Season 7 Episode 2: Bedlam


Sammanfattning av 7x01

Okej, nu är PLL äntligen tillbaka och första avsnittet på säsong sju tyckte jag var en riktigt bra start på (vad vi vet och tror är) den sista säsongen. Tjejerna får veta från Uber A att de måste lämna in bevis för vem som faktiskt dödade Charlotte om de vill få tillbaka Hanna som är inlåst och fången, av Uber A. Tjejerna + Ezra, Caleb, Toby & Mona slår ihop sig och samarbetar för att ta reda på vem som dödade Charlotte för att få tillbaka Hanna. Det märks tydligt hur mycket Caleb kämpar för detta då han uppenbarligen fortfarande älskar henne. Till slut kommer de fram till att de antar att det var Alison eftersom Aria såg en blond tjej med en röd jacka vid kyrkan den natten Charlotte dog. Denna röda jacka hittar Emily och därmed drar de slutsatsen att det var Alison som dödade Charlotte eftersom det var vid denna kyrka som Charlotte dog. Caleb springer mot Uber A och lämnar över tröjan och sedan slutar avsnittet med att Elliot (Alisons man) anklagar Alison för att ha mördat Charlotte, vilket gör att vi ställer oss frågan: Är Elliot Uber A?
 
Vi får även träffa Mary Drake som sägs vara Jessicas tvilling, men frågan är vad hon har för roll i detta.
 

A meddelanden: "A lie for a lie, an eye for an eye. The bell tolls for Hanna. A.D."
Personer som inte var med i detta avsnitt: Sara, Jason, Mike, and Melissa.

 

 
 
Jag gissar fortfarande på att Wren eller Aria är några av "the bad guys". Jag vet inte varför jag tycker så men jag har alltid haft den baktanken!
 

VAD TYCKTE NI OM AVSNITTET? TROR NI HANNA KOMMER KLARA SIG?


Sneak peek - “Bedlam"


Promo 7x02: "Bedlam"


Ny PLL poster

Nya postern för säsongen. Visst är den cool? Och Hanna är ju med i den vilket måste betyda att hon lever!
 
 
Imorgon kommer en sammanfattning från dagens avsnitt! Kika in då!

Season 7 Episode 1: Tick-tock Bitches - SÄSONGSPREMIÄR

 
Här har vi avsnitt 1 på säsong 7! Klicka på play och kryssa ner all reklam som poppar upp. Jag rekommenderar att ladda ner adblock så slipper ni all reklam som dyker upp hela tiden. Ni ska inte behöva betala eller registera er för att titta. Funkar det inte att se på kanske ni behöver ladda ner en senare version av adobe flash player eller liknande. Om något annat inte fungerar, kommentera vad som krånglar så ska vi försöka hjälpa er så gott vi kan!
 
Enjoy!!!
 
(P.S. Funkar inte denna streamvideon ovan, kan ni även testa DENNA som har engelska undertexter)

SÄSONG 7 PREMIÄR IMORGON!

Hej på er kära läsare! Här har det stått tomt ett tag och det ska nu ändras på. Imorgon startar säsong sju igång och vi är mer än taggade! Vi lägger upp avsnittet imorgon bitti som vi alltid gjort så håll utkik efter det. Säsong sju kommer fokusera på att tjejerna samarbetar för att ta reda på de sista hemligheterna samt ta slut på Uber A för gott.
 
Här är all info ni behöver veta inför säsongspremiären som sänds inatt kl 02.00:
 
 
Synopsis...
Efter Hannas oväntade kidnappning av "Uber A", kämpar tjejerna för att rädda henne. Det enda sättet att göra detta är genom att överlämna bevis om Charlottes riktiga mördare till "Uber A." För att göra detta måste flickorna bestämma vad de är villiga att offra. Och när det väl sker, finns det ingen återvändo.
 
Promos:
 
 
 
 
Sneak peek:
 
 
Vill ni se avsnittet live inatt kl 02.00 kan ni prova dessa länkar. Kan dock inte garantera att det alltid fungerar!
LÄNK 1
LÄNK 2
LÄNK 3
 
ÄR NI TAGGADE INFÖR KVÄLLENS AVSNITT? KOMMENTERA OCH TAGGA MED OSS!