Sammanfattning av 6x16

Så, i början av avsnittet hittar Spencer och Aria en hemlig gång. Det verkars som att det finns ett hemligt utrymme av Radley som ingen annan känner till utom tjejerna och Sara. Tjejerna förstår att det är den här vägen Sara tar när hon smyger in och ut från hotellet. 
 
Spencer får reda på att hennes mamma är sjuk och att "andra sidan", som hon har en kampanj mot, tänker använda informationen mot henne. Spencer får reda på att Mona ville hjälpa henne att ta reda på att andra sidan hade papprena. Vi vet fortfarande inte riktigt om Mona är någon man kan lita på eller inte, vad tror ni?
 
Tanner kom tillbaka till staden och berättade att mordvapnet inte var en golfklubba utan någonting rektangulärt i metall. Tanner ställde massor av frågor till Alison och Emily och var allmänt otäck, som vanligt. Spencer upptäckte i slutet av avsnittet att Melissas ena handtag till hennes resväska saknades och att handtaget har samma form som det beskrivna mordvapnet. Tror ni att Melissa har något med Charlottes död att göra?
 
Vi får veta att Emilys ägg som hon dnerade i det förra avsnittet har försvunnit. Klinikens elektricitet hade försvunnit, vilket gjorde att alla frysar förstördes och att äggen därmed inte går att använda.
 
Arias pojkvän Liam kommer till Rosewood och konfronterar Aria. Vi får reda på att Aria har skrivit det mesta av Ezras nya bok och att Liam inte kommer att säga något till deras chef. Ezra kommer dock tillbaka till Rosewood igen efter att ha varit borta ett tag. Vi får veta vad Ezra gjorde samma kväll som Charlotte mördades och vi kan nu anta att Ezra inte är skyldig. Han hade även skrivit mer på sin bok, vilket var bra för Aria. 
 
Vi får veta vad som hände mellan Caleb och Hanna och det verkar som att de vile olika saker i livet och att det var därför de gjorde slut. Alison berättar för Spencer att hon är kär i dr. Rollins och han verkar tycka om henne också. 
 
Det senaste avnittet tycker jag var väldigt spännande, det börjar hända saker igen känns det som! Vad tyckte ni? Diskutera med oss i kommentarerna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback