19 Anledningar vi borde vetat om att EZRA är A.

 

Kommentarer
Postat av: Malin - MalinBelle.com

Ni kanske kan tänka på att inte skriva såna här stora spoilers i rubriken i fortsättningen? Jag lyckades tyvärr se rubriken och en del av inlägget på Bloglovin' så jag fick veta denna stora spoiler innan jag hann se det senaste avsnittet. Alla kan inte se avsnitten live samtidigt som de visas i USA eller direkt på morgonen efter, så i fortsättningen vore det snällt om ni kunde tänka på detta då jag som sagt såg inlägget på Bloglovin' och om andra också sett inlägget på Bloglovin' eller besökt er blogg så har de också sett denna spoiler direkt.

Svar: Ska vi tänka på! Fast om ni läser rubriken, och inte sett avsnittet och ni tycker rubriken verkar 'avslöjande', läs inte själva inlägget utan hoppa över det.Och allting är bara teorier, alltså har vi ingen aning om det är sant eller inte utan vi bara lägger ut sådant som vi hittar på andra hemsidor, oftast :)
Pretty Little Liars Fanblogg

2013-08-28 | 15:43:38
Postat av: Malin - MalinBelle.com

Teorier är såklart okej, men denna rubrik "19 Anledningar vi borde vetat om att EZRA är A." är ju ganska självklar att det inte är en teori, särskilt efter att man har sett det senaste avsnittet. Då kanske ni kan skriva tydligt att det är en teori eller vänta någon dag med att lägga upp en så tydlig teori, så att alla hinner se avsnittet. Nu efter att ha sett avsnittet så är det ju ganska uppenbart att det inte är en teori och att Ezra verkligen har något med A att göra.

Svar: Nej, alltså... Det är en teori! Det är inte säkert att Ezra har någonting med A att göra, det skulle kunna vara så att Ezra bara följde efter tjejerna och blev 'arg' för att Aria inte sagt att A var tillbaka, eller något sådant. :) Så jo, det är fortfarande en teori.
Men vi ska tänka på det, kram!
Pretty Little Liars Fanblogg

2013-08-28 | 15:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback