Who said it?

 

Get ready for some spoilersss

~ Vi ska kommer få reda om Ezra är Big-A i 4B
~ Vi kan förvänta oss några Ezra tillbakablickar
~ Minst en person vet om Ezra och vi kommer att få reda på vem i 4B
~ En av lögnarna kommer att börja misstänka Ezra tidigt i 4B, men kommer att vara mycket försiktig på grund av Aria (aww stackars Aria :( , kan inte tänka mig hur hon kommer reagera..)
~ Maggie kommer att vara i säsong 4B
~ Vi kommer att ta reda på mer om Mrs D
~ Mike kommer att vara i 4B
 
För er som är förvirrade/inte vet, 4B betyder andra delen av säsong fyra som börjar efter jul!

Haha

 

True

 

Vi har lärt oss från deras relationer <3

(Bildlänk till källa)
 

PLLeeks
Dagens fråga - #EzrA

Nu vill vi höra. Vad är ERAN teori om Ezra i förhållande med att han är A? Vi vill veta!

 
 

Keegan Allen pratar om sommarfinalen

Läs en intervju HÄÄR med Keegan Allen (Toby) där det snackas om sommarfinalen!
 
 

Spoilers inför halloween avsnittet

Detta spännande avsnitt kommer att vara TVÅ timmar långt! Hur nice
Detta avsnitt kommer att börja direkt ifrån var det slutade på sommarfinalen.
Ian Harding skvallrade för E! Online att halloween avsnittet är riktigt skrämmande. "Det finns några delar som faktiskt är läskiga, alltså riktigt läskiga" Förklarade han.
Vi kommer att möta några viktiga karaktärer från Ravenswood spin-offen, som kommer att ha premiär direkt efter Halloween specialen.
Det är det mest chockerande halloween avsnitt någonsin! Faktiskt så sa Lucy Hale att det är det mest chockerande avsnitt programmet någonsin gjort. Det är också det "mörkaste" avsnitt ännu.
Ezra kommer att vara där.
Detta är inte slutet på Caleb... än. Vi vet att han kommer att försvinna till Ravenswood men han kommer att visa sig i början av PLL 4B.
Vi kommer att få ett fast svar på om Ali lever eller ej. De lovar, inga mer historier från gamla kvinnor eller ledtrådar på "A" tavlan. Vi kommer att få ett 100% rakt svar på det.
Detta avsnitt kommer inte att handla om halloween, men det kommer att vara creepy & sjukt läskigt.
Det kommer inte att vara ett flashback avsnitt.
Tre karaktärer från Ravenswood kommer att visas i Rosewood.
Marlene twittrade: "Jag kan inte ljuga. Såg första snittet av halloween avsnittet ikväll. Det finns inga ord. Bara bokstäver: OMG!
 
Här är några småsaker från Promo videon...
- En mystisk arm når ut och tar tag i Arias ben.
- Ett starkt ljus bländar tjejerna i en tunnel.
- Ett maskerat ansikte visas för Hanna i ett fönster.
- Ett fönster går sönder nära flickorna.
- Bokstäver på en vägg stavar ut till "Hjälp mig," och det är möjligen skrivet av Hanna eftersom hon försvinner från sina vänner.
- Ezra dyker upp (ej i kostym).

ezrA

 
Åhh jag gillar inte att se honom såhääär.. Min uppfattning om Ezra nu är typ helt förstörd. Han är inte längre den jag trodde, så sjukt OPÅLITLIG han är. *Suck*.
För mig var han den snygga, charmiga, översnälla, goa läraren. Och nu kan jag verkligen se honom som så längre. Nu är han bara en ond idiot. Åh... skitskitskit. Hatar det här!

Synopsis för Halloween avsnittet + Ravenswood premiären - SPOILER

ROSEWOOD
I den speciella Halloween avsnittet av "Pretty Little Liars," titeln "Grave New World," kommer Aria, Emily, Hanna och Spencer "krascha" Ravenswood Founders Day firande efter att hitta en ledtråd till A's nya lya att Ali faktiskt kan vara vid liv. Klädd i sina finaste Edwardian slitage, går tjejerna till den läskiga kyrkogården för att hitta Ali innan "A" kan. Men om Ali är verkligen levande, kunde lögnarna ha ledat "A" direkt till sin vän utan att veta det? Medan Ezra lurar i skuggorna, kan "A" vara närmare än flickorna tror.
 
RAVENSWOOD
Under tiden drar Caleb till Ravenswood för att hjälpa flickorna och möter släkt själ Miranda (Nicole Gale Anderson) längs vägen.

Mysterierna fortsätter i serie premiären av "Ravenswood". Efter att välja att bo i Ravenswood för att hjälpa nya kompisen Miranda, börjar Caleb att tänka om sitt beslut, speciellt efter att han möter Mirandas kalla och ogästvänliga farbror Raymond (Steven Cabral). Caleb har också några obehagliga växelverkan med lokalinvånare Luke (Brett Dier), som kämpar för att ta itu med en ny familj tragedi och dess efterföljande skandal, som också har sopat upp sin tvillingsyster Olivia (Merritt Patterson).

Irriterade över vad de bevittnade natten av partyt, och belägrat av konstiga och övernaturliga händelser, börjar Caleb och Miranda undersöka denna bisarra stad. Deras första bundsförvant i Ravenswood är teen Remy (Britne Oldford), som har en skarp insikt till stadens säregna historia och har börjat ansluta några besvärliga prickar. Dessa fem tonåringar har ingen aning om hur anslutna deras liv är och de planer som Ravenswood har för dem.

Ravenswood trailer


Some answers

Klicka in HÄÄÄR för att få lite svar från Marlene om sommarfinalen och även från Ezra där han pratar lite om hans reveal!
 

Ny bild på the ravenswood cast

 
Här har ni en helt ny bild på skådespelarna från Ravenswood. Visst är dom snygga?
 

Halloween details


Mona...

 
De fick en Mona docka i en kista, men inget hände henne. Tror ni att något kommer hända Mona?
 

Mest twittrade showen

Wow! Sommarfinalen avsnittet var det mest twittrade avsnittet NÅGONSIN inom TV i förrgår. Bra jobbat PLLs!
 

Lucy Hale pratar om sommarfinalen!

Klicka HÄÄÄR för att se Lucy Hale där hon pratar om bl.a. sommarfinalen, Ezra och även halloween avsnittet.
 
 

INGET AVSNITT NÄSTA VECKA - viktigt!

Nu är det så (som vissa av er kanske inte vet) kommer det inte ett nytt avsnitt nästa vecka. Utan nästa avsnitt som kommer är halloween avsnittet som sänds 22 oktober, så det blir alltså ett litet uppehåll nu. Och sen efter halloween avsnittet blir det uppehåll igen och efter jul kommer serien igång igen som vanligt med 4B, alltså andra delen av fjärde säsongen.
Ravenswood har premiär på halloween avsnittet, så det har vi att se på under uppehållet fram till jul. Nu vet ni hur det ligger till! Kommentera om ni inte förstår något!:)

Ian twittrar om PLL

 

Omg!!! - LÄS EJ OM DU INTE SETT SOMMARFINALEN

Så vad tyckte ni om avsnittet??!?!?! Tyvärr har vi inte kunnat uppdatera idag så mkt. Vill inte spoila för er som inte sett avsnittet! Så för er som inte sett det än LÄS EJ NEDAN!!!
 
 
Jag är heeelt förstummad. Ezra, min kära Ezra som är/var en av minna favvo karaktärer... den man trodde man litade på... är A. Ingen rolig överraskning ALLS. Visst, man var lite beredd på det (iaf jag) bara för att Halloween promon var leaked och det stod något om att Ezra var A osv.... men alltså jag KUNDE verkligen inte tro att Ezra skulle vara sån. Jag gillar inte att se honom såhär, det är inte honom :( Jag tror dock inte att han är "BIG A". Jag tror bara att han är del av the A team. Men han har en stor roll i the A team tror jag, dock inte BIG A.
 
 
Det finns TVÅ red coat, och en av dom är Cece. Ganska självklart, eller vad säger ni? Det var bra att de berättade det, kändes "dags" liksom. Men den andra red coaten.... whos dat?
Cece var även den som dödade Wilden, känns rätt självklart det också. Bra att de äntligen gav oss det svaret också!
 
 
Jo det kanske är Alison. Känns som att det skulle kunna stämma in rätt bra. Isf var det HON som kikade igenom detta hålet och kollade på tjejerna när det kikade runt i A's layer. Fast.... vems kropp var det dom då hittade död i the pilot? Vet inte. Många är rätt säkra på att Ali lever men... jag är inte helt övertygad. Sasha nämnde t.o.m. på Teen Choice Awards att man BAM verkligen kommer få reda på om Ali lever eller inte i Halloween avsnittet. Så JAG tror att det ska vara lite av en fråga nu, men i Halloween avsnittet kommer svaret - lever Alison eller inte.
 
NU har jag berättat mina tankar, VAD ÄR ERA? KOMMENTERA!

Alison gifs.

 
 
 
 
 
 
 
 

AUG 27 5 HRS 'Grey's Anatomy' Actor Heads to 'Pretty Little Liars' Spinoff 'Ravenswood'

Justin Bruening, en av skådespelarna från kända drama serien Grey's Anatomy kommer nu till Ravenswood. Någon som känner till honom?! (Det gör nämligen jag, är ett stort Grey's fan!)
 

19 Anledningar vi borde vetat om att EZRA är A.

 

Ian harding intervju

Klicka in HÄR och läs lite om Ezra och även Ian som spelar Ezra då han pratar om sin roll och lite andra goa grejer!
 
 
Gammal bild på Ezra, åh så fin han är.
 

Theory #35 - Ezra is A

# 1 - Först av allt, det är det faktum att praktiskt taget ingenting någonsin hänt Aria. Den enda incidenten som någonsin hänt henne var det Halloween tåget, där hon lämnade med bara blåmärken på en arm. Förutom det, nada.
 
 
 
# 2 - Marlene King säger att vi ser -A i "pilot". Hmmm ...
 
 
# 3 - På 1x04 'the liars' får ett meddelande: "ding dong the bitch is dead", därefter Ezra ses cykla direkt efter.
 
 
# 4 - I "Camp Mona" är Hanna påkörd av en bil. Hanna tittar genom skogen och ser Aria gå in Mr.Fitz bil. Hannah se den person som skriver "Jag ser dig" på baksidan av Mr Fitz bil och textar tjejerna "Jag vet vem A är på väg till parkeringen". Då Hanna blir påkörd av bilen. Vi finner senare att hon talar om Noel. Men tänk om Ezra trodde hon visste om honom? Antingen är med Aria, eller är-A? Kom ihåg, tjejerna får senare ett meddelande som säger "Hon visste för mycket" (;
 
 
 
# 5 - I 1x12, berättar Noel Mr Fitz att han tycker att han förtjänar ett bättre betyg. När han frågar vad, korsar Noel ut C, och sätter ett A. Ezra har då en mycket nervös blick på hans ansikte. 
 
 
 
# 7 - 2x25, flickorna hade tänkt att "demaskera"-A. Det avslöjades i denna episod att Mona var-A. Men vem såg vi faktiskt tar sin masken?
 
 
 
# 8 - är Alison kopplad till boken "Lolita". I denna bok, faller en high school flicka kär i en äldre man. Kan den äldre mannen va Ezra?
 
 
 
# 10 - Hur ofta har vi sett -A dricka alkohol? Så vi vet en medlem av -A är minst 21. Ezra är i hans mitten av 20! I 2x07, tar han whisky till Montgomery huset. I 3x18, ser vi -A köpa whisky i slutet av episoden. I 3x19, var det massor av flaskor whisky kring Jasons hus.
 
 
 
# 12 - The skrivmaskin. Några av -A meddelandena har skrivits på en typ författare. Två av dem är brevet till Ella om affären, och brevet till Byron om "Vet du var din dotter kommer att vara ikväll?" Ezra och Jenna är de enda två personer som vi har sett med skrivmaskiner. Men den ena i Ezra's lägenhet har fokuserat på i ett par scener. Sedan bytte Marlene king hennes Twitter-ikonen till en skrivmaskin .... whuut? ...
 
 
 
Så vad tror ni? Ezra som A eller inte? 
Vet själv inte riktigt vad jag vill tänka och inte... På ett sätt känns det rätt och på ett annat inte... Men i senaste avsnittet får vi se hur Ezra skulle kunna vara A... 
 
MEN, Ezra har inte på sig handskar? Det har ju alltid A? Tankar om detta? 
 
 
 

Säsong 4 avsnitt 12: Now You See Me, Now You Don't - SOMMARFINALEN


Vi förväntar oss mycket till sommarfinalen!

 
 
KÄLLA

-A hint!

 

Senaste från Marlenes instagram


MAJOR SPOILER - läs på egen risk

Så om ni såg den läckta Promon till Halloween avsnittet, så står det stort & tydligt "#EzrA" i videon. Folk är lite fundersamma, kan detta betyda att han är A? Det vet vi inte, men det känns som att han är lite mysterious eftersom..... varför skulle just Ezras namn stå där liksom?
Så ja... det kan finnas en rätt stor chans att Ezra är A eller att han iaf är med i the A team. Jag personligen tror att han är med i the A team. Producenterna har ju berkräftat att i kommer få reda på vem Big A är i SERIENS sista avsnitt. Så då skulle vi ändå inte få reda på vem som är A i sommarfinalen. Så i det fallet tror jag att Ezra "bara" är med i the A team. Inte att han är Big A.
 
SJÄLVKLART vill jag inte att detta ska vara sant, jag (Josephine) är ju en Ezra lover... det var jag iaf i början av serien. Han har blivit liiite småtråkig nu det senaste erkänner jag. Men då kanske det beror på det att han har joinat the A team.... om det nu är sant. I don't know.

Hur skulle ni reagera om Ezra var A?

*Ezria fan*

 
Vad tyckte ni om denna scenen? Själv blev jag lite happy.... Ezria fan här japp. Haha har vi några fler Ezria fans där ute?
 

Lite spoilers om framöver

Alison will be in 4x15.
Emily will have a scene in the woods in 4x15.
Hanna will make us cry in 4x15.
Janell tweeted that Hanna and Ashley will play a game of pool in 4x16.
There will be a post shower scene from Toby in 4x16.
Peter will be in 4x16.
Andrew will be in 4x16 and 4x17 where he will have a scene with Spencer.
Aria will have a scene with Mike in 4x17
There will be more drama for Ezra in 4x17.
4x18 will call "Hot for Teacher".

Halloween avsnittet - spoilers

Air date: October 22,2013

First the tittle was: "Let the maid go"

Joseph Dougherty tweeted that this episode is in continuity, between the events of 4x12 and 4x14.

Lauren Ann (@LASteere) tweeted that Ezra will be dressing up for a special occasion in the Halloween episode.

Maya also tweeted that this year's Halloween costumes are going to be different than any other season's.
(we can see it in the leaked promo)

Hanna and Caleb will part ways as Caleb will travel to Ravenswood. It is inspired by Casablanca and Hanna will let Caleb go willingly.

Hanna and Mona could have a scene together.

The Liars will go to Ravenswood.

Kyle tweeted that Lucy looked so much like Princess Leia. Lucy tweeted that the force was with her, in reply to Kyle.

A side note on the mini-synopsis to the summer finale: Now You See Me, Now You Don't, says that "The Liars are lured back to Ravenswood on a mission to protect one of their own", so the summer finale will be connected to the Halloween episode.

Sasha said that the "era" that they choose was brilliant for the theme.

Oliver said that there will be a great plot twist at the end of this episode. It will lead into Ravenswood, and even Season 4B.

"This Halloween is definitely the darkest yet!" said Maya

Janel confirmed that we will find out who Red Coat is in this episode, if not revealed in the previous episode.
(Note: It's still unclear if red coat will be revealed in the summer finale or in Halloween episode. However according to the promo we know the girls still don't know who red coat is, but the reveal of red coat can be just for us like it was with Toby before)

"This episode is beautiful but freaky at the same time." said Sasha

  Bryan tweeted that this episode definitely brings the drama!

Based on the leaked promo, the girls wear era costumes, Carla Grunwald appears, and Hanna goes missing. also a masked stranger with hedge clippers chases the girls.

There 3 main hashtags for the episode are AriA, EzrA and MonA with a capital red A. Although the meaning of those stays uncertain until probably the summer finale.
(Note: First there was EzrA leaked, then they started to cover it up and made the others.. Isn't that weird?)

Ezra is in Ravenswood.

Sååå förväntansfull!

 

Vem är taggade inför sommarfinalen?!


Ledtråd

 
(Förlåt för en sån liten bild)
 

Maya Goldsmith twittrar

 
Här ser ni alla svarta handskar som A använder på serien. Twittrat av Maya Goldsmith!
 

PLLeeks
Spoiler pic sommarfinalen

Alla meddelanden i ordning från A:
 
Hanna's message- "If she goes free"
Spencer's message- "You'll hear from me"
Emily's message- "Kisses"
Aria's message- "A"
 
 

Marlene på instagram - Ravenswood

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Följ Marlene på Instagram för att få live uppdateringar om Ravenswood + massa spoiler pics & filmer som ni ser ovan! Självklart lägger vi upp hennes uppdateringar här också för er som inte har Instagram :).

Live chatta med Lucy Hale (Aria)

 
Vill du livechatta med Lucy Hale? Klicka på bilden för att se hur & var det går till!
 

PROMO till Halloween avsnittet!

 
 
 
VARNAR FÖR SPOILERS!!!

Gifs från senaste avsnittet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLL Halloween special, 4x13 “Let the Maid Go”

 
 

Marlene - twitter om sommarfinalen

 
 

Spoiler pic Ravenswood

 
Första spoilerpicen från Ravenswood! Avsnitt 1.02 of Ravenswood kommer heta “Death and the Maiden”.
 
Källan är länkad på bilden.

MASSA GOA SPOILERS - sommarfinalen

-Någon (förmodligen Red Coat - inte säker för redcoat bör avslöjas i Halloween episoden) kommer att avslöja sig själv till Emily
- En ny karaktär som heter Jackie kommer att visas i detta avsnitt. (Det är inte Ezras ex)
- Gåtan i synopsisen är the Magic Eight Balls i promo för 4x10, det är som dockorna från säsong 2 men nu är det Magic 8 Balls.
-Det kommer att bli några stora OMG ögonblick
- Den stora frågan om Ali är vid liv eller inte kommer att besvaras!
-Det kommer att bli en Paily scen
-Scenen kommer att ske vid en karneval
-Finalen är "cutting edge".
-Läskiga dockor kommer att vara tillbaka.
-Vi kommer att ta reda på vem som dödade Wilden (YESSS)
-Aria och Ezra har minst en scen tillsammans.
(Enligt manuset är de i restaurangen)
-Många saker är tänkta att besvaras i detta avsnitt.
-Detta avsnitt kommer att bli episk.
-Keegan sa om sommarfinal: "det blir verkligen galet"
"Det finns ett chockerande ögonblick där alla fans kommer att reagera - jag vet inte ens hur de ska reagera [till den],"
"Om det finns människor som har följt showen från början är det en av dessa stunder."
-Spencer säger: "Or has she just declared World War 'A'?" (Eller har hon bara förklarat världskriget 'A')
-Sidney Barnes kommer att introduceras och har scener med Caleb, Ashley och Hanna. (Hon är förmodligen Ashleys nya advokat)
-Vi kommer att ta reda på vem som är en av de största lögnarna i Rosewood.
-En av flickorna kommer att vakna skrikande (Enligt promo kan det vara Emily)
-Något dåligt kan hända Toby, eftersom författarna inte kunde bekräfta om han är i Let the Maid Go eller inte (men han är i följande avsnitt efteråt).
-Tittarna förutspår att Aria kan vara i fara och kan vara en tjej som kommer att vakna skrikande i detta avsnitt.
-Enligt de första tio sekunderna av 411 promo (som har scener från 412), kommer Aria och Jake att vara tillsammans.
-Episoden kommer att vara "BIGGEST.REVEAL.YET." (Största avslöjande ännu)
-Vi kommer förmodligen inte att kunna andas under de sista 20 minuterna av detta avsnitt. (Öh, oj?)
-Norman twittrade om att vi ska förbereda oss, eftersom flera viktiga frågor som kommer vi ha besvarade under sommaren finalen.
-Det officiella Pretty Little Liars Twitter-kontot har släppt en affisch som teasar att Red Coat kommer att avslöjas i detta avsnitt och kommer att vara det största avslöjandet ännu.
-CeCe kommer att vara i detta avsnitt, och har en hel del att förklara.
-Emily kan hamna i en låda som Aria gjorde i säsong 3: s Halloween avsnitt.
- Carla Grunwald kommer att vara i denna episod och kommer att prata med flickorna.
-En hemlighet om Wren kommer att upptäckas av Toby
-Jenna Marshalls bil kan sedd för fortkörning genom staden i promon
-Spencer tänker att Toby kanske lämnade stan, men han är egentligen bara upprörd och känner inte för att prata.
-Toby kommer att upptäcka något om Wren och sedan komma tillbaka för att berätta för Spencer
-Marlene twittrade en hel del kommer att avslöjas om Ali i sommar finalen.

OM TITELN:

Titeln kan hänvisas till Red Coat, A, The Black Widow eller Alison DiLaurentis.
 
KÄLLA

Ravenswood premiär!

Skriv in i era kalendrar! 22 oktober är datumet då halloween avsnittet sker och även PREMIÄREN av Ravenswood kommer ske, detta blev precis bekräftat. Åh , tagga!


Manus-leak.

 
Sant eller ej, vet jag inte. Men vi får se! 
 

Sneak peek #3 Sommarfinalen


Dagens fråga - vem?

Vem tror ni A "knivhögg"?
 

Marlene på instagram


Synopsis: 4x12 Sommarfinalen "Now You See Me, Now You Don't"

En spännande gåta från "A" har gjort att lögnarna drar sig mot Ravenswood, där de är omgivna av några bekanta ansikten. Under en mycket speciell magi show, är en av lögnarna med på en borttrollningsakt, och lämnar de andra tre rädda att hon inte är med på någon av A's lekar. Men innan de drar mot Ravenswood, gör de en chockerande upptäckt som bevisar att allt de trodde de visste om "A" och "A team" kan vara fel. Med denna upptäckt kan lögnarna har precis börjat "World War A" Samtidigt, Hanna och hennes mors lyckliga återförening är kortklippt när "A: s" sikte är inställt mot ett nytt mål. Och Toby får reda på överraskande information om Wren.
 
Låter som en spännande & dramatisk sommarfinal! Är ni taggade?

Cece

 

 

The clown

ainrosewood:

prettylittleliarsftw:

the magician is NOT Alison or Jenna 

Good, I thought they looked too masculine for Jenna or Ali
 ainrosewood:

prettylittleliarsftw:

the magician is NOT Alison or Jenna 

Good, I thought they looked too masculine for Jenna or Ali

ainrosewood:

prettylittleliarsftw:

the magician is NOT Alison or Jenna 

Good, I thought they looked too masculine for Jenna or Ali


Ny bloggerska!

 
Hejhopp! 
Elin Brolin heter jag och är 13 år gammal och lever i den lilla lilla staden Hallstahammar i en liten liten villa. (actually är mitt hus enormt men anyways,,,) Jag älskar att sjunga och drömmer sedan låååång tid (ca 8 år) att bli sångerska (att bli fotograf eller skådespelerska är min plan B!), jag har även stor passion för mode & fotografi. Jag gillar pasta Carbonara och hatar att plugga (därför gör jag oftast inte det!). Jag älskar min bästa vän Saga och min familj, men annars hatar jag personer i allmänhet. Förutom alla mina underbara fans och bloggläsare, samt andra personer som jag kallar "vänner". 
Jag har stor komplex på min näsa & acne men jag överlever ändå. Jag har även försökt svälta mig själv, men eftersom jag älskar mat alldeles för mycket så misslyckades jag redan efter några timmar... 
 
Jag hatar att äta frukost men älskar Espresso House. Jag är beroende av bea-sås och subway. ÅÅÅHH VÄNTA!!! Jag tillhör världens bästa familj, nämligen Beliebers.
 
Okej... Det var litegrann om mig. Över till PLL mall nudå! 
 
Hur länge har du kollat på PLL?: Lång tid tillbaka, men började titta i säsong två tror ja... 
Varför började du titta på PLL?: Min bästa vän tittade på det (alltså Saga) och hon sa åt mig att titta på det.
Vart tittar du på PLL?: Swefilmer.com antagligen, eller här haha :'p
Vem tror du är -A?: Alltså (haha fattar ni? Jag startade med ett A... okej whatever) vet inte riktigt... Jag har olika tankar om det varje dag. Har någongång trott (tror fortfarande lite på det) att Aria har någonting med A att göra.. Sedan har jag även trott att Cece inte hade någonting med detta att göra.. Men där hade jag fel ;) Fast tror fortfarande inte att hon är den högsta A.
Tror du Alison är död?: Nej, det tror jag inte... Men jag är inte säker. Jag har två teorier på det. Men jag vet faktiskt inte. Kanske, kanske inte... 
Vilka förhoppningar har du?: Har inga förhoppningar alls. Vill bara veta vem som är A och allt sånt. Fast på ett sätt vill jag inte veta det, eftersom jag inte vill att det ska ta slut... Haha! Men jag hoppas på att Alison lever, i alla fall.
Någonting du vill säga mer?: EZRA OCH ARIA KOMMER BLI ETT PAR IGEN. 
 
puss.

Cece - A team

Så ligger det alltså till med Cece nu. Hon är med i the A team, men vi vet ej om hon är Red Coat.
 
 
KÄLLA

Marlene tweets

 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

Cece

 
Vem tror ni hon pratade med här? Kan det har vart A? Redcoat? Någon "black hoodie" som hjälper A? Vad tror ni?
 
 
KÄLLA

Black veil - twitter

 
Man blir alltid så förvirrad av Marlenes tweets! Eller vad säger ni?

Två frågor - två svar

Har fått två frågor på det senaste och tänkte att vi kunde ta dom svaren i ett inlägg!
 
Spelades Jake av en annan skådespelare det här avsnittet än dom förra? Kommenterat i DETTA inlägg.
- Nej han har varit samma skådespelare ända sen han började i PLL! :)
 
I det nya avsnittet är verkligen Cece både red coat och A? Kommenterat i DETTA inlägg.
- Det är det vi inte vet! Antagligen försöker producenterna göra så att vi ska tro att hon är Red Coat. Men vi vet inte. Jag tror att hon kanske är en sån "black hoodie" som hjälper A som Mona & Toby gjort. Jag tror inte att hon är Red Coat, och inte heller big A. Känns för "självklart" isf.

Wren har ett piano...


Så var det kanske han som satt & spelade och lämnade sedan det där brevet till Toby?

Pic promo 4x12 sommarfinalen


Who?

Vem tror ni detta var?
 
 

4x12- Now you see me, now you don't (SUMMER FINALE)

 

Sneak peeks 4x12 sommarfinalen

 

Promo för sommarfinalen 4x12


4x16 manus - Ezria

 
 
Hittat HÄR

Säsong 4 avsnitt 11


Live stream

 
Klockan 2.00 inatt kan ni kika in HÄR och se nästa avsnitt live. Inte 100% att länken funkar, annars lägger vi självklart upp avsnittet imorgon som vanligt! :)

Jaria

 
Vad tycker ni om den här relationen? Vill ni att Aria ska vara med Jake eller är ni ett Ezria fan? Själv är jag Ezria lover så jag vill att hon ska gå tillbaka till Ezra. Gillar dock Jake också!
 

Allt det vi vill veta...

 

Marlene twittrar

A few of Marlene&#8217;s tweets from earlier today :-)

A few of Marlene&#8217;s tweets from earlier today :-)

Teori

What the??
Maybe this is just a production error or we&#8217;ve been missing the biggest clue ever, that Alison is alive. In 2.25 &#8216;UnmAsked&#8221; Spencer say that Alison checked into the Lost Woods Resort "as Vivian Darkbloom, the morning before she went missing," In 1.06 at the Homecoming dance Aria and Spencer says that 901 (Toby&#8217;s tattoo) meant "September 1st the day Ali went missing." If Ali went missing on September 1st how could she have checked into the Lost Woods on September 6th as Vivian Darkbloom?
This is probably a production error but the whole point of Toby&#8217;s tattoo is that it "was the day that he ended it with Jenna (1.10)."

What the??
Maybe this is just a production error or we&#8217;ve been missing the biggest clue ever, that Alison is alive. In 2.25 &#8216;UnmAsked&#8221; Spencer say that Alison checked into the Lost Woods Resort "as Vivian Darkbloom, the morning before she went missing," In 1.06 at the Homecoming dance Aria and Spencer says that 901 (Toby&#8217;s tattoo) meant "September 1st the day Ali went missing." If Ali went missing on September 1st how could she have checked into the Lost Woods on September 6th as Vivian Darkbloom?
This is probably a production error but the whole point of Toby&#8217;s tattoo is that it "was the day that he ended it with Jenna (1.10)."

Teori från analyzinga.tumblr.com

Instagram

Sommarfinalen

 
Drygt en vecka kvar till sommarfinalen nu! Är ni taggade?

4x11 "Bring Down The Hoe" Sneak peek #4


Är Cece redcoat - teori


Tweet

 
Curl your hair? Vad ska det betyda?

Spoiler om säsong 5

Torrey Devitto har bekräftat att Melissa kommer vara tillbaka i Säsong 5! Måste betyda att hon har en stor roll senare så. Kanske är hon Red Coat? Vad tror ni?
 

PLLeeks


TweetsAshley i reklamfilm


SVAR PÅ ERA FRÅGOR

För ca en månad sen hade vi en liten s.k. frågestund på bloggen och nu tänkte vi ta tag & svara på frågorna! Några frågor är lite allmänna, som bara finns ett svar på liksom så de kommer först. Men några frågor är mer "tankar" så på dom frågorna kommer ni att få två svar, ett från Josephine & ett från Linn. Enjoy!
 
Allmänna frågor:
När kommer ni kunna lägga upp fler avsnitt av säsong 4?
- Vi lägger upp avsnitten varje onsdag, eftersom de kommer ut varje tisdag natt i USA. Så vi har lagt upp alla som redan finns, så det är bara att kika in här varje onsdag så kommer avsnitten!
 
Kommer Jason tillbaka? saknar honom :(
- Det vet vi tyvärr inte så jättemycket om. Jag (Josephine) saknar honom också väldigt mycket och vill gärna att han ska komma tillbaka. Men jag har hört lite här & var att han spelar in några andra program/filmer och att det är därför han inte visats så mycket på sistone. Men vi håller tummarna på att han kommer tillbaka!
 
Varför tror alla Alison har en tvilling, de har ju aldrig nämts nån gång i serien väl?
- Det går rykten om att Alison har en tvilling pga att i böckerna har hon en tvilling och därför tror folk att det kan vara så i tv serien också. Men inget har bekräftats så man vet inte om tvillingteorin stämmer i serien eller om det bara är så i böckerna. Vi får väl vänta & se!

Efter att Garret hade slått Alison med klubban levde hon ju fortfarande. Sen sa Garret att han såg henne med Arias pappa. Men sen hade väll Alison flugit till det där hotellet? Eller var det innan hon träffade alla?
- Hm... jag vet faktiskt inte riktigt. Men jag tror att hon flög till hotellet efter hon träffade alla. Dock inte säker.
 
Mer "tanke" frågor:
Vem av killarna i serien är snyggast?
Josephine: Själv tycker jag Caleb, även om alla såklart alla är väldigt snygga ;). Men Caleb alltså.... inte så mycket fel på honom alltså! ;)
Linn: Mike! Alla gånger ♥

Vilka tror ni är i A-teamet?
Josephine: Så svårt att veta. Men dom som verkar misstänksamma är typ dom självklara: Melissa, Mona, Paige, Jenna, Shana osvosv. Jag tror iaf att alla dessa har på något sätt "hjälpt" A. Men men vet ju inte. Detta program är ju bara fullt med överraskningar!
Linn: Jag tror som Josephine, att Melissa, Jenna, Shana och sedan säkert Ezra eller någon sån där oväntad.

Hur många säsonger tror ni det blir?
Josephine: Det är ju berkräftat att det kommer en femte säsong, och jag vet inte hur länge till efter det, som dom kommer kunna låta bli berätta vem A är, så jag tror inte mer än 6 säsonger. Annars blir det liiite för utdraget. Fast på samma gång vill jag inte att serien ska ta slut ;).
Linn: Jag tror också på 6 säsonger, sedan har jag hört talas om att det planeras en film. 
 
Vem tror ni att A är?
Josephine: Som jag sa tidigare, är det så sjukt svårt att veta. Och antagligen är det säkert den man minst anar. Haha jag sitter här och försöker tänka ut någon som det kan vara men tyvärr... jag kommer inte på någon. Så frustrerande detta program är alltså! ;)
Linn: Absolut ingen aning, jag har slutat tänka i de banorna för att man får aldrig de svar man vill få, vilket gör det helt omöjligt att gissa.

Synopsis "Bring Down The Hoe"

Efter att sett det senaste beviset som tyder på "A" gömmer sig närmare än de insåg, börjar lögnarna intensifiera sin utredning hos deras senaste misstänkt. Hanna fortsätter att rasa på grund av sin nyfunna vanära som dotter till en mordmisstänkt. För att komplicera saken, är Hanna förföljd av en studiekamrat Travis (Luke Kleintank), tills hon får veta han gömmer en hemlighet som kan förändra hennes liv.

Samtidigt fortsätter Toby att manipuleras av "A," dinglande inblick i hans mors död. Och Ezra försöker nå ut till Aria för hjälp att hantera sina senaste oroligheter, precis när hon blir mer fast besluten att gå vidare med Jake (Ryan Guzman), vid en Western tema dans som förvandlas till en två-steg med "A."
 
Låter som ett spännande avsnitt! Eller vad säger ni?

Clue??


Spoilers inför nästa avsnitt

Paige och Emily kommer att ha scener tillsammans i detta avsnitt.

Baserat på avsnittets stillbilder, kommer Aria och Emily ha en scen tillsammans.

Det kommer att finnas scener mellan Toby, Emily och Spencer som grupp.

Lucas skulle återvända för första gången sedan 3B.

Det kommer att finnas en scen mellan Cece och Alison.

Spencer och Toby kommer att ha ett argument. (Nooo :( )

Summering/sammanfattning av "the Mirror Has Three Faces"

-Ezra avslöjas inte vara Malcolms far. (Ehmm... oj?! Vad tycker ni om det? För mig var det en stor suprise.)
-Jessica avslöjade att CeCe gick till Radley, utklädd till Alison, och även sagt att hon hörde hemma där. Dr Palmer beskrev deras förhållande som "giftigt".
-CeCe har hatat lögnarna ända sen Alison fick henne utslängd ur högskolan, eftersom hon antog att lögnarna var inblandade i stunten. CeCe kan ha hatat Alison i slutet också. (är det kanske en antydan om att hon skadar Alison eller dödat henne?)
-Wren och Mona hade ett samtal om tillit och lojalitet, antyder att hon vet något om honom. (alltså att de kanske samarbetade när hon var A..)
-Wren pratade med en mystisk person om att "hålla upp sin sida av affären," på telefonen. (är det eller CeCe, A eller Red Coat ..)
- "A" placerade Ashleys höga klackar Fields huset - bredvid Pams bild.
-Någon har spelat "oväntad husgäst" hos DiLaurentis huset. (någon som A eller Red Coat?)
-Flickan, från ritningen, visas i en rödfärgad kappa- färgat av Wren. (betyder det att han vet vem Red Coat är?)
-Caleb berättar för Hanna att kabel räkningen är kopplad till en adress i Philly där CeCe kan vara. (men CeCe var inte där ..)
-Mrs. DiLaurentis berättar för Emily hur hon tänkte att hon såg Alison efter att hon dog. (sedan berättar Emily för henne att hon såg henne också, men det gör henne "galen")
-Veronica berättar för Hanna, Caleb, och Spencer att någon gjort ett anonymt samtal som hävdar att hon tvingade Mona att bekänna. (någon som A eller Red Coat?)
-Ezra ringer Aria. (Jag tänkte verkligen "svara, svara, svara, svaraaaa!!! Och när hon klickade på "decline" så blev jag lite smått förbannad. *Ezria fan*)
-Emily bor i Mrs D hus. (Jag skulle aldrig sova i min döda kompis hus, never. Skulle ni?)
-Spencer och Toby besöker Dr. Palmer. Och han sa något om Mrs D. Kan det vara hon "blonden" som han nämnde när Toby besökte honom själv för några avsnitt sen?
 
VAD TYCKTE NI PERSONLIGEN OM AVSNITTET? NÅGRA TANKAR/REFLEKTIONER? BLEV NI ÖVERRASKADE ÖVER NÅGOT SPECIELLT? KOMMENTERA!

Sneak peek 4x11 "Bring Down The Hoe"

 
 

Pic Promo 4x11 "Bring Down the Hoe"


Promo 4x11 "Bring Down the Hoe"


Ravenswood teaser!


Säsong 4 avsnitt 10: The Mirror Has Three Faces


Who is left handed?

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

image


Lucy Hale i Soho

 
 

'Pretty Little Liars' Cast arrive at 2013 Teen Choice Awards Press Room with Surfboard


Marlene på twitter - förvirrande?

 
Marlene ger ut mycket ledtrådar på twitter till fansen. Men ibland är hon väldigt förvirrande.... man vet inte riktigt vad man ska tro på. Klurigt klurigt.... eller vad säger ni? ;)

Glee Darren Criss, Lucy Hale 'Pretty Little Liars' arrive at 2013 Teen Choice Awards


Pics från Teen Choice

 
Visst är det fantastiskt ändå att de kammade hem alla sju nomineringar som de hade?! Pretty Little Liars äger! Eller vad säger ni? ;)
 

Pretty little liars wins teen choice awards 2013


Troian twittrar

 
 
KÄLLA
 

Sasha Pieterse Talks If Alison is Dead or Alive & PLL Halloween Episode - 2013 Teen Choice Awards


The awards

Så grattis till alla hos PLL som tog hem alla sina nomineringar hos Teen Choice Awards!! Måste säga också att Lucy Hale gjorde ett riktigt bra jobb som värdinna! Eller vad tycker ni?
 
 
 

Teen Choice - hela showen


Är detta ett fel?

prettylittlesecrethints:

Ummm hold on?! Is this a production/writers error or is it a clue of some sort? Mmm #pll #prettylittleliars #prettylittleliarstheories #prettylittleliarshints #prettylittleliarsseason4 #prettylittleliarsseason3 #instagram Photo credit: Google images

Är detta ett fel i manuset eller är det så att hon aldrig fick sin master? 

Från teen choice awards

spencerscurlyhair:

2013 Teen Choice Awards

 

 


Ashley Benson at 2013 Teen Choice Awards, August 11


Shay Mitchell at 2013 Teen Choice Awards, August 11

pisforpierre:

Everybody’s favorite liars at the 2013 Teen Choice Awards! pisforpierre:

Everybody’s favorite liars at the 2013 Teen Choice Awards!

pisforpierre:

Everybody’s favorite liars at the 2013 Teen Choice Awards!
pisforpierre:

Everybody’s favorite liars at the 2013 Teen Choice Awards!Twitter
Teen Choice Awards live stream

Som ni kanske vet avgörs Teen Choice Awards inatt där Lucy Hale (Aria) tillsammans med Darren Criss är värdar! PLL är nominerade i flera kategorier, så många från PLL kommer att vara där! Här nedan ser ni lite länkar där ni kan streama om ni vill se det live. Annars kommer vi att lägga upp det imorgon ifall ni missar det inatt :).
 
- http://www.teenchoiceawards.com/
- http://www.watchteenchoiceawards2013onlinefree.com/
 
Showen börjar kl. 00.15 med röda mattan och sen börjar den riktiga showen kl. 02.00 svensk tid.
 
Lucy Hale & Darren Criss

Unhooding redcoat

Jag föreslår att ni kollar på den här videon där bl.a. Marlene King & Alison blir intervjuade och de pratar om Red coat och flera andra saker. Bra & spännande!!
 

PLLeeks


Stillbilder 4x12

**

Torrey DeVitto & Paul Wesley

 
Torrey DeVitto & Paul Wesley har berkräftat att de kommer skiljas. Vad tycker ni om det?

Marlene på twitter

 

Stillbilder 4x10

 


 

Red CoatFör er som undrade så var det Alisons hus, redcoat höll till.

Norman Buckley spoilar


La ni märke till?


Flygplanet


Te


Tåget


Bi


Jackan

Aria sappade mellan alla dessa kanaler för att slutligen kommer till något de skulle se på. Hon valde bort alla kanaler som hade något med A att göra.

Janel

 
Haha vad säger ni? Vem tror ni att det är?
 

Spoilers "The Mirror Has Three Faces" 4x10

-Wren kommer tillbaka och han är "all over" avsnittet, enligt Maya Goldsmith som faktiskt skrev avsnittet.
-Det kommer att finnas en scen mellan Hanna & Wren på Brew.
-Det kommer att finnas Wrencer scener.
-Massor av Haleb scener. (Yaaay!)
-Enligt författaren Maya Goldsmith blir det några hjärtsmältande Haleb scener, och en scen som kommer att göra ett skrik. (Omg!?)
-Det kommer en bar överkropp Jake scen
-Wren och Mona har en scen i Radley. Wren frågar Mona hur hon känner om vad hon gjorde (dödat Wilden som de tror.)
-Alison kommer att vara i detta avsnitt. (obekräftat om flashback eller hallucinationer)
-Räkna med lite Spoby romantik.
-Detta är ett "måste se" avsnitt.
-Enligt Norman Buckley, "Det är SÅ bra!"
-Caleb kommer att hjälpa lögnarna ta reda på var Cece är.
-Hanna ber Caleb att hjälpa henne komma in Radley. Hanna vill se Mona eftersom Cece besökte Mona i Radley.
-Caleb fortfarande övertygad om att Mona arbetar med A.

Synopsis "The Mirror Has Three Faces" 4x10

Engelsk översättning
Still living in a motel, Emily is taken aback when Mrs. DiLaurentis offers to let her move into Ali's old room and is even more distraught when the other Liars insist she takes Mrs. D up on her offer. Hanna explodes when it appears her mother's recent good fortune has taken a turn for the worse. And Ezra continues to reel from Maggie's big news when he's dealt and even more crushing blow regarding his son.
Meanwhile, Aria makes an effort to get involved in Jake's interests and finds herself with an opportunity to follow up on a lead. And "A" continues to toy with Toby's emotions regarding his mother's death, and Spencer is along for the ride.
 
Svensk översättning
Emily lever fortfarnade i ett motell, och är häpen när Mrs DiLaurentis erbjuder att låta henne flytta in Alis gamla rum och är ännu mer upprörd när de andra lögnarna insisterar hon tar Mrs D på hennes erbjudande. Hanna exploderar när det visas att hennes mors senaste tur har tagit en vändning till det sämre. Och Ezra fortsätter att rulla från Maggies stora nyheter när han handskas och ännu mer förkrossande slag angående hans son.
Under tiden gör Aria ett försök att få delta i Jakes intresse och finner sig själv en möjlighet att följa upp ett lead. Och "A" fortsätter att leka med Toby känslor om sin mors död, och Spencer är med på resan.

Tweets

Vem puttade i Jenna?Vem var det som puttade i Jenna? 
Jag tycker att Spencer såg väldigt skyldig ut, för vart var hon innan? Annars Paige eller Red Coat.

Vad tror ni?

Dagens fråga5 är bäst, 1 är sämst.

Promo och sneak peek 4x10
Marlene twittrar om Red Coat

 
 
Vi kommer alltså få reda på vem red coat är i denna säsong, om ni inte redan visste!

Säsong 4 avsnitt 9: "Into the deep"


Lite tankar/frågar angående senaste avsnittet

Varför tror ni att Mona erkände att mörda Wilden? (Vi vet alla att det är en lögn men)
- Försöker hon verklgien hjälpa Hanna & hennes mamma?
- Försöker hon bara göra saker värre för hennes mors fall?
- Hon vill / behöver en anledning att tillbaka till Radley? Om så är fallet, varför?
 
 


Gissa karaktären

  

Janel i Regard Magazine

 
 Lucy efter träning

 
 

The best of Cody

 
 
 


Dagens fråga


Keegan som barn

How cute was Keegan back in the day!? #keeganallen #keegan #pll #prettylittleliars @keeooneAshley Marin - fri från fängelset?
Ser ut som att Ashley Marin är ute ur fängelset!

Ny karaktär

NEW CHARACTER ALERT!
Daytime soap star Kamar de los Reyes from One Life to LIve will be appearing in episode 9 of season 4 as Emily&#8217;s swim coach. 

According to IMDB his characters name is Dominic Russo. 

Can&#8217;t wait to watch the new episode! 

Emilys nya simcoach kommer till serien nästa avsnitt. Han kommer enligt imdb heta Dominic Russo.

Spoilers om halloween avsnittet

-Den här säsongens Halloween special (4x13) har titeln "Let the Maid Go."
-Detta avsnitt är skriven av Marlene King Joseph Dougherty, och Oliver Goldstick.
-Det kommer sändas någon gång i oktober och är inte satt som de andra Halloween episoders grund tidslinje (detta betyder att det möjligen kunde vara december Rosewood, då det var November i 3x24).
-Ezra kommer att klä upp för ett speciellt tillfälle i Halloween avsnittet.
-Årets Halloween kostymer kommer att vara annorlunda än någon annan säsong.
-Lögnarnas kostymer kommer att innehålla några hårförlängningar.
-Hanna och Mona kommer att ha en scen tillsammans.
-Lögnarna går till Ravenswood.
-Sasha (Alison) sa att "stilen" som de valde var lysande för temat.
-Oliver Goldstick sa att det kommer att bli en stor twist i slutet av detta avsnitt. Det kommer att leda till Ravenswood, och även säsong 4B.
-Maya Goldsmith twittrade "denna Halloween är definitivt den mörkaste ännu!"
-Fyra tecken från Ravenswood kommer att vara i detta avsnit, detta kommer att bli den första som vi möter någon från Ravenswood: Miranda, Luke, Remy och Olivia.
-Hanna och Aria har en scen tillsammans.

Pretty little liars, Ravenswood info

För er som inte riktigt har full koll på vad Ravenswood är och hur det är kopplat till PLL, läs nedan för ett intro på serien! :)
 
Från Pretty Little Liars exekutiva producenter I. Marlene kingOliver GoldstickJoseph Dougherty och Leslie Morgenstein, kommer Ravenswood att handla om en stadinte långt från RosewoodPA (hemmabas för Pretty Little Liars), som har lidit under en dödlig förbannelse i generationerFem främlingar finner sig plötsligt anslutna med denna dödliga förbannelsen och måste gräva i stadens mystiska och fruktansvärda historia innan det är för sent för var och en av demSerien har premiär på ABC Family efter det årliga Pretty Little Liars speciella Halloween avsnitt i oktober 2013.

En annan sak som vissa av er kanske eller kanske inte vetCaleb kommer att lämna för att dra till Ravenswoodvilket betyder att han lämnar PLLDet sägs att han kommer att lämna i antingen avsnitt 14 eller 15 i den här säsongen.

Själv tycker jag att det är tråkigt att Caleb kommer lämna PLL, då han är en av mina favoritkaraktärer.... men jag är fortfarande spänd inför den nya spin-off serien. Vad tycker ni om Ravenswood? Är ni förväntansfulla? :)
 
 
 

Ashley 18 månaderAshley 18 månader. Familjen Benson mimar till Love Shack.

Ashleys brev till the Tooth Fairy
Skrivet av Ashley Benson när hon var lite, till tandfen. 
 
 

Tweet från Marlene


Teori om Queen of hearts
Bryce Johnson (Darren Wilden) är 190cm i verkligheten och Torrey DeVitto (Melissa) är ca 175. På bilden ser det ur som att de är lika långa, och ifall Melissa skulle kunna se lika lång ut som Wilden, så måste hon ha haft skyhöga klackar på sig, vilket inte alls är relevant. Något som däremot skulle kunna vara relevant, är att det inte är Melissa, utan att det är Jason. Drew (Jason) är nästan lika lång som Bryce och det skulle kunna stämma med bilden, men Melissa kan det inte vara. 

Vad tror ni om detta?

Visste du att?..Chad Lowe som spelar Byron Montgomery, Arias pappa, regisserar flera av avsnitten i serien? Han har regisserat följande avsnitt:

 • 2x10 "Touched by an A-ngel"
 • 2x22 "Father knows best"
 • 3x03 "Kingdom of the blind"
 • 3x05 "That girl is Poison"
 • 3x20 "Hot Water"
 • 4x09 "Into the deep"
 • 4x19 "Who's in the box?"

Dagens fråga

- OM DU FICK GÖRA AUDITION FÖR EN ROLL I SERIEN, VILKEN ROLL SKULLE DU DÅ VÄLJA?

SPENCERJENNAMELISSAEMILYSHANAMIKEARIALUCASCALEBBYRONHANNATOBYALISONCECEMONA?

Who is the biggest Liar?

 
 
 

Mer från Markgirl - Lucy Hale

 
 

True


Vems outfit gillar ni mest?

 
Min favvo är nog Shays... vilken är eran?
 

Marlene twittrar om säsong finalen


Lucy Hale på instagram

---------
 
 
De har alltså kommit igång med inspelningen av Ravenswood! Spännande.

Alison i flashback

Flashback scene involving Hanna and Alison in 4.15


Spoilers

~ Enligt Janel Parrish kommer vi få veta vem Red Coat är i Halloween episoden (4x13)
~ Mona dödade inte Wilden, men vi ska få reda på vem som gjorde i midseason finalen (4x12)

~ Dessutom, skulle jag nämna att spoilern om att Marlene King bekräftar att Red Coat är antingen Jenna, Alison eller CeCe är 100% FAKE - tro det inte att om du ser det överallt. Men tänk på att bara för att bekräftelsen är falsk betyder inte det att det inte är möjligt.
Det är dock någon som vi redan sett (det är rätt uppenbart ändå).

Covergirl - Lucy

mark Brand Ambassador Lucy Hale makes her Magalog debut on their official 10th Birthday edition! @lucyhale #lucyhale #markgirl #pll #prettylittleliars

Alison and Hanna in a flashbackFlashback från 4x15

Team Toleb vs. Team Sparia

 
 
 
 

 
 
 
 


Aria in blue and Hanna in pink

  
 
 
 

  
  
  Lucy @ young hollywood awardsCody Christian

Intro på Ravenswood

För er som inte riktigt har full koll på vad Ravenswood är och hur det är kopplat till PLL, läs nedan för ett intro på serien! :)
 
Från Pretty Little Liars exekutiva producenter I. Marlene king, Oliver Goldstick, Joseph Dougherty och Leslie Morgenstein, kommer Ravenswood att handla om en stad, inte långt från Rosewood, PA (hemmabas för Pretty Little Liars), som har lidit under en dödlig förbannelse i generationer. Fem främlingar finner sig plötsligt anslutna med denna dödliga förbannelsen och måste gräva i stadens mystiska och fruktansvärda historia innan det är för sent för var och en av dem. Serien har premiär på ABC Family efter det årliga Pretty Little Liars speciella Halloween avsnitt i oktober 2013.

En annan sak som vissa av er kanske eller kanske inte vet. Caleb kommer att lämna för att dra till Ravenswood, vilket betyder att han lämnar PLL. Det sägs att han kommer att lämna i antingen avsnitt 14 eller 15 i den här säsongen.

Själv tycker jag att det är tråkigt att Caleb kommer lämna PLL, då han är en av mina favoritkaraktärer.... men jag är fortfarande spänd inför den nya spin-off serien. Vad tycker ni om Ravenswood? Är ni förväntansfulla? :)
 
 
 

Våra personliga bloggar


 

Alison i flashback

prettylittleliarsxxxx:

Sasha reprises her role as Alison DiLaurentis in 4x15 “Love ShAck, Baby". Only question remaining….is she dead? Or is she alive?

Alison är tillbaka i avsnitt 4x15 - i Emilys rum?

Redcoat tillbaka nästa avsnitt

Redcoat returns next week and we spot blonde hair.

Det ser ut som att vi får se en glimt av Red coat nästa avsnitt!

Dagens fråga


Musiken i avsnittet

 
 • Musiken i avsnittet:

  - When we fell - Hot as Sun
  - Be my cure - The Rescues
  - In case I go again - Mikey Wax
  - Tiptoe through the tulips - Tiny Tim
  - Bend into the break - Julies Larson and AG
  - Bad things - Meiko

Sneak peek 4x15

Pretty Little Liars Season 4, Episode 15: Girl Drama

Pretty Little Liars Season 4, Episode 15: "A"?

Pretty Little Liars Season 4, Episode 15: Shay Naps

Pretty Little Liars Season 4, Episode 15: Ashley Benson

Pretty Little Liars Season 4, Episode 15: Ashley Benson Gets Cute

Pretty Little Liars Season 4, Episode 15: A Brew Detail

Pretty Little Liars Season 4 Behind-the-Scenes: Ashley Benson and Laura Leighton