera gärna vad du tyckte om avsnittet och diskutera det med oss i kommentarerna!
 
I det första avsnittet såg vi när Hanna smet ifrån sitt gömställe och vi fick se att en bil kom mot henne på vägen. I veckans avnistt fik vi se att bilen kördes av Mary Drake. Mary körde Hanna till Spencers hus och hon var ju såklart ckockad. Hon visste ju inte om att Mary existerade. Många trodde nog att Mary skulle skada Hanna på något sätt, men så var inte fallet. 
 
Emily får ett samtal från Ali där hon ber Emily om hjälp. Tjejerna åker till kliniken som Alison är inlagd på för att träffa henne men Elliot värar låta dem träffa henne. Elliot berättar för tjejerna att han har pratat med Jason och säger att han håller med honom angående att Alison hålls i sin ensamhet. Ezra får höra om att Elliot pratat med Jason och tycker att det är konstigt då Jason har varit försvunnen under en längre tid. 
 
Hanna och Lucas ska börja göra affärer ihop och hon signerar alla papper. Samtidigt som hin skriver på papprena får vi e en flasback från när ho och Jordan träffades. De åker sen tillbaka till baren de träffades på men den är borta. Hanna får något slags utbrott och lämnar tillbaka sin förlovningsring. Det verkar alltså som att Hanna numera är singel. Hon berättade även för Caleb att hon trodde att deras kyss inte betydde något och att de bara hade varit i stundens hetta. Men nu gjorde hon som sagt slut med Jordan, det kanske öppnar upp för Haleb 2.0? ;)
 
Liam kommer till Rosewood för att berätta att han ska hjälpa till med boken som Aria och Ezra skriver tillsammans. Aria gör slut med Liam men han har räknat ut att hon och Ezra är tillsammans igen, så vi får se hur det blir med boken!
 
Vi fick också reda på varför Mary hade hamnat på Radley men vi är tveksamma till om historien verkligen är sann. Mary hjälper Emily att komma in till Ali så att hon kan hälsa på. Ali säger inte så mycket vettigt men precis innan Elliot kliver in i rummet börjar hon säga något som kan hjälpa henne. Hon blir dock avbruten. Elliot ser att Mary är där vilket hon inte borde vara så de går in i ett litet rum och pratar. Emily märker att någonting inte är som det ska mellan dem och skeiver det till tjejerna. Hoppas att de får reda på alla hemligheter bakom Elliot och Mary snart!
 
Avsnittet slutar med att Ali blir (ännu mer) drogad och rullas ut från sitt rum. Vad tror ni händer med henne nu?