Sammanfattning 7x02

Nu har även avsnitt två sänts och här kommer som vanligt en sammanfattning av avsnittet. Kommetera gärna vad du tyckte om avsnittet och diskutera det med oss i kommentarerna!
 
I det första avsnittet såg vi när Hanna smet ifrån sitt gömställe och vi fick se att en bil kom mot henne på vägen. I veckans avnistt fik vi se att bilen kördes av Mary Drake. Mary körde Hanna till Spencers hus och hon var ju såklart ckockad. Hon visste ju inte om att Mary existerade. Många trodde nog att Mary skulle skada Hanna på något sätt, men så var inte fallet. 
 
Emily får ett samtal från Ali där hon ber Emily om hjälp. Tjejerna åker till kliniken som Alison är inlagd på för att träffa henne men Elliot värar låta dem träffa henne. Elliot berättar för tjejerna att han har pratat med Jason och säger att han håller med honom angående att Alison hålls i sin ensamhet. Ezra får höra om att Elliot pratat med Jason och tycker att det är konstigt då Jason har varit försvunnen under en längre tid. 
 
Hanna och Lucas ska börja göra affärer ihop och hon signerar alla papper. Samtidigt som hin skriver på papprena får vi e en flasback från när ho och Jordan träffades. De åker sen tillbaka till baren de träffades på men den är borta. Hanna får något slags utbrott och lämnar tillbaka sin förlovningsring. Det verkar alltså som att Hanna numera är singel. Hon berättade även för Caleb att hon trodde att deras kyss inte betydde något och att de bara hade varit i stundens hetta. Men nu gjorde hon som sagt slut med Jordan, det kanske öppnar upp för Haleb 2.0? ;)
 
Liam kommer till Rosewood för att berätta att han ska hjälpa till med boken som Aria och Ezra skriver tillsammans. Aria gör slut med Liam men han har räknat ut att hon och Ezra är tillsammans igen, så vi får se hur det blir med boken!
 
Vi fick också reda på varför Mary hade hamnat på Radley men vi är tveksamma till om historien verkligen är sann. Mary hjälper Emily att komma in till Ali så att hon kan hälsa på. Ali säger inte så mycket vettigt men precis innan Elliot kliver in i rummet börjar hon säga något som kan hjälpa henne. Hon blir dock avbruten. Elliot ser att Mary är där vilket hon inte borde vara så de går in i ett litet rum och pratar. Emily märker att någonting inte är som det ska mellan dem och skeiver det till tjejerna. Hoppas att de får reda på alla hemligheter bakom Elliot och Mary snart!
 
Avsnittet slutar med att Ali blir (ännu mer) drogad och rullas ut från sitt rum. Vad tror ni händer med henne nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback