Vi som bloggar

Vi får väldigt ofta frågor om vi som bloggar och om våra personliga liv. Vi tycker det är superkul att ni vill veta mer om oss men samtidigt vill vi inte att våra personliga liv tar över innehållet i bloggen eftersom vi är en PLL blogg och vi skriver och uppdaterar om serien och inget annat. Ni kikar in här för att läsa om PLL och jag tror majoriteten av er är mer intresserade av serien än vi som bloggar. Självklart sker det undantag när vi har frågestunder, då svarar vi såklart på allt ni undrar om oss.
 
Men för er som är nyfikna och vill veta mer om oss utöver det vi skriver ut här, får ni mer än gärna kolla in våra personliga bloggar. Känn er fria att börja följa!
 
Josephines blogg - http://photomemorys.blogg.se/
 
Linns blogg - http://nouw.com/johanssonlinn
 
Isabelles blogg - http://nouw.com/Lysmask
 
Caisas blogg - https://caisajohansson.wordpress.com/
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

kanske ni har hörs om swefilmer.com fungerar inte så jag vet inte vad som har hänt med en sidan.

tänkt på en del som jag är dålig på engelska orsak till jag brukar kolla på pll med undertexter svenska i swefilmer.

så nu finns det inget möjlighet att kan hänga med vad som hänt i pll. det finns på dreamilmhd men är inte lika bra och bara på engelska undertexter.

så vill jag gärna att ni kan hjälpa till för personer som är dålig på engelska språk så försöka oss få hänga med på också.

det finns inget möjlighet för oss att ser nya avsnitt på onsdagen så tyvärr det fungerar inte på swefilmer.

jag är en fan bara som följer pll. heller är dålig på engelska så gärna att ni kan försöka hjälp till få oss förstår och hänga med.

är bara en fan

Svar: Hej! Vad tråkigt att höra att det inte funkar med swefilmer. Tyvärr kan inte vi göra något åt det eftersom vi är lika mycket fan som er. Vi kan inte kontrollera att swefilmer inte fungerar som det ska med sina undertexter och vi kan inte heller lägga till undertexter på de avsnitten vi lägger upp här på bloggen eftersom det inte är vi som har skapat dom. Testa att se ett avsnitt utan undertexter så kanske du blir bättre på engelska istället! :) eller så kan du vara med och tävla om en säsong 1-5 Box på vår blogg där du förmodligen kommer kunna lägga till undertexter. Hoppas det löser sig för dig! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-07-13 | 08:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback