Marlene twittrar om 'A'

 
Svensk översättning: "Ju mer vi närmar oss slutet, desto mer besvärlig blir A"

Troian på Instagram om PLL

 

Dear @daddyissues_ I love you. And you make me laugh daily. So just to show you how much I appreciate you. I had @imarleneking write a finale that finally answers everything. Airs in two weeks. Oh and I'm not joking. Seriously. It's been long enough. For the old ladies too. 😏

Ett foto publicerat av Troian Bellisario (@sleepinthegardn) Jul 29, 2015 kl. 2:30 PDT


PLL som skräckfilm-Trailer

Visst kan man få pll att verka som en riktig skräckfilm?! Jag blir ju nästan lite rädd!
 

Det här är humor!

 

Sammanfattning av 6x08

Eftersom att det är svårt att hitta avsnittet med svensk text så tänkte vi börja med att göra sammanfattningar av avsnitten dagen efter. Ni kan, även om ni inte förstår allt, se avsnitten vi lägger upp här på bloggen och sedan läsa sammanfattningen för att förstå bättre, hoppas ni gillar det!
 
Alison har svårt att inse att det är hennes bror som ligger bakom allt och hon vill veta vad polisen vet om honom. Hon snodde därför Lorenzos passerbricka till polisstationen för att ta reda på vad polisen vet och vad de planerar att göra när de hittar Charles. När hon väl kom in i utredningsrummet där alla bevis låg blev hon upptäckt av Tanner, som meddelade detta vidare till Lorenzo, som i sin tur blev arg på Alison. Om de löser sina problem och bir ett par återstår helt enkelt att se i kommande avsnitt.
 
Aria fick övertala sin mamma och Tanner för att få gå på ett gallerievent där hennes bilder skulle visas för första gången. Tanner hade lovat att allting skulle vara säkert och att alla skulle vara skyddade, men när Arias bilder visades var det bilder på tjejerna inne i Charles dockhus. Detta betyder alltså att han har varit inne i galleriet och bytt ut bilderna. Aria tror att detta är för att Charles vill visa att tjejerna tillhör honom. Tjejerna och Arias mamma får prata med polisen i hopp om att allt ska lösas tillslut. Utanför galleriet blir det en härlig Ezria-scen. Aria förklarar hur hon känner sig rädd och kall hela tiden och alla Ezria-shippers var lyckliga i denna stund. 
 
Spencer och Hanna försökte gå till botten med varifrån hon fått sitt stipendie. Då träffar de Rhys Matthews, en man som är väldigt lik Jason. Tjejerna blir fundersamma och undrar om det inte kan vara Charles.. I slutet av avsnittet kan man se att Tanner fick se övervakningsfilmen från galleriet och man ser då att det ser ut som Rhys som byter ut tavlorna. Rhys syntes även i en bil utanför galleriet och alla tjejer utom Aria följde efter hans bil. Då ser de att han gick in i en stor övergiven byggnad och de ser även att Arias kompis Clark följer efter. Clark hade tidigare frågat Aria en väldans massa frågor om A och om hur de skulle få fast honom, är han en skum karaktär tycker ni?
 
Vi vet även efter det senaste avsnittet att Red Coat är tillbaka! Red Coat och Charles kommer att gå på tjejernas studentbal, vad säger ni om det? Överlag kan vi säga att det var ett händelserikt avsnitt och att vi väntar med spänning på sommarfinalen!!
 

Tanners tavla

Här nedan ser vi Tanners tavla från 6x08 i lite klarare text!
 
 
 
Tror ni det betyder något speciellt att vissa ord är skrivna med röd text och vissa med svart? Till exempel att de röda orden beskriver Red Coat och de svarta orden beskriver 'A'?
 
 
Källa: PLLeeks

Sneak peek stillbilder - 6x10 - SOMMARFINAL


Senior prom nästa

I slutet av 6x08 såg vi 'A' öppna ett kuvert från Red Coat som nu är tillbaka! Vem tror ni det är? Jag funderade på Cece, men jag är inte helt 100% säker. Hade inte förväntat mig att Red Coat skulle komma tillbaka till serien faktiskt. I alla fall, i kuvertet ligger två biljetter till deras prom, alltså studentbal. Denna balen misstänker jag att vi får se i nästa avsnitt 6x09 och både 'A' och Red Coat kommer troligen att befinna sig där.
 
Mycket drama väntar och vi närmar oss med stormsteg att få se 'A's ansikte. Taggade?
 

Sneak peek 6x09 - "Last Dance"


The summer of answers | Twitter


Teaser - sommarfinalen

 

You will remember this day.

Ett filmklipp publicerat av @imarleneking Jul 28, 2015 kl. 6:04 PDT


Sneak Peek 6x09


Promo 6x09 - "Last Dance"


Season 6 Episode 8: FrAmed

 
Det är bara att klicka på playknappen och titta på avsnittet! Om det är något som krånglar är det bara att kommentera vad det är ni har problem med så ska vi försöka hjälpa er.
 
Enjoy!

Shay Mitchell Hong Kong - Part 1


Synopsis inför kvällens avsnitt!

"Efter deras senaste ihopstötning med Charles är det en spänd stämmning bland tjejerna och i Rosewood. Arias stora ögonblick i livet för att äntligen få se sin konst i ett galleri är i fara då Ella gör allt för att hålla henne säker hemma. Hanna är fortfarande obekväm med tanken på sitt oväntade stipendium och är övertygad om att hon ska lämna tillbaka pengarna, även om det innebär att hon inte får välja en skola hon vill gå på. Och för att toppa allting får tjejerna problem med någonting de har sett framemot länge då Rosewood High överväger att inte låta tjejerna gå på balen då det är en säkerhetsfråga. Ju mer Alison lär sig om sin bror desto svårare har hon att förstå att ett sinnesrubbat mord på den unga blonda pojken hon ser på bilder och i sitt minne 'har hänt'."
 
Är ni redo för ett nytt avsnitt?!

Face to face

Kan ni fatta att tjejerna kommer vara face to face mot A om två veckor? Så redo för detta!
 
 

Ett foto publicerat av @imarlenekingJul 27, 2015 kl. 11:39 PDT


Vilken PLL är du?

Gör testet HÄR och se vem i PLL du är!
 
 
Jag blev Hanna!

Synopsis för sommarfinalen 6x10

"A is revealed and all questions are answered in the Summer Finale of Pretty Little Liars, airing Tuesday, August 11th. Who killed Toby's mother? Who hit Alison in the head with the rock the night she went missing? Who is Red Coat? Who killed Bethany? Who is the Black Widow? Why has "A" been targeting the PLLs all this time? After years of torture, Alison, Aria, Emily, Hanna and Spencer finally come face-to-face with their tormentor and learn the story of how and why Charles became A."
 
Svensk översättning: "A avslöjas och alla frågor besvaras under sommarfinalen av Pretty Little Liarstisdag den 11 augusti (12 augusti i Sverige). Vem dödade Tobys mamma? Vem slog Alison i huvudet med stenen natten hon försvann? Vem är Red Coat? Vem dödade Bethany? Vem är Black Widow? Varför har "A" haft tjejerna som måltavla hela tiden? Efter år av tortyr kommer Alison, Aria, Emily, Hanna och Spencer äntligen komma ansikte mot ansikte med sin plågoande och få reda på historien om hur och varför Charles blev A. "

Kanadensisk promo - 6x08


12 av de skummaste karaktärerna i PLL

1. Charles DiLaurentis
Charles är utan tvekan den läskigaste personen i Rosewood och tjejerna har spenderat halva säsong sex med att ta reda på hans identitet. Att han håller på med dockor och masker gör honom bara ännu läskigare, skärpning Charles! 
 
2. Mr. DiLaurentis
Om Charles verkligen är Jason och Alisons bror kan han definitivt ha ärvt hans läskighet från sin pappa. Han har inte synts till särskilt mycket i tidigare säsonger, men sedan Ali kom hem har han varit överallt. Han vacklar med blicken och har ett hett temperament, vilket får oss att tro att han döljer något. Han har inte heller något problem med att ljuga för sina barn, vilket gör honom till en skum typ!
 
3.Lucas Gottesman
Lucas har inte synts till i serien sedan början av säsong 5, men i säsonger innan det har han varit en av de läskigaste karaktärerna! Till en början verkade han gullig och lite nördig men sen blev han en läskig anhängare til Monas A-team. Han är kort sagt lite skum! 
 
4. Mrs. Grunwald
Mrs.Grunwald var den sista som Alison vid liv den natten hon försvann. Även om hon använde sina "förmågor" för att känna av att Alison var i trubbel så har hon inte kunnat använda dem till att lösa något annat mysterium, är inte det lite konstigt? 
 
5.Harold Crane
Hur obehaglig var inte han? När han först var ägare av motellet där Mona hade sina A-saker och sedan följde efter som vaktmästare till skolan där tjejerna går började man tycka att han var skum.Han hade Alisons gamla dagbok och när tjejerna hittade den började alla hans saker att brinna och han försvann sedan. Kan han ha någon betydelse för serien?
 
6. Detective Wilden 
Wilden var den första som visade att det inte finns någon bra polis i Rosewood. Han verkade osunt besatt av tjejerna och hela hans image var väldigt obekväm. Inte en jättehärlig snubbe det där..
 
7.Tjej-spökena
Vad är grejen med spökena i serien? De är kanske ofarliga och inte alls har med allt att göra, men visst är de allt obehagliga och skumma!
 
8. Andrew Campbell 
Vi kan anta att det är lugnt att säga att Andrew inte är A, men han är fortfarande en skum kille! Han var trots allt borta fyra veckor vid tjejernas försvinnande och han lyssnade av Mrs.Hastings telefonsamtal, det är ju inte riktigt normalt!
 
9. Wren Kingston
Wren har aldrig riktigt varit skum eller läskig, men det är ju det som gör honom läskig! 
 
10. Mr.Montgomery
Alison är inte den enda med en läskig pappa. Även Aria har en läskig far. För det första är han aldrig hemma och för det andra är han en skicklig lögnare. Nog är han skum allt. 
 
11. Mr.Hastings
Spencers pappa har haft hemligheter sedan början av säsong ett. Han hade en affär med Jessica, betyder det att han vet vem Charles är? Han har nog fler hemligheter än vad alla vet om.
 
 12.Sara Harvey
Sara har bott med Emily i fem avsnitt men ändå vet vi ingenting om henne? Varje gång Emily frågar henne om något flyr hon iväg, hon har definitivt något stort att dölja!
 
 
 

Kenneth, du glömde något!


 

Från instagram


PLLeeks på Facebook

AFTER THE #TIMEJUMP, SPENCER LOOKS ..exactly like she did in High School.. :/

Posted by PLLeeks on Saturday, 25 July 2015

Smart PLLfan


 
 
Ser ni de omkastade bokstäverna? Vad tror ni om teorin?

Ashleys nya film - Pixels

Nu har den nya film 'Pixels' kommit ut i USA där Ashley Benson har en roll. I Sverige kommer den ut den 12 augusti, det vill säga samma dag som sommarfinalen läggs upp på bloggen! Någon som kommer se den?
 

Ashley pratar om PLL - spoiler!


"I chip it"


Rolig Sparia referens

 

Spoilers från Marlene


Frågestund

Det var inte så jättelänge sen vi hade en frågestund, men eftersom vi älskar att svara på era frågor så kör vi en till. Ställ alla frågor ni kommer på i kommentarsfältet så ska jag svara på dom i ett inlägg framöver.
 
Fråga vad du vill om serien, skådespelarna, bloggen, oss personligen eller något helt annat. Ni kan även komma med förslag och tankar om vad ni vill att vi ska blogga om så svarar vi på de också i frågestunden.
 
Fråga på!
 

Intervju med Ashley om PLL


Vinnare av PLL box

Först och främst vill jag tacka alla som deltog i tävlingen och tack för alla era grymma motiveringar till vem som är eran favoritskådespelare! Det var inte lätt att välja men nu har vi kommit fram till tre vinnare som tar hem varsitt pris. Jag går på de namnen ni skrev i era kommentarer.
 
På första plats har vi 'Kajsa' som vinner en säsong 1-5 box!
 
På andra plats har vi 'Z' som vinnre en säsong 5 DVD!
 
Och på tredje plats har vi '-A' som vinner en säsong 5 DVD!
 
Grattis ni som har vunnit! Kolla eran inkorg på mejlen så snabbt som möjligt. Om ni inte svarar på två dagar (innan den 26 juli) väljer jag ut nya vinnare.
 
Tack alla som var med och tävlade!

Är Alex A?

Mer än den här bilden finns det kanske inte mycket som pekar mot honom, vad tror ni? ;)
 

3 veckor

Om tre veckor har vi svaret kära läsare! Är ni hemma den 11 augusti?
 
 

It's no lie. In exactly THREE WEEKS you will come #FAceToFace with 🅰. SpreAd the word.

Ett foto publicerat av Pretty Little Liars (@prettylittleliars) Jul 21, 2015 kl. 2:54 PDT

 
 

Where will you be? #pllsummerfinale #GameOver

Ett foto publicerat av @imarleneking Jul 22, 2015 kl. 8:55 PDT


Sara Shepard twittrar

Litar ni på Sara Harvey?
 

SISTA CHANSEN!

Hej på er! Nu har vi en liten rolig tävling att presentera. I samarbete med Warner Bros. i Norden lottar vi ut tre PLL boxar, en säsong 1-5 box och två säsong 5 boxar. Vill du ha chansen att få ett sånt hemskickat till dörren? Svara då på de två frågorna nedan i en kommentar och glöm inte eran mejladress!
 
1. Vilken karaktär spelar Ian Harding i Pretty Little Liars?
 
2. Vem är din favoritskådespelare och varför?
 
Vi kommer dra tre vinnare som får varsitt pris. LYCKA TILL!
 
Priser:
1:a Pris - Pretty Little Liars Säsong 1-5 Box
2-3:e Pris - Pretty Little Liars Säsong 5 Box
 
Vinnarna dras den IMORGON 24 juli och kommer kontaktas via mejl. Glöm som sagt inte att skriva med eran mejladress!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Senare under dagen kommer vi presentera vinnarna och vi kommer även kontakta de som vunnit via mejl, så glöm inte kolla eran inkorg idag!
 
 
Säsong 1-5
 
 
Säsong 5
 
 
Warner Bros.

17 saker man aldrig ska säga till ett PLL-fan

1. "Vet du fortfarande inte vem A är?!"
 
2. "Jag förstår inte varför du tittar på den serien! Den är så förvirrande!" Eeh ja, det är det som är grejen!!
 
3. "Vad ser Hanna i Caleb?!"
 
4. "Det finns inte någon kille som är värd att dejta i Rosewood!" Titta bara på dem, kan man ha mer fel?
 
 
5. "Jag tittar hellre på reality-serier, då vet jag iallafall att allt händer på riktigt!"
 
6."Böckerna är sååå mycket bättre"
 
7. "Aria och Ezras relation är så skum.."
 
8."Vill du komma över på tisdagkväll?" How about no, ett pll-fan har alltid planer samma dag ett avsnitt sänds!
 
 
9. "Du kan ju se avsnittet någon annan dag!"
 
10. "Serien borde ta slut snart!!"
 
11. "Inget av paren kommer hålla efter deras skolavslutning!"
 
12. "Såna saker händer aldrig någon som går på gymnasiet, så overkligt!!"
 
13. "Om jag var Spencer skulle jag aldrig förlåta Toby"
 
14. "Tittar folk verkligen på pll?"
 
15. "Varför dejtade ens Emily Paige, var inte hon jätteelak?"
 
16. "Showen hade sin höjdpunkt i säsong 2"
 
17. "Ge bara upp, du kommer ändå aldrig få veta vem A är!"
 
Känner ni igen er i något påstående? Är det något mer man absolut inte ska säga till ett hängivet pll-fan? ;)

Sneak Peeks 6x08


PLL logik

 
 
 
 
 

Rolig bild

 

Grattis Keegan!

Idag fyller Keegan Allen (Toby) år! 26 år gammal blir han, grattis till honom säger vi :)
 
 

Stillbilder 6x09

Nu finns stillbilderna för det näst sista avsnittet (sänds 4/8) av säsong 6A ute! Vi kan se att Aria dansar med Ezra, tror ni att de kommer hinna bli tillsammans till dess eller är de bara där som vänner?
 

Sneak Peek #1 6x08


Shay Mitchell Q&A Juli


Promo 6x08 - "frAmed"


Season 6 Episode 7: Oh Brother, Where Art Thou

 
 
Klicka först på "Close ad and continue to video" och kryssa bort all reklam som kommer upp. Klicka sedan på play längst ner i vänstra hörnet för att spela upp avsnittet! Säg till om det är något som krånglar, och förklara vad det inte är som funkar i så fall så att vi kan hjälpa er på bästa sätt!
 
Enjoy! :)
 

Nytt avsnitt

Om någon timme sänds nästa PLL avsnitt. Är det någon som ska se det live? Klockan åtta imorgon bitti lägger vi upp avsnittet här så håll utkik efter det. Är ni lika taggade som vi? Nu närmar det sig!
 

PLL tag frågor | Josephine

What is your favourite season of Pretty Little Liars?
Jag gillar säsongen som sänds just nu, det vill säga säsong 6. Helt enkelt för att det är den mest spännande säsongen och vi är så nära nu att få veta vem Charles är. Jag kan tänka mig att säsongsfinalen kommer vara helt galen!
 
Who is your favourite liar? (Including Alison)
Jag tror att jag gillar Emily bäst. Jag gillar hennes stil och jag gillar hennes personlighet!
 
Who is your favourite Male role?
Caleb som spelas av Tyler Blackburn, utan tvekan!
 
Who is your favourite villain? Mona tycker jag är en grym skurk. Men vem vet, jag kanske ändrar mig till Charles sen när vi får veta vem han är!
 
Who are your favourite parent(s)?
Jag tycker verkligen om Arias mamma, Ella. De verkar ha en sån fin mammadotter relation! Skulle dock inte kunna säga Arias pappa också, för han är rätt creepy och misstänksam om jag ska vara riktigt ärlig.
 
What is your favourite couple?
Det har alltid stått mellan Ezria och Haleb. Om jag måste välja... så blir det nog Ezria.
 
Who's style do you like the most? Do you have a favourite outfit?
Jag tycker mest om Emilys stil om jag ska välja. Jag gillar hennes slappa med ändå snygga och trendiga stil. En outfit som jag tyckte om var denna nedan från säsong 5, avsnitt 2 - Whirly Girlie. Älskar den grå jackan med de svarta läderarmarna!
 
 
What is your favourite A text?
Jag har nog ingen favorit kan jag säga. Alla meddelanden från A har varit rätt obehagliga. Men en speciel som jag verkligen inte diggade så mycket var denna:
 
 
Det kändes bara som att tjejerna kom tillbaka på ruta 1 och de insåg att de är inte mycket i närheten av att få tag i vem A är. Hopplös situation! A är alltid ett steg före dem!
 
What is your favourite shocker moment?
När Ezra avslöjades att "vara A", vilket han egentligen inte var nu i efterhand. Men det var den största chocken!
 
What is the scene that you always remember? (Favourite memorable scene)
Flera scener... när Ezra var A, när Alison visade sig vara vid liv, när Charles visade sig bakom Spencer... alla säsongsfinaler helt enkelt! De är alltid mina favoritavsnitt för det händer så mycket spännande grejer och mycket avlöjas då.
 
Who is your ultimate favourite character?
Caleb!
 
Favourite PLL line/quote/speech?
"Friends share secrets, thats what keep us close"
 
Känn er fria att också svara på dessa frågor på eran blogg! Länka då eran blogg i kommentarerna så att vi kan läsa era svar! :)

Teori | Sara är Bethany

Fanmade teori om att Sara är Bethany. Vad tror ni om denna?
 

Bästa outfitsen bland alla killar i pll (del 2)

 

Bästa outfitsen bland alla killar i pll (del 1)

 

Skådespelarna | Vilken disney skurk?

Skådespelarna berättar om vilken skurk de skulle vilja vara utav alla disneyfilmer som finns. Vilken skulle ni vilja vara?
 

Vad har du för teori?

Charles förbereder för att komma hem på sin födelsedag i nästa avsnitt. Nu är det bara fyra avsnitt kvar av säsongen, och vi närmar oss med stormsteg om att få veta vem A är. Är ni redo för att veta?
 
 
Skriv nedan alla teorier ni har om vem Charles är och vad ni har för tankar och funderingar, så publicerar vi några här på bloggen framöver som vi tycker är intressanta!

Morgonrutin med Shay Mitchell (parodi)


Kanadensisk promo - 6x07


#PLLClues

Vad kan ni tyda utifrån den här bilden? Jag tolkar det som att Charles vill vara ensam med Jason och därför har bjudit in honom till sitt födelsedagskalas!
 
 

Synopsis inför nästa avsnitt (6x07)

"Det är blandade känslor hos familjen DiLaurentis när Charles bekräftar att han tänker komma hem till sin födelsedag. Mr.DiLaurenits vill snabbt komma från stan för att gömma Alison och Jason från deras bror, medan Jason ser det här som ett tillfälle att kunna bekräfta alla barndomsminnen han har av "Charlie". Tjejerna är lika splittrade, Spencer och Hanna ser det här som deras bästa chans till att fånga Charles medan Emily och Aria vill hålla sig så långt borta som möjligt från honom. Kommer Jason återförenas med sin bror eller är det här bara en av A's fällor? Samtidigt ignorerar Mona Mike och Hanna får en ovälkommen överraskning. "
 
 

Sara Harvey efter tidshoppet

Vi vet att Dre Davis, som spelar Sara Harvey, håller på att filma in avsnitt 6x13. Därför kan vi tyda att hon kommer vara med när tidshoppet har gjorts, vad tycker ni om det? Tror ni att hon kommer vara tillsammans med Emily då?
 

Vem såg bäst ut?

Vem av Hanna och Lesli såg bäst ut i glasögonen?
 
 

Kan man lita på Mona?

Varför litar tjejerna på Mona? I asvnitt 6x05 får hon tjejerna att tro att Lesli är A, men i avsnitt 6x06 säger hon att Lesli inte är A och att Charles lever. Varför sa hon inte bara det direkt?! Det känns som att allt hon säger är vettigt, men samtidigt känns det som att hon arbetar tillsammans med Charles. Vad tror ni, kan man lita på Mona eller inte?
 
 
 
 
 
 

Rösta på ditt favoritavsnitt!

Om ni vill vara med i en omröstning om vilket avsnitt som är ditt favoritavsnitt så ska du klicka HÄR. Det är en rolig grej och ingenting som skadar datorn eller kostar någonting! :)
 
 

Sneak Peeks 6x07

 
 
I nästa veckas avsnitt är alltså både Toby och Mike tillbaka, härligt! Och Aria håller på ännu mer med sina läskiga dockor, varför gör hon det tror ni?

Vad har hänt med Radley?

Vi vet ju att Radley har stängt för att det har sålts till någon och att alla filer hålls i förvar. Tror ni att Charles ligger bakom affären för att kunna dölja sitt förflutna. Eller tror ni kanske att det är Peter Hastings som försöker dölja något? Berätta vad ni tror och varför!
 
 

#Summerofanswers.....

 Visst kan det kännas lite så här ibland?!
 

Tjejernas bal

I avsnittet som sänds 4 augusti kommer tjejerna få veta att de inte får gå på balen på grund av säkerhetsskäl. Då gör de en egen bal i Spencers lada, och det återstår helt enkelt att se hur Charles planerar att förstöra den balen! Men till frågan, vad tycker ni om tjejernas balklänningar? Vem har finast klänning?
 
 

Låt från veckans avsnitt

När Emily hjälpte till att smörja in Saras tatuering i början av avsnittet spelades en låt i bakgrunden. Den heter "Hypnotic" av Zella Day och går att hitta på diverse musiksidor! Tycker ni att pll brukar ha bra musik? :)
 

Sneak peek s06e07

 

När kommer Jenna?

Nu har jag faktiskt en fråga till er. När tror ni att vi kommer att få se Jenna igen? Jag saknar faktiskt henne lite. För jag skulle vilja se hur det är mellan hon och Alison.
 

Grejen med dockorna?

Vad är grejen med alla dessa (läskigt obehagliga) dockor?! Hur kommer det sig att Charles har fastnat för just dockor? Vad tror ni?
 
 

Recap av 6x06


Rolig replik från Hanna

Var det någon som tyckte att den här repliken från Hanna i det senaste avsnittet var väldigt rolig? :)
 
 

Sneak Peek #1 6x07

Hur spännande verkar inte nästa avsnitt bli?!
 
 

#Semily

I senaste avsnittet hettade det till lite mellan Sara och Emily! Shippar ni Sara och Emily eller shippar ni Emily med någon annan? :)
 

The Little Liars Award är avgjord

Kommer ni ihåg "tävlingen" vi skrev om förra veckan, den som uppmärksammade pll-fans? Den är nu avgjord iallafall och i videon hittar ni vinnarna! Var det någon av er som röstade?:)
 

5 roliga fakta om Lucy Hale (Aria)

1. Hennes riktiga namn är Karen! Någon som visste det?
 
2. Hon tror på spöken och den andliga världen!
 
3. Innan Lucy ens tänkte på skådespeleri, sjöng hon och ville satsa på att bli sångerska. Det är hon i och för sig idag också bredvid hennes karriär som skådespelare!
 
 
4. Lucy var med på en uttagning om att spela Anastasia Steele i 50 Shades of Grey! Tror ni att hon hade passat som den karaktären?
 
5. Lucys låt “Lie A Little Better” handlar om en crush hon hade på en av skådespelarna i PLL. Och nej, det var inte Ezra, utan det var ingen mindre än Toby Cavanaugh (Keegan Allen)!
 

Promo 6x07 - "Oh Brother, Where Art Thou"


Season 6 Episode 6: "No Stone Unturned"

 
 
Först klickar ni på krysset på reklamen så att den försvinner och sedan klickar ni på play nere i vänstra hörnet för att spela upp avsnittet! Säg till om något inte funkar! :)
 
Enjoy!

Kanadensisk promo

Det är 3 timmar kvar tills avsnittet sänds i USA! Är det någon av er som brukar se avsnitten live? :)
 

Klä dig som Lucy Hale


Nu är det dags igen!

Ikväll är det som sagt dags igen, pretty little liars sänds klockan 02.00 svensk tid och kommer upp tidigt imorgon på bloggen, så håll utkik! Här är promon igen och foton inför avsnittet så att ni kan klura på vad som ska hända :)
 

Dagens fråga!

Vi har fått väldigt mycket nya läsare på sistone, så det vore roligt att höra vart ni är ifrån!


Hur klär man sig som Spencer?

 

Bästa outfitsen säsong 1-6 (del två)

Hanna:

 säsong ett
 
säsong två
 
säsong tre
 
säsong fyra
 
säsong fem
 
säsong sex
 
Spencer:

säsong ett
 
säsong två
 
säsong tre
 
säsong fyra
 
säsong fem
 
 
säsong sex
 
Samma fråga här, tycker ni att de här outfitsen är tjejernas bästa från dessa säsonger?
 
 
Listan är gjord av tidningen Life&Style
 

Bästa outfitsen säsong 1-6 (del ett)

Aria:
 säsong ett
 
säsong två
 
säsong tre
 
säsong fyra 
 
säsong fem
 
säsong sex
 
Emily:
 
säsong ett
 
säsong två
 
säsong tre
 
säsong fyra
 
säsong fem
 
säsong sex
 
Tycker ni att detta var deras bästa outfits från dessa säsonger?
 
Listan är gjord av tidningen Life&Style

15 tecken på att du är Hanna i ditt kompisgäng

 
1. Du är drottningen av att göra roliga, korta skämt. Du är dessutom ofta rolig utan att veta om det!
 
 
 
2. Du älskar att motbevisa människor! Dina vänner, familj eller lärare kanske ofta underskattar dig men det gör dig bara gladare när du väl visar att de hade fel!
 
3. Du och din mamma är bästa kompisar!
 
 
4. Köpcentrum är som ett andra hem för dig.
 
5. Du är inte rädd för att säga som det är. 
 
6. Ibland säger du saker utan att tänka dig för!
 
 
7. Du vet hur viktigt det är att ha en snygg outfit! 
 
8. Du ger aldrig upp om kärleken! 
 
9. Du får ofta folk att känna tvivel och kan då stoppa vissa otäcka saker från att ske!
 
10. Men du är ingen dörrmatta! Om någon sårar dig eller någon du bryr dig om är de farligt ute!
 
11. Ingen skulle någonsin anklaga dig för att vara en boknörd. 
 
12. Trots förra punkten är du ändå smartare än vad du själv och andra tror! 
 
13. Du ger alltid 100% i allt du gör. Även om du inte är bäst i rummet så gör du det fullt ut. 
 
14. Du är sassy och kan få tyst på folk med dina snabba comebacks!
 
15. Du är lite knäpp, men dina avänner och din familj älskar dig för det!
 
Har vi några Hannor där ute i cyberspace? :)
 
 

Vi som bloggar

Vi får väldigt ofta frågor om vi som bloggar och om våra personliga liv. Vi tycker det är superkul att ni vill veta mer om oss men samtidigt vill vi inte att våra personliga liv tar över innehållet i bloggen eftersom vi är en PLL blogg och vi skriver och uppdaterar om serien och inget annat. Ni kikar in här för att läsa om PLL och jag tror majoriteten av er är mer intresserade av serien än vi som bloggar. Självklart sker det undantag när vi har frågestunder, då svarar vi såklart på allt ni undrar om oss.
 
Men för er som är nyfikna och vill veta mer om oss utöver det vi skriver ut här, får ni mer än gärna kolla in våra personliga bloggar. Känn er fria att börja följa!
 
Josephines blogg - http://photomemorys.blogg.se/
 
Linns blogg - http://nouw.com/johanssonlinn
 
Isabelles blogg - http://nouw.com/Lysmask
 
Caisas blogg - https://caisajohansson.wordpress.com/
 

Pretty little liars & Taylor Swift mash-up

Gillar ni såna här typer av videos?
 
 

Wren är A- Teori

 
 
 
Vad tror ni om att Wren är A? Jag har från början trott att han varit A, även om jag har haft fler misstänkta har jag alltid haft honom som den mest misstänkta. Däremot har han ju inte varit med i serien på väldigt länge, så tror ni att han verkligen kan vara A då? Dela med er av era tankar!

PLL update på Instagram

 

Pretty is in the title.

Ett foto publicerat av @imarleneking Jul 9, 2015 kl. 7:12 PDT

 
 
 

Ett foto publicerat av @imarlenekingJul 8, 2015 kl. 2:46 PDT

 
 

Ett foto publicerat av @imarlenekingJul 7, 2015 kl. 9:42 PDT


En fråga till er läsare

Hej på er! För det första vill jag bara säga ett jättestort tack till er som läser vår blogg. Vi får ganska ofta kommentarer där ni säger så fina ord om vår blogg och vi vill att ni ska veta hur glada vi blir när vi får läsa sånt. Vi är så tacksamma att ni gillar det vi bloggar om och det är så roligt att ni har hittat hit - båda gamla och nya läsare!
 
Jag har bara en liten fråga. Det är alltid intressant att veta lite vad ni gillar att läsa om. Vilka inlägg ni föredrar osv. Så min fråga till er läsare är: vad vill ni se mer av på bloggen? Släng gärna in en kommentar och tyck till så vi vet eftersom vi bara vill att vår blogg ska bli bättre. Är det något ni saknar eller något ni vill se mer eller mindre av? Instagram uppdateringar, behind the scenes videos, spoilers, mode inom serien, egna teorier, blogglistor... vad som helst!
 
Hade varit guldvärt om ni kunde slänga in en kommentar! Vi tar emot alla tips vi kan få! :)
 
 
Tack och ha en grym dag kära PLL fans!

Mer kärlek i serien

Maya twittrar att någon kommer bli kär. Vem tror ni hon pratar om?
 

Sneak peek 6x06 - “No Stone Unturned”


Shay på set


Charles avslöjad?

Enligt tidningen "Frida" har någon avslöjat vem Charles är och de skriver HÄR vem han/hon är. Detta är en stor spoiler och vi är inte helt 100% säkra på om det stämmer. Men läs på egen risk, för det är en riktigt stor spoiler om det stämmer!
 
 
OBS! SPOILA INGET I KOMMENTARSFÄLTET!

40 anledningar till att Wren är A

Wren har jag länge misstänkt. Han tror jag lätt kan vara Charles, det vill säga A. Han har alltid varit misstänksam och det hade varit logiskt om det slutade med att han visade sig vara A. HÄR kan ni läsa 40 anledningar till att just Wren är A.
 
Denna anledningen tycker jag är den bästa! I Dr. Sullivan’s kontor skrev A detta lilla meddelande. Nosey Bitches Die. Det råkar vara den brittiska stavningen på "nosey", och eftersom Wren är den enda brittiska i serien (vad jag vet?) tänker man omedelbart på honom. Eller det gör i alla fall jag.
 
 
Tror ni Wren är A?

Ashley på set


Stillbilder 6x08

Avsnittet sänds 28/7, så det är ett tag kvar att hålla ut!
 

Sneak Peeks 6x06


Seventeen magazineHar hon ens dåliga dagar? Det kan man inte tro i alla fall. Dösnygga Shay på omslaget av Seventeen.
 

Stillbilder 6x07

Det här avsnittet sänds 21/7, så det är avsnittet efter nästa!
 
 
 

The Little Liars Awards

Det finns en tävling (för bästa pll-kontona på sociala medier samt bästa par, bästa pojkvän osv) som nu ska avgöras. Jag tycker det är väldigt roligt att fansen också har en egen "gala" och får bli uppmärksammade! Ni kan rösta på er favorit genom att klicka HÄR, eller klicka er vidare från klippet här nedan!
 

Sneak peek 6x06 - “No Stone Unturned”


Några saker du kanske inte visste om pll

1. Keegan var nära på att inte spela Toby. Han ville spela Wren, men fick tillslut rollen som Toby, tack och lov för det!!
 
2. Troian är 11 år äldre än Sasha i verkligheten.
 
3. Lucy Hale har haft en crush på en motspelare, alltså någon som medverkar i pll. Undrar vem?!?!
 
4. Premiären i januari 2014 är den mest tweetade premiären någonsin.
 
5. Några scener är inspelade i Stars Hollow, en fiktiv stad där handlingarna till serien Gillmore Girls utspelade sig. 
 
6. Ashley Benson är den som gillar att pranka de andra tjejerna vid inspelningarna!
 
7. Han som spelar Garrett Reynolds har spelat en italiensk popstjärna i filmen The Lizzie McGuire Movie.
 
8. Ashley Tisdale erbjöds en audition för en roll som en av tjejerna, men tackade nej.
 
9. Tyler Blackburn är ett stort fan av serien Vänner.
 
10. Troian och han som spelade Arias kompis Holden, Shane Coffey, är riktigt bra vänner i verkligheten. De har även ett band ihop som heter Family.
 
11. Lucy Hale hatar sitt finger i introt. Hon tycker det är jobbigt att det inte är i mitten av munnen och det irriterar henne. 
 

Shays youtube


Ashley längtar tills skolan är slut

Det är logiskt att en av de mest "omtwittrade" TV-programmen Pretty Little Liars lockar några av samhällets yngsta tittare. "Våra fans som började titta från början, för fem år sedan, börjar nu högskolan", säger Ashley Benson. Men tjejerna växer upp. Under andra halvan av nästa säsong, kommer showen att hoppa framåt i tiden för att ansluta med tjejerna fyra år senare. "Det ska vara roligt för de äldre fansen att se oss gå igenom saker som de går igenom nu", säger 25-årige Benson. "Dessutom får vi spela mer vår egna ålder. Jag längtar verkligen till att sluta gymnasiet!

Läs mer HÄR!
 

Sneak peek stillbilder - 6x06 “No Stone Unturned”

 
     
 

Litar vi på Clark?

Vad tänker ni om Clark? Är han en bra kille eller inte?
 
 

Recap av 6x05 med Hollywire


PLL logik

 

Synopsis för nästa avsnitt - 6x06

Tjejerna är på jakt efter bevis på att Lesli är "A" i. Med alla tecken som pekar på att Lesli är den som går runt i den svarta hoodien är tjejerna på uppdrag med att konkreta bevis innan de vänder sig till polisen. Men medan flickorna håller på med sin utredning, kommer fler hot från 'A'.

Samtidigt får Emily ett överraskande erbjudande av en vän och Spencer känner sig pressad av sin familj att fatta ett viktigt beslut.
 
Kommer upp på bloggen den 15 juli
 

Saras tatuering

Tror ni att Saras tatuering har någonting med fågeln Tippi att göra? Ni vet den där fågeln tjejerna fick av Alisons mamma och som sedan försvann och som det visade sig att A hade. Tror ni att det finns någon ledtråd där eller är det bara symboliskt för Sara att ha en fågel som flyger ut ur en bur?
 
 

Instagram

 

Red coat's final appearance. #pllsummerfinale

Ett foto publicerat av @imarleneking Jun 30, 2015 kl. 10:24 PDT

 
 

Mona's back, bitches. Happy Pretty Little Liars Day!

Ett foto publicerat av @imarleneking Jun 30, 2015 kl. 11:01 PDT


Frågor & svar med Marlene


Vem får veta om Charles först?

Den första som kommer få reda på vem Charles är, är Alison!
 

Dagens teori: "Det var inte A"

Tror ni verkligen att det var A som man såg på de bilderna? Läs HÄR en intressant teori om att det inte var A som man såg, utan det hade kunnat vara Aria istället.
 

Ingen PLL nästa vecka

Nästa vecka är det ingen PLL, utan nästa avsnitt sänds den 14 juli och kommer upp på bloggen den 15 juli. Så vi får vänta lite extra på nästa avsnitt! Men jag tror vi kan hålla ut, eller?
 
 
Promo för nästa avsnitt som sänds den 14 juli

15 anledningar till varför Caleb INTE är A

1. Han är sjävständig och har de teknologiska kunskaper som krävs för att vara A, men skulle han verkligen sätta sig själv i fara och riskera fängelse?
 
2. Han försvann som misstänkt när han började filma  serien Ravenswood, han kan ju inte vara på båda ställen samtidigt?!
 
3. Han stod upp mot Jenna när hon ville spionera på tjejerna.
 
4. Han väntade med öppna armar på Hanna när hon äntligen blev fri från Charles dockhus.
 
5. Caleb har inga band till Rosewood. Han blev övergiven av sina föräldrar och har sedan flyttat runt, så att han skulle känna till tjejerna när Alison försvann är omöjligt.
 
6. Han har alltid gjort allt för att skydda Hanna.
 
7. Calebs handlingar är alltid för Hannas bästa.
 
8. Han har alltid teamat ihop sig med andra (Ezra, Toby, Paige, spencer osv) för att ta reda på vem Big A är.
 
9. Caleb löste koden till Mayas webbsida. Varför skulle han tillåta tjejerna att hitta hemsidan om han var A?
 
10. Caleb har stoppat tjejerna från att hamna i trubbel, och A vill ju att tjejerna ska hamna i trubbel!
 
11. Hans kärlek för Hanna tar bort alla misstankar om att han är A. Och sen  har vi aldrig sett honom leka med dockor..
 
12. Caleb har hittat mycket information om A och hjälpt tjejerna, varför skulle han göra det om han var A?
 
13. Han och Mona kommer inte överens!!
 
14. Han har ingen anledning till att vilja se Hanna lida i fängelse. 
 
15. Med hans leende och de magrutorna kan han inte vara A. Han får inte vara A!!
 
 
 

Sneak Peek #1 6x06

Det här avsnittet (Nästa) sänds alltså INTE nästa vecka, utan den 14/7!
 
 

Svar från frågestunden!

Jättekul att så många hade frågor att ställa, jag har gjort mitt bästa för att svara så bra som möjligt på alla :) Hoppas ni tycker det är roligt! Har ni fler frågor ställer ni de bara i kommentarsfältet så svarar vi där!
 
1. Har ni bloggare egna bloggar? I så fall, kan ni länka dem?
 
Ja det har vi! Josephines blogg hittar ni HÄR och min (Isabelles) nystartade blogg hittar ni HÄR. Caisas blogg finns HÄR. Linns blogg har ni HÄR. Klicka bara på länkarna så är ni varmt välkomna till våra personliga bloggar!
 
2. Hur hittade ni serien och fastnade vid den första gången ni såg den?
 
Jag hittade serien när den gick på mornar på tv3. Jag såg ett avsnitt från början av säsong 2, det då Ian hittades med självmordsbrevet, och ja, jag fastnade direkt! När jag såg det avsnittet var jag tvungen att se hela serien från början och sedan se alla kommande avsnitt :)
 
3. a) Vem tro ni är A? b) Vilket är ert favoritavsnitt? c)Favorit par? d) Ser ni serien live? e) Har Sasha Pieterse några syskon?
 
a) CeCe, det kan ju inte vara något sammanträffande att hon har samma initialer som Charles, eller? Och sen har det varit många ledtrådar om Frankrike och Paris, vilket var det senaste stället vi visste vart hon var på. Men jag är jätteosäker, man vet ju aldrig med pll! 
b) Favoritavsnitt är svårt att svara på, jag har några stycken jag väljer mellan! Några är 1x19, 2x25, 4x12, 4x24 och 5x25, finns många fler men de jag kommer på nu :)
c) Ezria säger jag på den!
d) Nej, det går så sent och jag har annat att stå i på dagarna. Men det vore kul att göra :)
e) NEJ, Sasha är ensambarn!
 
4. a) Vad går ni för linjer på gymnasiet om ni fortfarande går där? b) Jag har gjort slut med min pojkvän nyss och är fortfarande ledsen, hur kan de i Pretty Little Liars komma över de så fort och hitta nya direkt?
 
a) Linn har tagit studenten, men när hon gick i skolan läste hon Estet- teater. Josephine har också tagit studenten och gick Estet- Estetik & Media. Jag (Isabelle) har mitt sista år kvar och går ett program som heter Kemi/Fysik. Caisa går inte på gymnasiet ännu. 
b) Det är klart du får vara ledsen, man måste ju komma ihåg att pll bara är en serie! De kommer över sina killar fort och hittar nya för att vi ska ha något att titta på :) Känn ingen press!
 
5. a) Hur kom ni på att starta en blogg? b) Hur gamla är ni? c) Tittar ni på någon mer serie, vilken/vilka i såna fall? PS. älskar eran blogg <3

Tack för de gulliga orden, kul att du läser bloggen!
 a) (Linn svarar) Jag älskar att blogga och tyckte själv att det var roligt att läsa andra fanbloggar om PLL, men tyckte inte att det fanns någon riktigt bra, så jag startade en egen där jag la upp det jag tyckte var värt att läsa om!
b) Linn är 19 (Snart 20), Josephine är 18, Jag (Isabelle) är 17 (snart 18) och Caisa som extrabloggar är 13. 
c) Jag tittar på flera andra serier, t.ex. The Originals, The Walking Dead, Orange is the new black och så serier som inte sänds längre, som Gossip Girl och One Tree Hill! :)
 
6. Kan ni inte förklara det där med att Toby och Mona har varit A?
 
Jag kan göra ett försök! 
Mona blev retat av Alison i skolan och Hanna var Monas enda vän. Mona trodde att Alison skulle ta Hanna ifrån henne och ogillade henne ännu mer för det. När Alison sedan "dog" kom Hanna närmre sina gamla vänner (de andra tjejerna) och då blev Mona arg och började skicka meddelanden som A, i hopp om att Hanna skulle vända sig till Mona. Mona kallas Original A, då hon var den första att avslöjas som A. Hon avslöjades som A i säsong 2, men i säsong 3 arbetade hon för Red Coat som en del av ett A-team, som hon sedan blev utslängd från i sista avsnittet av säsong 3. Däremot fick Mona psykbryt och hamnade på Radley i säsong tre, då behövde hon ha Toby som hjälpreda. Toby blev då en del av A-teamet men har aldrig varit A. Han var med i teamet för att få reda på information och kunna skydda Spencer (säger han själv iallafall). 
Hoppas det klarnade upp lite!
 
7. Varför blir man galen efter varje avsnitt?
 
Återkom om du kommer på ett bra svar på den frågan är du snäll, undrar nämligen detsamma! ;)
 
8. a) Tror ni att det bara är ett samanträffande att Cece Drake har samma initialer som Charles DiLaurentis? b) Vem tror ni är -A?
 
a) Jag tror inte att det är ett sammanträffande, allting är alltid uttänkt inom pll. Något samband har det nog!
b) Kanske CeCe? Har alltid sagt Wren, men han har inget motiv egentligen och har inte synts till på väääldigt länge. Har ingen aning faktiskt!!
 
 
 9. Jag tror inte cece är A som måmga tror. För att I.marlene* king har sagt att A har varit med i pilot avsnittet och det har inte cece! Aja det är bara jag men en fråga till er : vem är eran favorit av tjejerna (alison med)?♥ 
 
Gällande att A ska ha varit med i pilot-avsnittet rörde det Mona när hon var A. Den A som är idag tog över spelet efter Mona, och kan därför inte förväntas att ses i piloten :) Oj, vad svårt att säga en favorit. Jag säger nog Spencer på den. Tycker att hon är klipsk och har en fin stil, gillar henne skarpt som karaktär helt enkelt!
 
10. Vem tror ni är A?

Jag vill säga pass på den. Har ingen aning, men drar till med Cece bara för att det vore lite kul. Däremot skulle det vara en häftig plot twist om Mona fortfarnde var A! :)
 
11. Hur vet ni hur många läsare ni har? Ungefär då?

Vi har ett diagram som visar antalet besökare per dag, så så håller vi koll på hur många som läser :) Det är i genomsnitt 100 unika besökare om dagen, men 200 sidvisningar. På dagarna avsnitten läggs upp är det 250 unika besökare i snitt och ungefär 500 sidvisningar! När det sänds säsongsfinaler och premiärer kan det bli uppåt 500 unika besökare.
 
12. a)Vilka/Vem misstänker du är A? b) Om du fick välja vilken karaktär som helst i PLL, vem skulle du vilja dejta?
 
a) Jag har inget bättre svar än CeCe just nu, även om det var längesedan man såg henne och hon kanske är "för misstänkt" så säger jag CeCe. 
b) Ezra!! Tycker han är charmigast av killarna och har allt man kan vilja ha. Han är en gullebabe!

Lucy Hales nya pojkvän?

Vi har sett honom på lite instagrambilder och från olika källor börjar vi nu misstänka att Anthony Calabretta är Lucys nya kille. Men vem är han? 

Australiensk Promo 6x06

 

Förändring sen säsong ett

 
Vem tycker ni har förändrats mest?
 
 

Ashley Benson på snapchat


Ljög Mona?

Tror ni att Mona ljög för Spencer? Känner hon till stället och vet hon vem tjejen är? Vad tror du?
 
 

Frågestund

Glöm inte bort frågestunden!!
Tänkte ha en frågestund med er igen då det alltid dyker upp frågor :) Är det något ni funderar på om serien, om oss eller om livet så svarar jag på allt möjligt ni kommer på! Frågestunden avslutas på torsdag, så har många haft möjligheten att även se veckans avsnitt! :)
 
 

10 gånger Aria har skrämt oss

1. När hon sa till Charles att hon skulle döda honom. Det måste tillochmed ha skrämt Charles!!
 
2.  När hon sabbade sin pappas kontor.
 
3. När hon förstörde Ezras lägenhet.
 
 
4. När hon dödade Shana. Det var förvisso en olycka, men vem visste att en liten tjej som henne kunde göra det?!
 
5. När hon vid flera tillfällen sagt att hon är den bästa lögnaren!
 
6. När hon smsade Ezra från ett hemligt nummer!
 
7. När hon smög runt med Ezra i en svart hood-tröja.
 
8. När hon slet sönder Ezras bok då hon fick veta att han skrivit om tjejerna.
 
9. När hon skrev sitt namn med likadana An som "A" gör..
 
10. Varje gång du ser henne i introt
 
 
 

Misstankar om att A är en tjej

Vad tror ni? Är A en tjej? Aria hittade denna bild i avsnittet och började fundera, men vad tror ni?
 
 

Promo 6x06 - "No Stone Unturned"

 

Season 6 Episode 5: "She's No Angel"