Teorier om vem som dör

Som alltid när det kommer ut nyheter om pll så börjar det att cirkulera runt olika teorier. Nu vet vi att någon kommer att dö och det finns många olika idéer om vem det kan vara. De följande teorierna är dock de mest förekommande så berätta gärna om du tror på någon av dem och vad du har för egna tankegångar!
 
1.Melissa Hastings.  
 
Melissa har varit skum under hela säsongen och har nu även lämnat staden igen. Om det hon sa på videon till Spencer har något med "A" att göra så är hon en tydlig måltavla och det finns en god anledning till att vilja se henne död. Sen vet vi också att de som berättar sanningen har en tendens att dö i denna serie..

 
 
2. Mona Vanderwaal
 
På bilder som cirkulerar på nätet så ser man en bild från Monas hus där det i bakgrunden finns en lampa och en spegel och i en annan bild ligger en likadan lampa på golvet och spegeln är krossad. Kanske har Mona dött eller så är det någon annan som har dött i hennes hus? Att Mona skulle dö skulle på sätt och vis kunna vara troligt, hon har bytt sidor ofta och både jobbat med "A" och mot "A". Hon sitter på mycket information och vet kanske betydligt mer än vad hon bör veta.
 
3. Caleb Rivers
 
Som vi har sett ända sedan Caleb kom tillbaka så har han varit annorlunda. Vi fick nu reda på att han störs av övernaturliga fenomen och att han inte mår särskilt bra. Vi fick även se att Ouijabrädet ställde in sig på "Good Bye" vilket kanske var en ledtråd? 
 
 
Vilken teori tror ni mest på? Eller har ni någon annan idé? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback