Vad har du för teori? | Kommentera & var med på bloggen!

Eftersom vi närmar oss nu med att få veta vem A är, tycker jag vi borde samla alla teorier vi har. Jag vill att du som läser detta ska kommentera nedan din teori för vem A är och VARFÖR ni tror/tycker just han/hon är A. Ni kan länka till videos, inlägg, tumblrsidor, bilder - vad som helst.
 
Kommentera nedan vad ni har för tankar & teorier (med era bloggadresser om ni har) så publicerar vi alla här om några dagar så att vi alla kan diskutera tillsammans!
 
 
Missa inte nytt avsnitt inatt kl 02.00! Som vanligt hittar ni avsnittet här på bloggen runt kl 07.00 imorgon bitti. Tagga!

Kommentarer
Postat av: A

Tror det är Lucas som ni skrev om i ett annat länge. Han har ju en anledning till att vara A också, de har inte betett sig så bra mot honom i början av serien. Tror att Mona då var Original A som Marlene skrev på Twitter, sen tror jag att hon började sammarbeta med Lucas. Sen att något hände och då är Lucas Big A och "stole the game" från Mona. Sen får vi bilden att A är en tjej kanske ibland i meddelanden, och att det är en tuff person som sitter där vid datorer osv. Men i själva verket är det kanske lite smått nördiga Lucas som är där. Och det där med att det är lite tjejigt, Alison i ett tidigt avsnitt sa typ något i stil med är du fortfarande på både sidor och något ord som menade att han var både tjej och kille, han verkar alltså vara lite tjejig, vilket förklarar meddelandena. Sen har vi sett i Lucas rum att han har mycket leksaker och så, A har ju sitt dockskåp där med dockor och så. Tror STARKT på att det är Lucas, trodde Aria innan men nä, nu tror jag verkligen det är Lucas. Marlene sa ju också att när vi vet vem och varför A är A kommer vi tycka synd om A och det kommer vara "heart breaking", Lucas hade ju en crush på Hannah så då kanske det är något om det att det är heart breaking och allt. Finns fler anledningar till att han kan vara A på den där Tumblr sidan ni la upp som ÄGDE. Sen finns det också en youtube video med ännu fler anledningar till att Lucas är A! Bla att A ofta äter godis, butterscotch kolor, och Lucas kom med en butterscotch yoghurt till Hanna på sjukhuset.Länk till den här: http://youtu.be/_zuWywvFUU0 Och jag kom på nu också att vi har fått höra att Mona mördades av någon hon litade på, hon litade ju på Lucas. (Jag tror alltså att A även är Monas mördare).


Svar: Tack så jättemycket för din intressanta teori! Den kommer upp på bloggen inom kort :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-10 | 23:20:09
Postat av: Anonym

Tror Lucas eller Paige. En ledtråd var 7 bokstäver, pigskin som Alison kallade Paige är ju 7 bokstäver. Sen efter Monas död skulle plötsligt Paige åka iväg och verkade stressad. Avsnittet hette Trough the glass darkly, på flygplatsen såg man henne komma bakifrån Emily, för de speglade sig i det mörka glaset. Men det kanske hette så för något annat.

Svar: Tack för din kommentar! Din teori kommer vi lägga upp på bloggen snart :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-11 | 07:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback