Hur kommer vi reagera?


Shay & Marlene visar hur vi fans kommer reagera när vi får veta vem 'A' är!

Kommentarer
Postat av: -A

Spännande!!! Jag längtar och snart får vi reda på vem det är som döljer sig. :)

Svar: Jaa jag längtar också! Inte långt kvar! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-08-08 | 22:04:37
Postat av: Aurora

Många säger Wren är A, till och med jag men jag börjar tvivla nu. Jag tror det är någon som vi gillar välidgt mycket. Vi hade inte reagerat så om Wren var A. Det enda jag vet är att Julian Morris har pratat om att komma tillbaka med Marlene och att det skulle vara kul att vara A.

Svar: Ja precis, jag förstår hur du tänker. Jag skulle inte bli så jätteförvånad om det är Wren, så jag tvivlar också lite! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-08-08 | 23:35:51
Postat av: -A

Om det skulle visa sig vara Wren så skulle jag bli förvånad. För mig så verkar det som att Ali känner A men Ali känner väll inte Wren?

Svar: Nej, det gör hon i och för sig inte. Men hon skulle säkert känna igen honom om hon såg hans ansikte! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-08-09 | 09:59:48
Postat av: -A

Eller om Charles visar sig vara Toby? Jag har inte riktigt någon teori om det än så just nu baserar jag det på Emelys ansiktsuttryck och hur hon säger OMG i promon för avsnitt 10. Och Alison säger också OMG och Toby är en karaktär som de känner. Och så när Shay och Marlene visar hur vi kommer regera. Toby är en karaktär som vi alla känner och vi skulle nog bli förvånade och ledsna om det visade sig vara Toby.
Jag har faktiskt misstänkt att Toby är A eller en del av A teamet (jag antar fortfarande att jag gör det) men jag vill inte att Charles ska visa sig vara någon av killarna som står nära tjejerna. Jag skulle i alla fall garanterat gråta om Charles visar sig vara Toby.

Svar: Det tycker jag skulle vara en jättegalen vändning! Det vore hur kul som helst dock, att han är Charles och aldrig avslutade hela sin A-team grej. Jag skulle bli förvånad och tycka så synd om tjejerna och speciellt Spencer om han var A, men det vore lite kul!
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-08-09 | 14:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback