Sammanfattning av 6x17

Så, nu har även avsnitt 6x17 sänds och i vanlig ordning kommer en sammanfattning så här dagen efter. Diskutera gärna avsnittet med oss i kommentarerna!
 
Emily och Hanna ska visa Alison hålet i Saras garderob som leder ner till ett hemligt utrymme vid Radley, men hålet är borta. När de står i garderoben kommer en "städerska in" men vi ser att det är någon som är förklädd. Vem kan detta vara?
 
Emily träffar en ny person vid namn Damien på Hollis som verkar vilja bli hennes kompis men som senare visar sig vara en journalist som bara vill få henne att prata illa om Spencer och hennes mamma. 
 
Aria berättade för Ezra att hon har fortsatt skriva på hans bok och skickat in dem till sin chef för att de inte ska sparka Ezra. Ezra blev inte arg utan det verkar som att han uppmuntrade henne till att fortsätta med det. Arias pojkvän Liam fick reda på att hon och Ezra hade ett förhållande och blev arg för att hon hade ljugit för honom. Aria berättar att hon vill vara med Liam och att han inte behöver oroa sig. Vill inte ni hellre se Ezra och Aria tillsammans igen?
 
Arias föräldrar gifter sig igen och Aria är den som viger dem. Det blir en enkel ceremoni där Hanna var det som stylade Arias mamma Ella. Spencers mamma berättar för alla att hon har haft cancer men att prognosen är bra. Däremot verkar det som att A försöker sabba för Spencers mamma. Deras motståndare gjorde en abort när hon var ung och nu är det någon som hotar med att göra det offentligt och skylla på att Hastings är fula motståndare. Caleb tar på sig skulden trots att det inte var han och Veronica kastar ut honom ur huset. 
 
Emily åkte till ett fik för att ta reda på om Melissa hade varit där. Emily hittade det vi för tillfället tror är mordvapnet och blev jagad av en person i en mystisk bil. Bilen höll på att köra på henne flera gånger men när Emily tappade vapnet kunde personen i bilen ta vapnet och åka i väg. Emily förstår att det inte kan vara Sara i bilen och nu tror hon att det är två personer som är ute efter tjejerna. Vem tror du satt i bilen och varför?
 
Vi fick veta att Melissa och Wren gjorde slut när Charlotte hamnade på psykvård för att hon ringde så mycket till Wren. Caleb vet även att Melissa ljög om när hon kom tillbaka till staden. Tror ni att Melissa har något att dölja?
 
Dr.Rollins friar till Alison och de går till Aria för att hon ska viga paret. Vad tycker ni om Dr.Rollins och Alison som ett par?
 
Det här avsnittet kändes lite långtråkigt tycker jag, man märker att det är lite många utfyllnadsavsnitt nu för att få avsnitten att gå. Vad tyckte ni?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback