Pretty little liars, Ravenswood info

För er som inte riktigt har full koll på vad Ravenswood är och hur det är kopplat till PLL, läs nedan för ett intro på serien! :)
 
Från Pretty Little Liars exekutiva producenter I. Marlene kingOliver GoldstickJoseph Dougherty och Leslie Morgenstein, kommer Ravenswood att handla om en stadinte långt från RosewoodPA (hemmabas för Pretty Little Liars), som har lidit under en dödlig förbannelse i generationerFem främlingar finner sig plötsligt anslutna med denna dödliga förbannelsen och måste gräva i stadens mystiska och fruktansvärda historia innan det är för sent för var och en av demSerien har premiär på ABC Family efter det årliga Pretty Little Liars speciella Halloween avsnitt i oktober 2013.

En annan sak som vissa av er kanske eller kanske inte vetCaleb kommer att lämna för att dra till Ravenswoodvilket betyder att han lämnar PLLDet sägs att han kommer att lämna i antingen avsnitt 14 eller 15 i den här säsongen.

Själv tycker jag att det är tråkigt att Caleb kommer lämna PLL, då han är en av mina favoritkaraktärer.... men jag är fortfarande spänd inför den nya spin-off serien. Vad tycker ni om Ravenswood? Är ni förväntansfulla? :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mergimtare ♛

Jätte fin blogg har du! ❤
– sugen på att göra ett bloglovinbyte?

2013-08-05 | 10:20:57
Postat av: Tilla

fin blog :)

2013-08-05 | 10:27:28
Postat av: Karin Lygnersjö

Vad kul med en pll-blogg, fin design också :)

Svar: Tackar så mycket!
Pretty Little Liars Fanblogg

2013-08-05 | 11:44:45
Postat av: Natta

Ganska förväntansfull, men tycker dock att dom flesta spin-off serierna brukar vara ganska b i jämförelse med den officiella (eller hur man nu ska uttrycka sig, haha). Så får hoppas att denna blir bättre än så! :D

Kommer också sakna Caleb i PLL, hans karaktär är awesome. Haha! :D

2013-08-05 | 14:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback