Theory #35 - Ezra is A

# 1 - Först av allt, det är det faktum att praktiskt taget ingenting någonsin hänt Aria. Den enda incidenten som någonsin hänt henne var det Halloween tåget, där hon lämnade med bara blåmärken på en arm. Förutom det, nada.
 
 
 
# 2 - Marlene King säger att vi ser -A i "pilot". Hmmm ...
 
 
# 3 - På 1x04 'the liars' får ett meddelande: "ding dong the bitch is dead", därefter Ezra ses cykla direkt efter.
 
 
# 4 - I "Camp Mona" är Hanna påkörd av en bil. Hanna tittar genom skogen och ser Aria gå in Mr.Fitz bil. Hannah se den person som skriver "Jag ser dig" på baksidan av Mr Fitz bil och textar tjejerna "Jag vet vem A är på väg till parkeringen". Då Hanna blir påkörd av bilen. Vi finner senare att hon talar om Noel. Men tänk om Ezra trodde hon visste om honom? Antingen är med Aria, eller är-A? Kom ihåg, tjejerna får senare ett meddelande som säger "Hon visste för mycket" (;
 
 
 
# 5 - I 1x12, berättar Noel Mr Fitz att han tycker att han förtjänar ett bättre betyg. När han frågar vad, korsar Noel ut C, och sätter ett A. Ezra har då en mycket nervös blick på hans ansikte. 
 
 
 
# 7 - 2x25, flickorna hade tänkt att "demaskera"-A. Det avslöjades i denna episod att Mona var-A. Men vem såg vi faktiskt tar sin masken?
 
 
 
# 8 - är Alison kopplad till boken "Lolita". I denna bok, faller en high school flicka kär i en äldre man. Kan den äldre mannen va Ezra?
 
 
 
# 10 - Hur ofta har vi sett -A dricka alkohol? Så vi vet en medlem av -A är minst 21. Ezra är i hans mitten av 20! I 2x07, tar han whisky till Montgomery huset. I 3x18, ser vi -A köpa whisky i slutet av episoden. I 3x19, var det massor av flaskor whisky kring Jasons hus.
 
 
 
# 12 - The skrivmaskin. Några av -A meddelandena har skrivits på en typ författare. Två av dem är brevet till Ella om affären, och brevet till Byron om "Vet du var din dotter kommer att vara ikväll?" Ezra och Jenna är de enda två personer som vi har sett med skrivmaskiner. Men den ena i Ezra's lägenhet har fokuserat på i ett par scener. Sedan bytte Marlene king hennes Twitter-ikonen till en skrivmaskin .... whuut? ...
 
 
 
Så vad tror ni? Ezra som A eller inte? 
Vet själv inte riktigt vad jag vill tänka och inte... På ett sätt känns det rätt och på ett annat inte... Men i senaste avsnittet får vi se hur Ezra skulle kunna vara A... 
 
MEN, Ezra har inte på sig handskar? Det har ju alltid A? Tankar om detta? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tror seriöst inte att Ezra är A? Såg ni inte hur förvånad han var när han kom in i lyan? Han kollade sig runt och blev förbannad. Vissa tror att han är förbannad för att han vet att någon varit där. Men är det så svårt att lista ut när lögnarna blev ledda dit? Jag tror mest att Ezra var arg för att han äntligen såg vad Aria gått igenom. Jag tror inte precis att ens pojkvän inte märker om ens flickvän har torterats i två år? Jag tror att han följde efter dem :)

2013-08-29 | 07:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback