Lever Hanna?

Vad tror ni hände med Hanna i slutet av säsongsfinalen? Har hon dött eller är hon bara medvetslös? Jag tror att hon har blivit medvetslös och att hon är på väg att bli dödad, men de andra (Caleb, Spencer och dom) kommer att rädda henne i tid. Hanna är ju ändå en av huvudkaraktärerna och det känns konstigt om hon skulle försvinna ur serien.
 
Vad tror ni?
 

Vad tror ni händer med Wren?


Julian Morris (Wren) intervju


Vad händer med Haleb?

Vad tror ni händer med Haleb nu? Kommer de hitta tillbaka till varandra? Efter det som hände i säsongsfinalen får man känslan av att de fortfarande älskar varandra. Jag hejar på Haleb!
 

Recap av säsongsfinalen


Säsong sju premiären - titel


Slutscenen

Vad tyckte ni om säsongsfinalens avslut? Visst är det synd om Ali som inte har en man som vill vara med henne egentligen? Vad tror ni hände med Hanna? Vem tror ni att den här A.D är? Vi vet ju iallafall att den där nya A personen inte är Mary Drake, trots att hon antagligen arbetar tillsammans med den personen. 
 
 
Finns det något ni vill att vi ska skriva om här i bloggen gällande avsnittet? Eler något annat? Vad vill ni läsa om nu när det är uppehåll? :)

3 stora scener från säsongsfinalen

 
 
 
Hade ni någon favoritscen från finalen?

Vad visades på tv'n?

"Cat on a Hot Tin Roof" (1958)
- 6x20 Hush, Hush, Sweet Liars
 

Pappret om Mary Drake

Pappret som Toby och Spencer tittade på i säsongsfinalen.
 
 
 

Sammanfattning av säsongsfinalen!

Först och främst vill jag varna för spoilers!! Har ni inte sett avsnittet än är det bäst att ni struntar i att läsa det här inlägget just nu :) 
 
Det allra första som händer i avsnittet är att den här A vill träffa Hanna, som tillsammans med sina vänner har gjort upp en plan. Hon får hot mot sig som säger att A kommer att döda alla om hon ljuger och att den dagen träffar A för att berätta att hon dödade Charlotte blir sin sista.
 
Ali börjar se massor av konstiga saker hemma hos sig. Hon ser Wilden lägga armen om henne och hon tror att hennes döda mamma ringer till henne. Hon ser dem flera gånger och tror därför att hon börjar bli galen. Hon lägger in sig själv på ett psykhem där hon hoppas på att få hjälp. Vi får senare reda på att hon inte alls är galen utan att det har en naturlig förklaring (Vi tar det längre ner!!)
 
Spencer säger till Caleb att hon älskar honom, men får inget svar. Vi fick många moments med de gamla paren. Spencer umgicks mycket med Toby och han valde henne över sin flickvän Yvonne. Caleb och Hanna kysstes och Haleb var tillbaka för en stund. Spener som var avundsjuk redan i förra avsnittet lär bli ännu mer avis när hon får reda på det, tror inte ni det? Vi får reda på hur det gick till när Haleb gjorde slut och det var ju ganska dramatiskt. Sen hettade det till ordentligt mellan Aria och Ezra. Tror ni att de gamla paren kommer att komma tillbaka?
 
Spencers mamma, Veronica Hastings lyckades bli senator i sin stat, vilket var en stor framgång. Toby och Spencer smiter från festen för att undersöka ett hemligt rum på Radley. De hittar en mapp där de ser att en Mary Drake har varit patient där och att hon födde en son, Charles Drake. Vi får också reda på att Charles blev adopterad av familjen DiLaurentis. 
 
På Lost woods resort finns Hanna och de har gjort upp en fälla för att fånga A utan att denne får tag på Hanna. Däremot blir de lurade och A tar med sig Hanna genom golvet, vilket ingen av dem har tänkt på att kolla. Mona har följt efter Spencer och Toby hit, det är nog mest för att vi inte ska misstänka henne. De ser att Jessica DiLaurenits var den som sprang i skogen vid deras fälla men förstår inte hur det går ihop sig.
 
Något vi får reda på, men som inte tjejerna har fått reda på än, är att Mary Drake är Jesicas tvilling och att det var hon som sprang i skogen. Vi får även se att Dr.Rollins, som Alison är gift med, låtsades vara Wilden för att få Alison att lägga in sig på det sjukhus som han äger största delen av. Vi vet att Dr.Rollins dejtade Charlotte innan och att han bara har gift sig med Alison för att hämnas. Dr.Rollins är för övrigt britt egentligen, bara att han dolt det för Ali. I slutscenen ser vi att tjejerna får ett meddelande från någon som kallar sig A.D och att den personen tackar för att ha fått Hanna. Vi ser en medvetslös Hanna dras längst med golvet i samma kyrka som Charlotte mördades från och sen slutade det. Vi vet alltså inte om Hanna lever eller inte, men det måste hon väl göra? Vad tror ni?
 
 
 
 
 
 

Intervju med Ashley Benson om finalen


4 spoilers från Marlene

We're live with Marlene King RIGHT NOW!! #TwinOnPLL

Posted by Pretty Little Liars on Tuesday, 15 March 2016

Season 6 Episode 20: Hush Hush Sweet Liars - SÄSONGSFINAL!

 
Om något inte fungerar, klicka HÄR för flera alternativ på andra streamvideos. Klicka annars bort all reklam som poppar upp och klicka på play! Det ska vara gratis att kolla och ni ska inte behöva registrera er någonstans.
 
Detta är alltså säsongsfinal för säsong 6. Enjoy!

Har Ian en tvilling?

Här är en teori om att det är Ian som har en tvilling och att det alltså var tvillingen vi såg vara död och inte Ian. Alltså, att Ian är den som kommer tillbaka. Vad tror ni? Vem är tvillingen vi kommer att få se?
 
 
På bilder som publicerats har de stavat fel så att det har blivit IAN i ord. Marlene skrev även likadant på sin twitter som det stod på smset som Ian fick innan han knuffades ner för det där tornet. Vad tror ni om detta?
 
 

Sneak Peek 6x20


Sammanfattning av 6x19

Vad tyckte ni om det senaste avsnittet? Berätta allt ni tänker på! Har ni några funderingar inför nästa veckas säsongsavslutning?
 
Det första vi får reda på är att Mona ringde Charlotte samma natt som hon mördades. Vi får reda på att Mona inte var den som försökte köra på Emily. Mona ringde Charlotte för att ta reda på vad Charlotte ville göra när hon blivit fri men Charlotte dök som sagt aldrig upp. Mona och Sara träffas och det blir en intensiv dialog mellan dem. Sara hotade i princip Mona och vill att hon hjälper henne. 
 
Alison ramlar ner för en trappa och det verkar först som en helt vanlig olycka. Sedan hittar Hanna ett kort hos henne på sjukhuset som är hotfullt mot tjejerna och vi antar då att det inte riktigt var en olycka utan att det var anordnat, som med Aria. Det var alltså meningen att få det att se ut som en olycka men så är det inte alltså. Alison drömde om att hennes mamma Jassica DiLaurentis var tillbaka, visst var det härligt att se henne igen? 
 
Aria och Ezra jobbar vidare med sin bok och de träffar Arias chef. Vi får veta vad som hände mellan Ezra och hans flickvän Nicole. Det går bra med Arias chef men hon försöker att skynda på dem lite så att de ska sätta fart med skrivandet.
 
Mannen som ledde in Sara Harvey i kyrkan på Charlottes begravning var tilbaka. Emily såg honom med Mona och han bar på ett mystiskt rör som tjejerna ville åt. Spencer och Emily lurar honom för att få se på biderna i röret och det visar sig vara ritningar över Radley. Emily förföljer sedan mannen och ser att han lämnar bilderna till Sara Harvey, vilket betyder att hon är tillbaka i staden igen!
 
Lucas är också tillbaka i detta avsnitt. Det är väldigt kul tycker jag, han är en spännande karraktär. Han erbjuder Hanna en otrolig möjlighet om att skapa sitt drömföretag i Rosewood. Hon verkar inte helt på på idén men vi får se vad som händer. 
 
Hanna har en plan för att lura A. Hon säger att det är hon som har mördat Charlotte och hon samarbetar med Caleb och tjejerna för att få A att tro på henne. Spencer verkar märkbart avundsjuk på att Hanna och Caleb verkar så nära. Aria berättar för Ezra om att allt har börjat igen, detta gör att hela det gamla gänget vet om att allt pågår igen. Vad tror ni kommer att hända i säsongsfinalen?
 
 

Rätt PLL teori

 
Enligt Bryan Holdman som är med och skriver serien, har någon har twittrat en bra teori som verkar stämma överrens med det som faktiskt sker. Någon som kanske har läst den? ;)

Sneak peek 6x20

 
Nästa avsnitt är alltså säsongsfinal för säsong 6, så det kommer förmodligen vara ett riktigt dramatisk avsnitt!

Promo 6x20 "Hush Hush Sweet Liars"


Foton från säsongsfinalen

 
Är ni taggade till nästa veckas avsnitt?

Baka med Shay


Season 6 Episode 19: Burn This: Did You Miss Me

 

Marlene på Instagram

 

I prefer the top picture. For #emison @sashapieterse27 @shaym

Ett foto publicerat av Marlene King (@imarleneking) Mar 2, 2016 kl. 9:01 PST


Lucy & Tyler på PLL event

Häromdagen var Lucy Hale och Tyler Blackburn på ett PLL Event. Se mer bilder på Lucys & Tylers Instagram!
 
 

Not quite sure what was so funny buuuut thanks to all the beautiful people who came out today. We loved meeting you ❤️

Ett foto publicerat av Lucy Hale (@lucyhale) Mar 5, 2016 kl. 1:52 PST

 

Sminka er som tjejerna | Gabriella på Youtube

Någon som följer Gabriella på Youtube? För några veckor sedan släppte hon en "get the look" där hon gör sminktutorials på hur man kan sminka sig som tjejerna! Hon är en grym youtuber med väldigt bra tips, så gillar ni smink och är ni intresserade av att sminka er som Spencer, Hanna, Aria & Emily bör ni kika på videon nedan!
 

När kommer nästa avslöjande?


Sneak peek 6x19 "Did You Miss Me"

Se en exklusiv sneak peek som handlar om Hanna & Jordans förhållande HÄR eller genom att klicka på bilden!
 

Två roliga


Sammanfattning av 6x18

Tycker ni om dessa sammanfattningar eller inte? Vill ni att vi fortsätter med det? :) Här kommer iallafall sammanfattningen av det senaste avsnittet!
 
Vi får veta att Ezra har föreslagit att ha Aria som sin medförfattare och det går igenom. Man kan tydligt se att Liam (Arias pojkvän) blir avundsjuk och inte känner sig helt bekväm i situationen. 
 
Det blir lite action mellan Toby och Caleb och Toby slår Caleb för att ha läckt ut att Yvonne gjort en abort (vilket han inte gjorde). Vi får genom flashbacks se att Spencer och Toby var på en kvinnoklinik för att de trodde att Spencer var gravid. Spencer berättar för Toby om att A är tillbaka och att det inte var Caleb utan A som gjorde det. Hon berättar även att hon aldrig skulle göra så mot någon annan efter vad Spencer och Toby själva gick igenom. 
 
Hannas mamma erbjöd Caleb till att bo hemma hos henne. Hanna och Ashley börjar bråka och Hanna säger att hennes mamma gillar Caleb bättre än Jordan. Vad tycker ni? Tror ni på att Haleb återförenas?
 
Tanner kommer hem till Aria och hon blir tagen till polisstationen för att det är någon som lämnat ett vittnesmål som stämmer bra in på Aria. Det visar sig att det är någon som har sett någon ringa DiLaurentis från ett fik och Aria passar bra in på beskrivningen. Det visar sig att det var Sara Harvey som sagt dessa saker och vi får senare reda på att det var Mona som hade ringt. 
 
Tjejerna är på Hannas möhippa och massor av konstiga saker händer. Mona kommer dit (oinbjuden) och efter det börjar musiken spelas högre, det börjar blåsa och Aria bränns av brasan som är igång. Väl på sjukhuset kommer Ezra till Aria och han läser för henne och har med sig saker som hon tycker om. Tror ni att vi kommer få Ezria som ett par igen?
 
Melissa har åkt tillbaka till London igen. Spencers pappa berättar att Melissa har blivit hotat innan Charlottes förhör och personen har då sagt att den har bandet där hon erkänner att ha dödat Bethany. Hon lämnade pengar till förövaren och hoppades på att allt skulle försvinna men istället dödades Charlotte. Tror ni att Melissa har blivit hotat på riktigt? Av vem?
 
Emily hittar bilen som försökte köra på henne och frågar om personen som hyrde ut den kände igen Melissa, vilket hon inte gjorde. I slutscenen ser vi dock att personen som Emily frågade tar fram ett kuvert med pengar från bilen, antagligen för att hon har varit tyst om hemligheten om vem det var som hyrde bilen. Vem var det som försökte köra på Emily?
 
Vad tyckte ni om avsnittet? Diskutera gärna!
 
 
 
 

Sneak peek 6x19 "Did You Miss Me?"

 

Promo 6x19 "Did You Miss Me"


Season 6 Episode 18: Burn This

 
Klicka på playknappen och klicka bort all reklam som poppar upp. Det är gratis att kolla och du ska inte behöva registrera dig någonstans. Funkar det inte, kan du klicka HÄR för alternativa streamvideos, annars får ni gärna kommentera.
 
Enjoy!
 

Har Hanna kalla fötter?

 

"ni har sett tvillingarna förut"

De nya tvillingarna som kommer att ses i säsongen är alltså några vi sett förut. Vad tror ni?