ANDREW CAMPBELL

Berätta om Andrew, vad borde vi veta om honom?
Andrew är en genuint glad och trevlig kille, det är han verkligen. Han är godhjärtad, vill det bästa om folk och han bryr sig väldigt mycket om Spencer. De två är barndomsvänner och har spenderat mycket tid tillsammans förut. De skulle göra mycket för varandra, Spencer och Andrew. Och det kommer nog alltid att finnas något mellan dem: "Är vi vänner eller är vi vänner?". Så vi får se vad som händer helt enkelt!

Men finns det något mellan dem, dejtar dem?
Det är svårt att svara på, men jag kan berätta att det absolut kommer finnas mer en än gnista där! Så vi kan se framemot lite heat!

Vad kommer hända i säsongen för Andrews del?
Andrew kommer att komma in i serien mer och mer och som jag sa så kommer saker och ting mellan han och Spencer att hettas till, och när de gör det så kommer andra saker skakas om lite.

När du fick rollen, hur mycket research gjorde du genom böckerna för att se vem Andrew var?
Jag höll mig faktiskt med mening borta från böckerna så mycket som möjligt, för att när jag spelar den här karaktären så ville jag ge så mycket som möjligt av MIG i den och inte vara en karaktär som redan finns. Jag tycker om att Marlene och de andra manusförfattarna följer böckerna till viss del och inte helt och hållet, vilket jag vill se i min egen roll också. Bokens karaktär är inte densamma som i serien. 

I böckerna så dejtar Spencer och Andrew, och Andrew är Spencers nya kärlek (då). Sa Marlene något om vad som kommer hända? Några ledtrådar?
Nej, inte riktigt, jag är nog på samma nivå som alla andra. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända. Författarna är kända för att överraska genom att göra tvistar och turner på bokens händelser, så tyvärr kan jag inte spoila något för er!

Vad kan vi utläsa genom deras relation?
Det finns absolut kemi mellan dem, nog både till och från kärlek, men jag tror inte direkt att de kommer leva lyckliga i alla sina dagar tillsammans. De vill nog, men stannar förmodligen som bästa vänner föralltid.

Kommer vi se Andrew i samma miljö som förra gången?
Ja, lite annars den här gången!

Hur är det att spela en "nörd/tönt"?
Jag ÄLSKAR det. Jag är lite av en nörd i vanliga fall, så jag spelar i princip mig själv, med glasögon på. Det är skillnaden.

Är du musiker?
Ja, det är jag.

Vad gör du för något?
Jag skriver och sjunger, spelar gitarr och lite sånt. Typ alternativ rock. Lite som Dave Matthews eller John Mayer, gärna akustiskt. 

Du har övat på att vara ond, va? Ifall Andrew blir en ond karaktär!
Det måste jag göra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback