Paus i några dagar

Vi bloggare ska nu bort några dagar över lovet och det blir tyvärr inga tidsinställda inlägg, så ni får klarar er utan oss ett tag. Börjar uppdatera igen på tisdag förhoppningsvis.

Det blir en säsong 5!


Ravenswood, spin-off serien


Säsong 5 bekräftat

Säsong 5 är bekräftat, wihoo!


Lucy Hale & Logon Lerman var på Kids Choice Awards

 
Lucy Hale & Logon Lerman var på Kids Choice Awards 2013. Läs mer & se bilder bilder HÄR eller klicka på bilden.

Random gifs


#2

Behind the scenes säsong 3

Lucy Hale - Vignette Night Out

Hennes klänning finns att köpa HÄR.Blond - Brunett - Blond

ashley-benson-600x450.jpg

Såg ni att Ashley Benson blev brunett för ett tag sedan? Nu är hon i alla fall blond igen och allt tog 14 dagar. 

Sneak peek från Sashas album

81f791e68eb411e2b0f022000a9f1369_7.jpg

Instagram från igår


Tobys mamma

 
Kvinnan till vänster kommer att spela Tobys mamma i säsong 4! KÄLLA.

Säsong 4 startar

Forgot to post this up yesterday! 

Malrene King posted this on Twitter! Season 4 has started Liars! x


Säsong 4 kommer ha startdatum 11/6. Håll ut!
- L

Ny detektiv i säsong 4

 
I redan första avsnittet av säsong 4 kommer en ny detektiv med i serien, nämligen skådespelaren Sean Faris som vart med i bl.a. The Vampire Diaries. Klicka HÄR eller på bilden för att läsa mer!

Dagens fråga

Tänkte ställa några frågor till er läsare som ni kan få svara på angående senaste avsnittet.

 • Lever Alison?

 • Är Mona en i gänget snart?

 • Vad tror ni Jenna, Melissa och Shana are up to?

Spencers stil


Några spoilers om säsong 4!

 
Klicka HÄR eller på bilden för att läsa några spoilers om säsong 4!
 
- J

PLLeeksI s.4 premiär får vi reda på vad som ligger i Wildens bil

 
I första avsnittet av säsong 4 kommer vi direkt få reda på vad som ligger i Wildens bil, säger Troian Bellisario. Spända?
 
Läs hela artikeln HÄR.
 
- J

Intervju med Keegan Allen & Janel Parrish om s.4

 
Någon mer än mig som redan längtar ihjäl sig till 11 Juni??
 
- J

Paparazzibilder - Shay Mitchell i LARyan Guzman - ny skådespelareFör er som inte vet så är han bland annat med i filmen Step up och serien Cameras.  

Dagens fråga

 
 

ÄR DET SLUT MELLAN ARIA OCH EZRA?
Kommentera gärna vad du tror.

Spoiler

Troian, Lucy, Ashley och Shay har alla instagrammat bilder på den yngre varianten av lögnarna. Jag har även hört talas om att man i fjärde säsongen kommer få reda på varför tjejerna började umgås med Alison. Undra om de ska bli många tillbakablick-scener? Hoppas!

Ezria church-scen

La ni märke till att det var samma scen? 

Musiken från finalen
OMG

Oh my goooood , vad tyckte ni om säsongsfinalen?!?!?!? Själv tyckte jag den var grym, sååå spännande. Nu får vi tyvärr vänta ända fram till 11 juni då säsong 4 börjar. Hur ska vi hålla oss?
 
 
- J

Avsnitt 24 - "A dangerous gAme"

 

LäsarfrågaI böckerna, som är lite annorlunda från serien, så är det en stor reveal då Alison har en tvillingsyster som heter Courtney. Vi vet inte om Alison har en tvillingsyster i tv-serien, men det finns ju en chans att de gör precis som det står i böckerna. Så det är ingenting som sagts i serien :)En teori från tumblr ang. Alison

CREDITS TO mmoodring for the amazing GIF!

So when Alison said this line in the latest episode our minds straight went to twin theory!! Do you want to know why? Well…
Could she have been hinting to Spencer that the Liars never realised that there friend was indeed a twin when the clues were right in front of them e.g. sign in Alison’s room etc.
The Liars didn’t truly know who Alison was. She was acted differently around each of them maybe showing she had spilt personalities. Maybe sometimes they were hanging with Courtney and sometimes Alison! 
We know that Alison/Courtney kept a lot of secrets and the Liars had no idea what she was hiding till after she went missing and passed away. 

Vad hon kanske menade med: "Åh, snälla. Ni visste inte ens vem jag var när ni kände mig."
 • Att hon hintande Spencer om att deras vän faktiskt var en tvilling till Alison, när ledtrådar faktiskt fanns runt om dem. Till exempel i Alisons rum.

 • Att tjejerna inte ens visste vem hon egentligen var. Att hon betedde sig olika runt alla fyra tjejerna och hade splittrade personligheter. Kanske var det så att de ibland hängde med Alison och ibland Courtney.
 • Vi vet att vem nu Alison/Courtney var, så gömde de massa hemligheter. Och tjejerna hade ingen aning om vad hon gömde tills efter försvinnandet. 


 

Spoiler
1. I säsongsfinalen kommer några personer avslöjas på olika sätt.

2. I halloweenavsnittet fick vi se en hand komma ut ur marken. Jag tror vi får veta vem det är!Spoiler - hela A team kommer avslöjas

 
Läs hela artikeln HÄR.

De utbytta skådespelarna.
Kommer ni ihåg dem första? ;)
 

Keegan berättar att han är med i finalen!Vem var det då som dog? Jag har en liten susning om att det kan vara Jason.


Läsarfråga

Hej, vill bara veta. Vem tror ni/du var "Alison" som hämtade Malcom? Var det Spencer eller var det bara så det såg ut? Och har Spencer gått över till typ A-team? Hon säger ju till de andra tjejerna att de inte kan lite på henne längre. Vill veta vad ni tror om detta ;)
Kram
 
Josephine's svar:  Det har kommit ut att det var Spencer som hämtade upp Malcom, så ja det var hon. Och på så sätt är hon ju delvis med i A-team eftersom hon hjälper A. Men det är inte helt säkert om hon blir utpressad eller om hon går frivilligt med i A-team. Det kommer vi få reda på i säsongfinalen! Själv tror jag att hon blir utpressad, men jag är inte helt säker. Vi får väl helt enkelt se!:)

Linn's svar: Ja, jag håller med Josephine. Men jag tror hon gick med för att hon själv vill få reda på massa saker som tjejerna kommer ha nytta av senare. Jag tror inte hon är ond eller blir utpressad på något sätt. 
Roligt att du frågar!

Spencer on Good Morning America

 
 
 
 
 

Sneak peaks inför säsongfinalen

 

Intervju

 
Troian Bellisario som spelar Spencer pratar om säsongsfinalen i en intervju hos Good Morning America.
 
 
 

Instagram


PLLeeks


Ny gästbloggare

Hallå där! Josephine heter jag och kommer att gästblogga här hos pll.webblogg.se ett tag framöver. Känns riktigt kul och jag är taggad på att blogga här för er! :) Själv är jag en 16-årig tjej som läser första året på media linjen i min hemstad Alingsås. Mitt största intresse är foto, då det är det jag håller på med det mesta av min tid! Har även en egen blogg som heter photomemorys.blogg.se där jag bloggar främst om foto, men även lite av min vardag. Jag har även en hemsida som heter photojosephine.com där ni kan kika lite på mitt fotograferande osv.
 
Som ni kanske förstår, är jag ett stort fan av Pretty Little Liars, och sett alla avsnitt och blir lika glad varje gång då det kommer ett nytt avsnitt ;). Började inte kolla på det förrän i januari, men blev fast direkt på första avsnittet. Tycker som sagt att det kommer bli riktigt kul att blogga här ett tag, och om ni har några frågor om mig eller något annat så är det bara att fråga på!
 
This is me ↑

Red Coat-teorier

Alison - Jag har lite svårt att förstå hur hon kan gå igenom den lilla staden de bor i under flera månader utan att bli påkommen av någon. Jag tror att det krävs en större ursäkt än "Jag heter Vivian" för att hon inte ska bli påkommen på något sätt.

Courtney - Jag tror inte att det är Courtney, på grund av samma anledning som Alison själv. Är de tvillingar är det förmodligen rätt lika, vilket betyder att hon skulle bli påkommen, så jag har väldigt svårt att tro att det skulle vara hennes tvilling. Ifall hon nu har någon.

Cece - Det vore rätt uppenbart ifall det var Cece. Vi alla vet att de är lika, hon och Alison, så det vore alldeles för uppenbart att det är hon. Men hon har betett sig konstigt de senaste tiden. Vi vet att hon har någonting med Mona att göra, eftersom att hon besökte henne på Radley, men vad hon vet har vi ingen aning om.

Melissa - Jag vet faktiskt inte av vilken anledning Melissa skulle vara Red Coat. Men det vi heller inte vet är varför personen i fråga just har en röd kappa. Vet man den anledningen så kanske det vore lättare att reda ut.

Mona - Det har redan hänt så mycket med Mona, så jag tror verkligen inte att det är hon.

Aria - Det vore roligt ifall det var någon av tjejerna, men vi har ju faktiskt sett Aria (i senaste avsnittet) se Red Coat själv, så i så fall är Red Coat inte bara en person.

Jenna - Jag tror att det kan vara Jenna, för hon har ju någonting med någonting att göra, men vad har vi inte fått reda på än, så det kan absolut vara hon!

Maya - Det vore rätt roligt, men hon är väl död? Och ifall hon inte är det så har jag ingen aning om varför hon skulle vara den personen. Men vad gör Red Coat mer än att gå runt egentligen? Är Maya red coat så är hon förmodligen utpressad av någon.

Paige - Jag tror inte att Paige är helt oskyldig och ovetande om allt som berör A-team och de mord som begåtts, så nog skulle det kunna vara henne. Men det beror ju helt på vilken anledning red coat gör som hon gör. Hon går ju bara runt!


Instagram


Övrig info!

Vi kommer som sagt att ta in en extrabloggare nu i veckan som kommer att få stanna ett tag i alla fall. Vi får se senare hur det kommer bli, men uppdateringen kommer absolut inte bli sämre! Kommentera gärna ifall ni önskar något speciellt inlägg. 

 • Teorier
 • Intervjuer och röda mattan-bilder
 • Spoilers
 • Gifs
 • Nyheter
 • Videoklipp
 • Övrigt

Skriv gärna en snabb kommentar om vad ni skulle vilja läsa mer om - för det ordnar vi! Bloggen är mest för er skull.
En frågestund kommer att komma så småningom. 

Troian spoilar

Intervju med Selena, Ashley oco.


Instagram
Gästbloggare

Vi söker nu en gästbloggare som kan hjälpa till med uppdateringen litegrann. Vet ännu inte om det är under en kortare tidsperiod, eller en längre. 

Kraven är att du ska ha sett serien från början tills det senaste avsnittet, att du ska kunna engelska, eftersom att man ofta behöver översätta texter, även att du har intresse för att blogga och har gjort det förut. Är du intresserad, skriv en kommentar och ANGE mejladress, så hör vi av oss till er.

Tack på förhand.

Pratar om finalen


PLLeeks
Ezria moments

 
 
 
 

Från photoshooten - Shay
PLLeeks


Ashley på omslaget
Vem tror vi att Red Coat är?


Troians nya film Consent


Stillbilder 3x24Vackra Shay på omslaget


Hanna moments

 
 

Troian tweet


Spencer var den som kidnappade Malcolm


Tweet från Marlene


Sneak Peek 3x24
Promo 3x24 - säsongsfinalen


Avsnitt 23 - "Im your puppet"

 

Shay Mitchell, Intervju


Teorier
Källa

Sneak Peek 3x23
Promo 3x23


Avsnitt 22 - "Will the circle be unbroken?"

 

PLLeeksSvar på tal

Stillbilder 3x24

Sneak Peeks 3x22Promo 3x22


Avsnitt 20 . "Out of sight, out of mind"

 

Asia Uncut - Shay Mitchell