Lever Hanna?

Vad tror ni hände med Hanna i slutet av säsongsfinalen? Har hon dött eller är hon bara medvetslös? Jag tror att hon har blivit medvetslös och att hon är på väg att bli dödad, men de andra (Caleb, Spencer och dom) kommer att rädda henne i tid. Hanna är ju ändå en av huvudkaraktärerna och det känns konstigt om hon skulle försvinna ur serien.
 
Vad tror ni?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja hon lever :P

Svar: Det tror jag också! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-29 | 22:13:41
Postat av: Maja

Jag insåg nyss att Radley Sanitarium är ett anagram för Mary A DiLaurentis.Marlene har ju sagt att A.D är uber A så Mary kanske använder första bokstaven i sitt mellannamn (A) och Första bokstaven i DiLaurentis(och Drake) som sitt "alias" eller vad man nu kan kalla det. Då blir det ju A.D. Det kanske är lite långsökt men att Radley Sanitarium skulle bli just det namnet kan väl knappast vara en slump.:-)

Svar: Skulle kanske kunna vara så! Det som inte stämmer är ju bara att Mary Drake inte heter DiLaurentis i efternamn då det är Jessicas namn som gift (alltså det kommer från hennes man) och därför kan inte Mary ha det namnet på något sätt. Men vi får se vad som händer, smart tänkt! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-31 | 12:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback