Season 6 Episode 20: Hush Hush Sweet Liars - SÄSONGSFINAL!

 
Om något inte fungerar, klicka HÄR för flera alternativ på andra streamvideos. Klicka annars bort all reklam som poppar upp och klicka på play! Det ska vara gratis att kolla och ni ska inte behöva registrera er någonstans.
 
Detta är alltså säsongsfinal för säsong 6. Enjoy!

Kommentarer
Postat av: -S

Jag fattade ingenting snälla gör en sammanfattning ☺

Svar: gör det så fort jag sett avsnittet! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-16 | 08:27:02
Postat av: Anonym

Jessica dilaruentes har en tviling som heter mary drake, Mary Drake är charlottes mamma. Så Ali och Charlotte blir kusiner. Eliot som är tillsammans med Alison var från första början tillsammans med charlotte, men eftersom någon mördade charlotte vill de hämnas.

Svar: Stämmer bra det! - J
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-16 | 10:45:09
Postat av: Agnes

Hej! Jag undrar på ni skulle kunna lägga upp ett inlägg om avsnittet och berätta om det i en sammanfattning, samt skriva era åsikter och funderingar om avsnittet. Skulle vara intressant, och förstod inte riktigt vad som egentligen hände i avsnittet. Tillexempel, Var det mrs.d som hade en tvilling som nu lever som vi fick se idag, eller är det mrs.d som de filmade som inte är död som man trodde innan? Och tror ni Hanna är död eller bara i klippet i slutet typ hade svimmat eller något? Och Hanna dödade ju inte Cece, men vem gjorde egentligen det? Och mannen Alison precis gift sig med som visade sig sammarbeta med Mrs D/ mrs d tvilling, vem är han och varför ville han hjälpa till?

Svar: absolut! ett sånt inlägg kommer så snart som möjligt :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-16 | 16:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback