Svar på era frågor

1. Finns A i verkligeten?
Svar: Nej A finns inte i verkligheten och är ingen ni behöver vara rädd för.
 
2. Om man har en sån typ av kärlek som Aria och Ezra, är det omöjligt att klara sig utan att åka fast?
Svar: Nej omöjligt är det inte, men är kanske inget som rekomenderas att en lärare har ett förhållande med en elev.  Kommer man på ett sätt och får det att fungera, så går det absolut.
 
3. Finns det snygga lärare i verkligheten som Ezra? Jag ser ofta bara fula gubbar i verkligheten. 
Svar: Haha ja du, det kan man undra! Alla upplever väl olika med sina lärare. Och vissa har väl mer tur än andra ;).

4. Hur kan Arias föräldrar tillåta henne att fortsätta träffa Ezra?
Svar: Jag antar att de märkte att Ezra gjorde Aria lycklig, och därför låter de henne vara med honom.
 
5. Emily var väl inte lesbisk från start efterom hon var ihop med en kille, varför ändrades det så snabbt?
Svar: Nej hon var inte det från början. Hon insåg väl när hon träffade Maya att hon var det, och därför var inte hennes förhållande bra med Ben i början.
 
6. Stjäler Hanna fortfarande?
Svar: Tror att hon har slutat med det nu. Men ni måste komma ihåg att PLL är en serie som inte är baserad på en sann historia.
 
7. Vilka filmer mer än PLL har Tyler Blackburn varit med i?
Svar: Tyler har varit med i många filmer & serier t ex Ravenswood, Hiding och många fler. Sen så är han med i en film som inte kommit ut än "Love is all you need". Ni kan hitta mer filmer som Tyler är med i på imdb.com.
 
8. Kommer skådespelarna till Sverige?
Svar: Vad jag vet så har ingen av huvudrollerna nåon plan på att åka till Sverige framöver. Om de skulle göra det säger vi självklart till!
 
9. Har Janel Parrish några syskon?
Svar: Ja hon har en syster som heter Melissa.
 
7. Finns PLL på riktigt?
Svar: Nej, PLL är bara påhittat.
 
8. Kan inte ni göra en PLL tag som handlar mer om en själv. T ex "skulle du kunna göra detta som den här personen gjorde?", hoppas ni fattar :)
Svar: Absolut, vi kan testa på vilka taggar som helst! Vi behöver bara hitta tag frågor, så om ni ställer lite sånna frågor i kommentarsfältet så ska vi göra en sån tag i framtiden.

9. När startar säsong 6 & 7?
Svar: Säsong 6 startar inatt klockan 02.00 och säsong sju är oklart, men förmodligen 2016.

10. Jag har hört spoilers om att Hanna blir gravid men det är med Travis, och sedan kommer Caleb vara otrogen & sedan kommer deras förhållande sluta. Vet ni om detta är sant? Har ni hört något om det?
Svar: Jag har inte hört något om att Caleb är otrogen, men jag har hört att Hanna troligen blir gravid i tidshoppet som sker i säsong 6. Jag gissar att det är med Caleb men detta är ännu oklart.

11. Ni bakom bloggen, ja antar att ni är över 15/16, går ni gymnasie och i så fall vilket program?
Svar: Vi som äger bloggen är 18 och 19, sedan har vi också två bloggare till som är 17 och 13. Jag (Josephine) som är 18 år, har läst Estetik & Media på Estet och tar studenten på torsdag. Linn som är 19 år läste teater på Estet (tog studenten förra året) och Isabelle som är 17 år läser Natur.
 
12. Hur gammal är I Marlene King? 
Svar: Detta är faktiskt väldigt svårt för oss att veta eftersom det inte står på nätet och vi inte känner henne personligen!
 
13. När säsong 1 startade var de 16 år men i slutet av säsong 5 är de 17,jag undrar hur både Spoby och ezria kunde ha ett års jubileum innan säsong 5?
Svar: Tidsuppskattningen (eller vad man ska kalla det) är väldigt ologisk i PLL, så tiden stämmer inte riktigt överrens med säsongerna. Därför blir det lite knasigt med deras ett års jubileum.
 
Tack så jättemycket för alla frågor! Undrar ni något mer, är det bara att ställa dom i kommentarsfältet så svarar vi så gott vi kan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback