Översatt teori om Wilden som Charles

Eftersom att ni frågade om att få teorin om Wilden översatt så känns det lättare att göra det i ett nytt inlägg!  Hoppas det uppskattas :)
 

Vi vet att Wilden är död. DEe skulle betyda att kroppen vi såg var hans tvillingbror. Det är möjligt att Cece trodde att hon dödade Wilden men att hon inte gjorde det, utan att det var hans tvilling. 

 

Det är mycket man behöver ha i åtanke när man tänker på teorier om Charles oavsett vem det är. 

1.) ÅLDERSSKILLNADEN

—Vi vet inte helt säkert om barnet var Bethany eller Alison, men vem det än är måste Charles vara äldre än 19.

—Balen var återskapad från Melissa och Ians bal, vilket skulle kunna betyda att personen är runt deras ålder.

 

2.) KÖNET

—Vi såg Charles som en liten pojke. Även om det finns många grymma teorier om att det är Cece eller Melissa tror jag verkligen att det är en kille.

 

3.) Det har INTE blivit bekräftat att Charles är någons tvilling eller ens Jasons/Alisons bror. Han kan mycket väl vara en barndomsvän eller en kusin.

 

4.) Vi ska tydligen ha sett den här personen tidigare och han kan ha gått under olika namn, vilket kanske betyder att det är någon vi inte vet så mycket om.  

5.) Den här peronen måste ha varit med i åtminstone säsong tre.

 

Låt oss tänka på det grundläggande just nu.

 

1.) Wilden passar in under alla dessa krav. 

 

2.) Han har blond-brunt hår och blåa ögon vilket kan betyda att han kan vara en DiLaurentis, antingen en tvilling eller en kusin. Hans längd och kroppsbyggnad stämmer också. 

3.) Han har varit en karaktär sen det första avsnittet och var en stor huvudkaraktär i säsong tre.

 

4.) Han har varit väldigt involverad i fallet med Alison sedan första dagen och vi fick aldrig reda på varför han ville få reda på vad som hände "den sommaren".

 

Mer detaljerade anledningar till att det kan vara han..

 

1.) Det är många "Hjärter dam" ledtrådar och Charles mask i 5x25 påminner mycket om Wildens "Hjärter dam" kostym. Många fans gillar "Cross-dressing"-teorier vilket faktiskt gäller i detta fall. Wilden är den enda karaktär i serien som har cross-dressed och han bar tillochmed röda naglar. ***Cross-dressing innebär att man klär sig som det andra könet***

 

2.) Marlene King sa att man skulle se 3x24 innan finalen. Wilden hade en stor roll i det avsnittet. 

 

3.) Om han är relaterad till Jason och Alison skulle det förklara varför han verkar hata dem båda och varför han försökte döda Jason i 3x18, vilket han uppenbarligen gjorde.

 

4.) Cape May: Wildn var där. Vi vet inte om han och Alison gjorde någonting. Han blev anklagad för att vara strand-snyggingen, ändå dtog tjejerna aldrig upp det med Alison. Det kan finnas en anledning.

 

5.) Snacka om resurser och tillgångar. Kom igen hörrni, han var polis!

 

6.) Kommer ni ihåg när Wilden kom till hem till Hanna och påstod att han behövde hennes blod? Sedan kom ett A-meddelande där det stod "Ser du hur enkelt det är för mig att få tag på ditt blod?".

 

7.) Han erkände att han hade dödat någon i självförsvar.

 

8.) Det vblev aldrig officiellt bekräftat att Wilden dödade Garret men alla tecken finns där och Mona sa det i säsong 4! Här är en teori om ni vill läsa den: https://www.facebook.com/notes/once-upon-a-liar/who-killed-garret/176125285871655 (på engelska). Om Wilden är Chalres ger det honom ett helt nytt motiv. Kommer ni ihåg när Garret sa att han kände den som dödade Ali och vem som tog kroppen? Han visste uppenbarligen för mycket (även om inte Alison var död), vem dödade honom? 

 

9.) Tvilling-temat har varit kopplat till familjen Marin genom alla säsonger, kanske är det på grund av Ashley och Wildens relation? Är det en ledtråd?

 

10.) Han har en koppling till Radley.

 

11.) Vi vet att Charles var den som tog över efter Mona medan andra personer som Toby och Lucas bara hjälpte henne. I 3x13 kommer någon i svart hoodie för att besöka henne och hon ger honom kulor och tabletter. Tabletterna var självklart till för att droga Aria  och kulorna för att döda Garret. Toby hjälpte Mona vför tillfället men han dödade inte Garret eller drogade Aria, så jag tror att det var Wilden.

 

12.) Han känner till ALLA deras hemligheter.

 

13.) II 3x04 skriver Jason en check på 50,000 dollar och säger åt någon att möta honom om 15 minuter. Sen ser vi Wilden köra iväg. I slutet av avsnittet ser vi A på en restaurang på en flygplats och hackar sig in i Radleys system för att tillåta tt Mona får ta emot besök. Han lämnar 50 dollar i dricks. Detta verkar troligt då Wilden tidigare i avsnittet ville besöka Mona på Radley.

 

14.) Producenterna sa att Mona tillbaka vid livet kanske inte är sista gången någon är tillbaka från de döda.

 

15.) Red Coat har ofta röda naglar och vi vet att Wilden bar röda naglar... #man vet aldrig.

 

16.) Han försökte döda Aria när han var "Hjärter dam". 


Kommentarer
Postat av: Anonym

snabb fråga: vilken A var det som var efter ali innan hon försvann? mona eller charles?

Svar: Det var Mona som var Alisons 'A' eftersom Charles tog över efter Mona när hon hamnade i Radley. - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-04-03 | 16:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback