Sammanfattning av 6x19

Vad tyckte ni om det senaste avsnittet? Berätta allt ni tänker på! Har ni några funderingar inför nästa veckas säsongsavslutning?
 
Det första vi får reda på är att Mona ringde Charlotte samma natt som hon mördades. Vi får reda på att Mona inte var den som försökte köra på Emily. Mona ringde Charlotte för att ta reda på vad Charlotte ville göra när hon blivit fri men Charlotte dök som sagt aldrig upp. Mona och Sara träffas och det blir en intensiv dialog mellan dem. Sara hotade i princip Mona och vill att hon hjälper henne. 
 
Alison ramlar ner för en trappa och det verkar först som en helt vanlig olycka. Sedan hittar Hanna ett kort hos henne på sjukhuset som är hotfullt mot tjejerna och vi antar då att det inte riktigt var en olycka utan att det var anordnat, som med Aria. Det var alltså meningen att få det att se ut som en olycka men så är det inte alltså. Alison drömde om att hennes mamma Jassica DiLaurentis var tillbaka, visst var det härligt att se henne igen? 
 
Aria och Ezra jobbar vidare med sin bok och de träffar Arias chef. Vi får veta vad som hände mellan Ezra och hans flickvän Nicole. Det går bra med Arias chef men hon försöker att skynda på dem lite så att de ska sätta fart med skrivandet.
 
Mannen som ledde in Sara Harvey i kyrkan på Charlottes begravning var tilbaka. Emily såg honom med Mona och han bar på ett mystiskt rör som tjejerna ville åt. Spencer och Emily lurar honom för att få se på biderna i röret och det visar sig vara ritningar över Radley. Emily förföljer sedan mannen och ser att han lämnar bilderna till Sara Harvey, vilket betyder att hon är tillbaka i staden igen!
 
Lucas är också tillbaka i detta avsnitt. Det är väldigt kul tycker jag, han är en spännande karraktär. Han erbjuder Hanna en otrolig möjlighet om att skapa sitt drömföretag i Rosewood. Hon verkar inte helt på på idén men vi får se vad som händer. 
 
Hanna har en plan för att lura A. Hon säger att det är hon som har mördat Charlotte och hon samarbetar med Caleb och tjejerna för att få A att tro på henne. Spencer verkar märkbart avundsjuk på att Hanna och Caleb verkar så nära. Aria berättar för Ezra om att allt har börjat igen, detta gör att hela det gamla gänget vet om att allt pågår igen. Vad tror ni kommer att hända i säsongsfinalen?
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh nej redan säsongsavslutning. Det har ju nyss börjat.

Svar: Ja visst känns det så! Sen är det ju färre avsnitt den här säsongen än tidigare! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2016-03-11 | 13:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback