23 saker vi lärde oss från Halloween specialen

1. Fans kommer inte att behöva vänta till slutet av serien för att upptäcka vem "A" är. Exekutiv producent Marlene King avslöjade, "identiteten av Big "A" kommer att avslöjas innan säsong sjus start."
 
2 Även om alla A: s hot är skrämmande, tycker tjejerna att det här är de tre bästa: Budskapet i Hannas tand, benen i brudklännings korsetten, och "jag ser dig" på baksidan av fönstret på Ezras bil.

3. Badass alert! Alla tjejer utför sina egna stunts.

4 Lucy Hale mest obekväma scen i serien var i säsong fem när hon var topless i en scen med Ian. (OBS: hon hade täckt sig på bröstvårt-området!) På frågan om hennes utsatta scen med Ezra, avslöjade Lucy, "Jag hade inte en skjorta på och jag kunde bara göra det med honom."

5. Sasha Pieterse berättade att en av de mest skrämmande ögonblicken på showen var när hon var tvungen att få den där gips masken gjord för hennes Ali mask. "Om du är klaustrofobisk skulle jag råda er att inte göra det", varnade hon.

6 Troian Belliario insåg att Pretty Little Liars var en stor hit först när hon blev igenkänd "i en livsmedelsbutik i obygden i Kanada."

7 Varje år designar PLL kostymdesignern Mandi Line sina kostymer och även om de är underbara, sa Troian att alla vill "bränna kostymerna" i slutet av veckan på grund av hur tighta och besvärliga de blir efter timmar av att bära dem.

8 Även om lögnare älskar sina "hunky" manliga co-stjärnor, märker de inte riktigt deras snygghet längre. "När du är runt dem hela tiden blir de mindre smaskiga och mer roliga," förklarar Sasha.

9. Ian Harding och Lucy Hale brukade vara mycket medvetna om sin andedräkt innan de filmar deras kyssscener - men allt det har ändrats. "Jag kan nog ta en lök smörgås [innan jag kysser henne]," Ian anmärkte hans nära och bekväma förhållande med Lucy.

10. Troian förstår inte Ezrias besatthet av pajer, och ärligt talat, tycker hon att det är rätt äckligt när de alltid matar varandra.

11. Keegan Allen ansåg Troian vara hans "bästa vän" och Troian avslöjade att de två delar en "broder-syster" typ av relation på grund av det faktum att de tillbringar så mycket tid tillsammans på set.

12. En av Tyler Blackburns favoritscener i PLLs historia var när Caleb och Hanna delade ett tårfylld farväl innan han lämnade för att åka till Ravenswood. Ashley höll med och säger att hon kan titta på den scenen "om och om igen" eftersom de glömde bort kamerorna i ögonblicket.

13. På fritiden älskar Shay Mitchell att titta på PLL fan reaktions videos.

14. Shay strävar efter att vara mer som Emily i hennes verkliga liv för att hon gillar hur medkännande hon är som en vän. "Jag älskar att spela Emily för hon är alltid där för alla tjejer", sa hon.

15. Om du någonsin undrat om tjejerna kommer överens i verkliga livet - har du tur! "Vi är verkligen som systrar och är verkligen vänner," sa Shay till kameran.

16. Det finns ett 'A' gömd någonstans på varje Pretty Little Liars uppsättning som skapas.

17. Minns ni när stugan fattade eld och lögnarna blev instängda inne? Vi slår vad om att du inte märkte att lågorna stavade ett "A" före lodgen var fullt utvecklad i brand.

18. I 2013 Halloween avsnittet, var dom super obehagliga katakomberna i Ravenswood kyrkogård faktiskt Radley Sanitarium korridorerna. Den lysande PLL scenografen Fred Andrews, gav dem en skrämmande marmor make-over.

19. Både Ashley och Lucy tror helhjärtat på spöken. I själva verket hävdar Lucy hon en gång bodde i ett spökhus: "Galna saker hände".

20. Janel Parrish medgav att hon är livrädd för spindlar och clowner. Shay inte ett fan av någon form av docka och Keegan berättade att lägereldshistorier får honom riktigt skraj.

21. Eftersom tjejerna har gjort det i flera år nu, kämpar Shay för att hålla masken när tjejerna måste läsa upp sina hotfulla meddelanden från "A". Shay avslöjade hemligheten för att hålla henne lugn: "Jag bara håller ögonen rakt framåt och jag tittar inte på Ashley Benson oavsett vad."

22. Enligt Janel, finns det sju olika typer av Mona: Nerdy Mona, Popular Mona, Hacker Mona, Nice Mona 2.0, Crazy Mona, Badass Mona och RIP Mona.

23. Både Troian Bellisario och Ashley Benson vet vem som är "Big A" är. Vad var deras hemlighet för att slutligen upptäcka sanningen? "Du måste förtjäna det!" berättar Troian.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej, det var innan säsong 6

Svar: Nej det var säsong sju. Ja, det kommer vara sju säsonger, och hon sa att innan säsong sju kommer vi att få veta, dvs i säsong sex eller tidigare.
Pretty little liars Fanblogg

2014-10-26 | 16:28:53
Postat av: Hannah & Kajsa

Älskade Halloweenavsnittet <3

Svar: Jag med! Det var riktigt kul att se :).
Pretty little liars Fanblogg

2014-10-26 | 16:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback