Några meddelanden från A


Kommentarer
Postat av: -A

Jag har, ett tag nu, haft en teori om att CeCe Drake är A och nu när det är bekräftat att Charles är A så tror jag att CeCe Drake är Charles DiLaurentis.
CeCe föddes som en pojke som hette Charles. I ung ålder så kände sig Charles inte bekväm i sin egen kropp utan kände sig mer som en tjej. Charles ville vara Alison och ville bli älskad för den han är. Hans far accepterade inte tanken på att Charles ville bli en tjej medan hans mamma var mer accepterande. I en Flashback som vi får se i 5x13 hittar Alison två paket som hennes mamma gömt. Båda paketen innehåller två likadana gula klänningar. Den ena klänningen var till Ali och den andra till Charles. Mrs. D bad Ali att inte berätta för sin far om de två klänningarna då han skulle lämna dem om han visste att den andra klänningen var till Charles.
Men det blev för mycket. Mrs. D accepterade sin sons val men det gjorde inte hennes man och Charles hade skadat Alison allvarligt så de skickade Charles till Radley. På Radley så behövde inte Charles låtsats längre och han blev CeCe Drake.
Charles fejkade sin egen död och rymde från Radley tillsammans med Bethany Young (som jag tror var vän med Charles och är Sara Havery). Bethany och Charles blev bra vänner och Charles berättade om allting för Bethany.
Jag tror också att det var Wren Kingston och Jessica DiLaurentis som hjälpte dem. Jessica skyddade Charles och gömde honom från familjen. Hon hjälpte honom att bli CeCe Drake. CeCe Drake blev vän med Alison och på så sätt kom hon in i familjen. CeCe ville vara Ali.
Den kvällen, den 1 september 2009, slår CeCe Alison i huvudet med en sten. Mrs. D ser CeCe göra det och vill skydda sitt barn.
Charles hade inte heller många riktiga vänner och ville att tjejerna skulle bli hans. Han ville styra och äga dem. Han gjorde tjejerna till hans dockor. Tjejerna skulle tillhöra Charles och ingen skulle ta tjejerna ifrån honom.
Charles vill bara vara med sin familj och vänner.
Eftersom Charles var en pojke så fick han inte leka med dockor. Han älskar att leka med dockor och det är därför han är så besatt av dockor.

Motiv/ anledningar
-CeCe trodde tjejerna hjälpte Alison att få CeCe reglerad.

-I 4x10 letar Aria efter CeCe och möter på hennes rumskamrat. När Aria frågar vart CeCe är och rumskamraten insåg vem Aria var berättade hon att CeCe hatade tjejerna och Alison. Och att CeCe beskrev dem som ”She devils”. Vid en fest (1x18) som då ägde rum för 3 år sedan ramlade en tjej ner från trappan. Hon blev antagligen nerknuffad av Alison eller CeCe. Detta fick CeCe reglerad från UPenn. CeCe kände alltså tjejerna och Alison då och hatade dem. Anledningen till att Spencer inte kom in på UPenn kan vara CeCe som hämnas.

-En anledning för CeCe att vara ute efter Ali och tjejerna är att CeCe kan vara mentalt ostabil och besatt av Alison.


Ledtrådar
Vi börjar från kvällen då Alison försvann. Den kvällen, 1 september 2009, när Alison försvinner har CeCe och Alison på sig likadana gula toppar. Kanske Mrs. D köpte topparna till båda tjejerna precis kom hon köpte två gula klänningar (5x13).

Den natten Alison blir slagen i huvudet ringer CeCe och Alison flippar ur om filmerna hon stal från Ian. CeCe pratade med Melissa för att hon ville ha filmerna. CeCe sa att Alison gick för att hämta filmerna men försvann. CeCe kände till N.A.T. club. Kanske hade de en film av CeCe när hon gjorde någonting som hon inte ville att någon skulle se?

En vanlig teori är att Mrs. D begravde Alison för att skydda någon. Ali sade att hon gjorde allt för att tala om för sin mamma att hon levde. Om Mrs. D skyddade någon, varför fortsatte hon begrava Ali? Mrs. D begravde inte Alison för att skydda någon utan begravde henne för att hon var tvungen att göra det. När Ali får filmen där A begraver hennes mamma står det ”Jag begravde henne på samma sätt jag såg henne begrava dig” vilket betyder att A var där hela tiden och såg på.

I 4x23 så ser vi Mrs. D ge en person en påse med kläder. Det är en tröja som vi ser CeCe ha på sig senare. Detta får mig att tro att kläderna var till CeCe. När Mrs.

2015-08-07 | 23:19:44
Postat av: -A

I 4x23 så ser vi Mrs. D ge en person en påse med kläder. Det är en tröja som vi ser CeCe ha på sig senare. Detta får mig att tro att kläderna var till CeCe. När Mrs. D senare inte längre kunde skydda CeCe så dödade hon henne.

När CeCe blev häktad och leddes ut med handbojor ger de varandra en blick. Senare i avsnittet blir Mrs. D mördad. Vi vet att CeCe rymt för vi ser henne senare klädd som Vivian Darkblom och är redo på att gå ombord på planet. Hon hade mycket tid att göra det. Trodde CeCe att Mrs. D skulle avslöja allt hon gjort?

I Halloweenavsnittet, 2x13, berättar Alison historien om två tvillingflickor som leker med dockor och den ena flickan dödar den andra. I 3x13 träffar vi på en av flickorna i form av ett spöke. Jag tycker den lilla flickan och CeCe är lika. Kanske flickan kan förknippas med CeCe?

I 2x23 hittar Spencer ett besökskort till Radley som det står CeCe Drake på, utskrivet av Wren. Wren lät CeCe besöka Mona när hon egentligen inte fick ta emot besök.

Som vi vet så stal A spelet från Mona medan hon satt inne på Radley. I 2x25 ser vi någon i röd kappa besöka Mona. Jag tror det var CeCe och vi vet att CeCe besökte Mona.

CeCe kände till Radley och Wren. Det är säkert så CeCe fick information om Tobys mamma och det var så Mona enkelt kunde komma ut och in i Radley. Varför skulle CeCe hjälpa Mona men också samtidigt hjälpa Ali? Var det så CeCe stal spelet från Mona?

Vi fick möta CeCe i 3x07 och från första början har det påpekats att hon låter som Alison och att de är väldigt lika.
Mrs. D berättar i 4x10 att det var som att Alison och CeCe delade personligheter.

I 3x07 när vi får se CeCe för första gången ger hon någon kommentar till Aria om Hannas snattande. CeCe trodde att Aria var Hanna men hur visste hon att Hanna snattade? Det hände väll ett år efter Alisons försvinnande? Har CeCe spionerat på dem?

CeCe visste mycket om tjejerna innan de möttes. Alison pratade mycket om tjejerna. Alison visste även tjejernas hemligheter och vad stoppade henne för att berätta till CeCe? På så sätt fick CeCe veta tjejernas hemligheter. Det skulle också förklara varför A alltid ligger steget före, Alison berättade allt för CeCe.

Vi vet att CeCe har temperament och är våldsam, hon dödade Wilden och hon ringde Jenna i 3x07 och låtsades vara Nates arga flickvän.

I 3x19 så utför Aria en tjänst åt CeCe och CeCe är då skyldig Aria. I slutet av avsnittet ser vi A snurra en tom whiskyflaska. Flaskan pekar på Arias flaska men den andra A flyttar flaskan så den pekade mot Spencer. Var det CeCe som gjorde Aria en tjänst?

I 4x07 försöker Toby och Caleb ta reda på mer om planet som landade vid platsen där tjejerna och Mona höll på att brinna upp i 3x24. De besöker Nigel Wright och han avslöjar att han fick betalt för att boka ett privat flyg i CeCes namn.

Att CeCe vill vara Ali kan förklaras med att det finns så många bilder av Ali i A:s förråd och att många bilder av Alison hänger framför spegeln kan betyda att Carles ville se sig själv som Alison när han tittade i spegeln.

Marlene King sade att vi sett A i en svart huvtröja och i 4x11 ser vi CeCe i en svart huvtröja när hon tjuvlyssnar på Arias och Ezras samtal.


CeCe får tjejerna tro att andra personer är A. CeCe gillade inte heller Paige och fick tjejerna tro att Paige var A genom att CeCe berättade om att Paige och Alison inte gillade varandra och i 3x11 kan man se Hanna och Spencer titta i hennes väska och hittar det andra örhänget som Aria lade i Alisons kista. CeCe skulle ha kunnat lägga det i hennes väska då de befann sig i samma rum.
När Emely får reda på att CeCe, Wilden och Allison var vänner och var i Cape May går hon till CeCes lägenhet där CeCe packar för att snabbt åka iväg (i hennes väska kan vi också se någonting rött, kanske en röd kappa?). Emely frågar vem som tog bilden och varför hon ljög. CeCe säger att det var Melissa och får tjejerna att tro att Melissa var A.

CeCe och Jason var ihop ett tag men tänk om det bara var ännu en anledning till att Cece skulle få spendera mera tid hemma hos Alison? Hon g

2015-08-07 | 23:23:13
Postat av: -A

CeCe och Jason var ihop ett tag men tänk om det bara var ännu en anledning till att Cece skulle få spendera mera tid hemma hos Alison? Hon gjorde slut med honom när Alison försvann men vi fick aldrig veta den riktiga anledningen till det.

I 4x09 berättar Shana att Jenna är rädd för CeCe.

CeCe älskar att flyga (hon säger det på franska innan hon flyger till Frankrike). CeCe var nära vän med Ali och spenderade mycket tid med henne innan hon försvann.

CeCe visste att Alison var vid liv efter hennes försvinnande.

I dockhuset, 6x04, klipper Charles Arias hår och CeCe är stylist.

A hade Vivian Darkbloms körkort och använde det. I 5x01 ger Alison sitt falska ID till CeCe.

Alison är Charles favorit.

Deras initialer är desamma. Charles DiLaurentis = C.D
CeCe Drake= C.D

När Spencer ser blocken i dockhuset forma namnet Charles så står de en röd leksaksbil vid sidan. CeCe kör en röd bil.

I dockhuset 5x25 får tjejerna spela spelet ”Mystery Date” där bilderna är tagna från isbalen. CeCe var där och kunde enkelt tagit bilderna.

CeCe är i samma ålder som Ian och Melissa. Våren 2005 äger Melissas och Ians bal rum. ”En natt på operan”. 7 år senare får Charles tjejerna att göra om balen. På balen, som ägde rum år 2005, så blev CeCe balens drottning.

Alison skulle inte misstänka CeCe, för att som Alison ser det så hjälper CeCe henne. I verkligheten så har CeCe hatat tjejerna och Alison i flera år och ville bara komma närmare henne för att förgöra henne.

CeCe har pengar
-Ezra betalade CeCe för att hon skulle ge honom information.
-Enligt informationen som CeCe gav Ezra (till hans bok) bevittnade CeCe bråket mellan Spencer och Alison. Mrs. D betalade CeCe för att hon inte skulle berätta för någon om vad hon såg.
-I 4x15 så tror polisen att CeCe blev betald för att döda Wilden.

Så CeCe har pengar, kanske tillräckligt för att bygga ett stort dockhus.Svar: Verkligen en genomtänkt teori! Det skulle absolut kunna vara sant. Jag tror också att CeCe har något med det hela att göra men är osäker på om jag tror att hon är Charles. Vi får hålla ut ett litet tag till, sen så vet vi om din teori stämmer ;)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-08-07 | 23:24:51
Postat av: -A

Antingen är hon Charles eller Red Coat, tror jag :)

2015-08-08 | 08:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback