Vad vet vi om Charles?

1. Han är det äldsta barnet i DiLaurentis familjen. Alltså kan alla teorier om att han är Jasons tvilling elimineras.
 
2. Jason har faktiskt minnen av honom, inte många eller särskilt tydliga, men ändå minnen.
 
3. Dagen då denna bild togs har förmodligen en stor betydele för 
Charles.
 
4. Charles försökte dränka Alison när hon var bebis, och det var därför han skickades till Radley.
 
5. Han tog självmord på Radley genom att överdosa tabletter. Detta säger iallafall Mr.DiLaurentis, men det kanske inte stämmer?
 
6. Det är möjligt att han är Peter Hastings barn om Mrs.DiLaurentis hade en affär med honom redan då.
 
7. Spencer tyckte sig känna igen Charles och att han kändes som en gammal bekant.
 
8. Charles kan ha slagit Alison natten hon försvann, möjligheten finns. 
 
9. Han är besatt av Alison och hennes vänner. Varför har denna besatthet uppstått?
 
10. Charles har aldrig bott i Rosewood, familjen flyttade dit efter att Charles hamnat på Radley. 
 
 
Har ni något ni tänker på när det gäller Charles?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem på bilden är Charles?:)

Svar: Pojken närmast kameran, alltså han bakom pojken längst fram :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-27 | 15:49:33
Postat av: Maja

Tycker allt i Dilaurentis familjen är knäppt just nu!

Svar: Ja det kan man säga!
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-27 | 16:47:01
Postat av: Niva

En sak som jag kom på när jag läser det här inlägget är att Charles var ju 3,4 år äldre än Alison och hon försvann ju när hon var femton och det var ju även då hon blev slagen i huvudet med stenen. Charles tog ju självmord när han var sexton, alltså när Alison var runt tolv tretton. Så om det var Charles som slog stenen i Alisons huvud kanske han inte tog självmord och fortfarande lever.
Hoppas att ni förstår vad jag menar, det var lite svårt att förklara😉

Svar: Jag förstår hur du menar och har också tänkt det själv! Jag får en känsla av att Charles lever, men vi får väl se :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-27 | 19:49:54
Postat av: Anonym

Alltså det skulle ju vara logiskt om det va så att Charles t.ex. inte trivdes på Radley, och eftersom att Mrs. D var med i styrelsen där så hjälpte hon till att få alla att tro att Charles tog självmord när det egentligen var hon som tog med honom till det där huset. Därför står det inte något om det i hans fil, det hände aldrig. Där bodde han alltså och Mrs. D var där och tog hand om honom och huset, det var därför Jason hörde någon där inne. Gravstenen skulle kunna vara hon den där mostern/fasterns (kommer inte ihåg hennes namn men det var ju hennes hus) och att Charles bytte ut den mot en fake sten till sig själv när han visste att Ali och dom andra åkte dit för att undersöka. Det skulle förklara varför dessa växter hade varit där så länge och växt runt stenen. Men i vilket fall, natten då Alison "försvann" rymde Charles från huset, smög sig upp på Ali och slog henne i bakhuvudet, desperat att fullfölja sitt uppdrag att döda henne. Mrs. D skyddade Charles eftersom att han också är hennes son och hon trodde att Ali var död. När Mrs. D långt senare berättade för Charles att hon inte kunde skydda honom längre (hon visste att Charles var A, och det var därför hon sa den där creepy kommentaren om smutsiga lakan när Spencer fick jord i sin säng) bestämde han sig för att döda henne, och skickade senare videon till Ali om att han "begravde hennes mamma på samma sätt han såg henne begrava Ali" eftersom att han var den som stod bredvid och kollade på. Det är därför han hatar Ali (och hennes vänner) för att Charles är avundsjuk på henne, och även lite sjuk i huvudet, så han är besatt av tjejerna. Jag trodde först inte att Charles var A utan bara anledningen till att A var A, eftersom att det verkade för uppenbart. Men nu tror jag stenhårt på denna teori! Men vem är Charles då? Jag tror det är Cece, att Charles ville vara en tjej (två klänningar i pianot) och att det även är därför Charles är besatt av Ali, han vill vara henne. Så han bytte även identitet när Mrs. D hjälpte honom ut ur Radley och Blev Cece Drake, som även senare sökte sig närmare Ali som hennes ”vän”. Det var även därför Cece hade kläderna Mrs. D hade köpt. Cece har ju dessutom samma initialer som Charles: C.D. Ledsen för en sååå lång kommentar, men jag behövde liksom bara få det ur mig :)

Svar: Intressant teori, det är möjligt att det är så det kan vara faktiskt! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-28 | 14:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback