Intervju med Lucy Hale

Seventeen magazine hade en intervju med Lucy om säsong 6. Låt se vad hon svarade!
 
 
17: Fansen har länge trott att det är du som är A. Nu när det inte verkar så, hur känns det att kunna berätta att du är helt oskyldig?

Lucy Hale: Tja, det roliga i vår show är att man kan aldrig vara säker på att man är oskyldig. Du vet, det finns alltid vändningar. Det är så svårt för mig att hålla koll på showen - vad som sändes, vad jag inte kan tala om, vad jag får prata om. Jag råkar alltid hamna i lite trubbel för att jag pratar för mycket om showen. Men ja, säsong 5 finalen införde en ny karaktär, Charles, och nu är den stora frågan, vem är Charles? Jag frågade samma sak, alltså vem den här killen är som jag aldrig hört talas om? Men ja som sagt, ingen är helt safe i denna showen.
 

17: Så om ingen är safe, är det möjligt att Aria har arbetat med Charles?

LH: (Rycker på axlarna) Jag vet inte!
 

17: I finalen verkade Spencer ha en aning om vem Charles var. Vet de andra tjejerna vem han är, eller kommer de att vara helt chockade när hans identitet avslöjas?

LH: Spencer är alltid den som råkar vara den första att veta allt, eller att räkna ut allt. Men flickorna är en enhet - det är vad jag älskar med dem. Ingenting hålls från varandra, utan flickorna berättar hela tiden för varandra vad det är som händer.
 
 
17: För den kommande säsongen, vad har varit din favoritscen som ni filmat än så länge? Vad kan fansen se fram emot?

LH: Jag kan inte prata om handlingen, men det handlar om ett stort avslöjande gällande A. Det är faktiskt ett skämt mellan fansen och Aria, eftersom Aria normalt sett inte är inblandad med de främsta A grejerna. Men Aria får äntligen göra något modigt, som var riktigt roligt. Vi var uppe hela natten och filmade det, men det är något rätt stort som kommer avslöjas - bland många andra liknande stora scener!
 

17: Det finns så många sånna scener alltså!

LH: (Skrattar) Ja, det är inte direkt så att vi inte haft sånna scener tidigare.
 

17: Vad är det som gäller med Ezria?

LH: Jag vet knappt! Det är en berg-och dalbana som aldrig tar slut. Jag hoppas att de blir de två i slutändan. Jag shippar dem. Heter det så? Det tog mig ett tag att veta vad shipping är.
 

17: Kommer Toby att rädda tjejerna?

LH: Jag hoppas det. Jag vill att Toby... Jag vill att Keegan kommer med bar överkropp och räddar alla tjejer - kanske till och med att han bär oss i solnedgången.
 

17: Kommer vi att få svar på några av våra mest undrande frågor under säsong 6 premiären, eller kommer vi att behöva vänta lite längre in i säsongen?

LH: Du kommer att få några svar. Du får mer insikt i vem denna Charles är. Men du vet, våran show funkar så att när vi svarar på era frågor, finns det genast en miljon frågor mer. Det är en oupphörlig och kontinuerlig sak. Vi har fortfarande ett och ett halvt år kvar av showen, så ni måste hänga kvar till slutet.
 

17: Ett ord för att beskriva säsong 6 hittills?

LH: Oj, överväldigande, antar jag. Det är ett dåligt svar men det är vad jag tycker.
 
 
Hitta hela intervjun HÄR!

Kommentarer
Postat av: -A


Jag ser så framemot säsong 6!!!

Svar: Det gör vi med!! 15 dagar kvar :)-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-05-19 | 20:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback