Sammanfattning av 7x3

Nu var det ett tag sen avsnitt 7x3 sändes men vi gör en sammanfattning ändå och hoppas att ni vill diskutera avsnittet med oss!
 
 
Vi får se när Elliot går in till Alison men hon ligger inte i sängen. Ali hoppar fram bakom honom och försöker strypa honom med en sladd. Det funkar inte något bra och Elliot spänner fast henne och ger henne medicin. De andra tjejerna har förstått att Elliot har något att dölja och försöker ta reda på vad. De besöker Ali på sjukhuset men då verkar allt bra. Tjejerna har fortfarande en nyckel hem till Ali och Aria får gå in i huset för att leta efter saker som kan bevisa att Elliot är en dålig människa. Aria hittar massor av olika mediciner och andra saker som hon fotar när Elliot plötsligt kommer hem. Aria råkar lägga nyckeln till kistan på fel ställe, vilket gör att Elliot förstår att någon av tjejerna har varit där. 
 
Spencer frågar Caleb om det hände någonting mellan honom och Hanna när de var ensamma med varandra. Han erkänner att det gjorde det men att det inte betydde någonting. Deras samtal avbryts av att Jason ringer till Spencer och säger att han inte hade någon aning om att Ali var inlagd på mentalsjukhus, vilket leder till att tjejerna får ännu mer bekräftelse på att Elliot ljuger. 
 
Tjejerna ser att Elliot har gjort en betalning till ett bed and breakfast så de åker dit för att kolla runt efter ledtrådar. De träffar en liten tjej som säger att de ser ut som hennes dockor. Vi får då reda på att Charlotte har gett flickan dockorna och att hon har sagt att de har samma namn som tjejerna har. Flickan berättar att hon sett Charlotte och Elliot kyssas, vilket gör att tjejerna får reda på att de var tillsammans. 
 
Toby och Yvonne har förlovat sig och på deras förlovningsfest kommer Emily för att ge Toby ett dokument. Hon vill att han ska söka på information om Elliot och Mary och han får då reda på att den riktigta Elliot har varit död i flera år. Emily börjar på ett nytt jobb och det verkar som att hon och en tjej som heter Sabrina kommer att börja dejta.
 
När Elliot förstår att tjejerna har hittat hans hemliga saker tar han med Alison ut. Alison lyckas ta hans telefon och skickar ett meddelande där det står S.O.S på  och hennes plats på till Emily. Tjejerna kan hela tiden se vart Alison befinner sig och följer efter dem. Alison hoppar ut ur bilen och springer därifrån. Hanna råkar köra på Elliot och han dör. Vad tror ni kommer att hända nu?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Han börjar säkert leva igen.

2016-07-13 | 00:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback