"Personen som spelar Charles vet inte om det" | Intervju med Marlene

"Det är början på slutet på denna historia som fans har varit så tålmodiga - och otåliga ibland - väntar på", sa Marlene morgonen efter att Charles blev avlöjad. "Det har varit ett enormt pussel, ett pussel med tusen bitar, och vi är bara några bitar ifrån att avsluta pusslet."

"Vi rusar mot mållinjen nu och det är bara non-stop för tillfället," säger hon. "Jag har ofta sagt att vi vet vem 'A' är men vi har gjort lite omvägar längs vägen så vi inte har kommit till slutet alldeles för snabbt - men ja, nu är det inga omvägar längre! Vi är på rak väg till slutet av mållinjen nu."

Det finns ändå fortfarande gott om hemligheter som ska avlöjas före mållinjen dock.


Men vem sjutton är Charles egentligen och ska vi träffa honom snart? "Du kanske redan har träffat Charles! Vi säger inte att det är någon du inte har träffat i vår värld, du kanske eller kanske inte har träffat honom. Men du får definitivt veta svaret under de kommande tio episoder. "

Men vet skådespelaren som spelar Charles att han är Charles? "Nej, personen som spelar Charles vet inte om att han/hon är Charles".


Om Charles är ansluten till Arias gamla handledare, Andrew Campbell kommer vi att få veta i de tre kommande avsnitten säger Marlene. Hur involverad han är och vem han verkligen är.


Men hur passar Bethany Young in i historien? "Tja, är svaret på den frågan är inte enkel, men det är en fråga som vi kommer att på svar på i sommar i de kommande 10 avsnitten." Svarar Marlene.


Här kommer säsong 6 att börja på säsongspremiären: "Vi är fortfarande kvar i dockskåpet när vi kommer tillbaka, men under de kommande 10 avsnitten kommer flickorna definitivt att komma ut ur dockskåpet och det finns en hel del på gång.."

Whether some fans have figured out the whole mystery so far — and whether she'll send the signed scripts she promised to fans who tweeted her the correct ending: "Yes! I’ve done two screen grabs already — it’s like 99 percent right. Right enough that they should get the script."


Huruvida några fans har listat ut hela mysteriet hittills - och om hon ska skicka signerade manus till fans som tweetat henne den rätta teorin, lovar hon fortfarande: "Ja, jag har gjort två skärmavbildningar än så länge på fans som tweetat rätt teori - eller de stämmer i alla fall till 99 %! Absolut att de kommer få manuset."


Pretty Little Liars säsong 6 återkommar till ABC Family i sommar.

Läs hela intervjun/artikeln HÄR!

 
Vad tycker ni om sånna här inlägg? Är det roligt att läsa?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja mera sånt :)

Svar: Ska bli :)

-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-04-07 | 16:44:51
Postat av: Anonym

säkert på den personen som spelar charleds som kollar på series att förstår vem är den

2015-04-07 | 18:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback