Sammanfattning av 6x15

Nu kommer sammanfattningen av 6x15 och ni får som vanligt mer än gärna diskutera avsnittet med oss i kommentarerna! :)
 
 
 Så, det hela börajde med att vi fick reda på att Arias mamma och pappa har förlovat sig igen, de är alltså tillsammans och verkar lyckliga. Aria frågar sin mamma om var hennes pappa var natten då Charlotte blev mördad och hon säger att de var tillsammans hela den natten. Vi kan då anta att Byron inte har någonting att göra med Charlottes mord, skönt!
 
Sara Harvey söker upp Alison på hennes jobb för att prata med henne om Charlotte. Sara säger att hon saknar Charlotte och att det inte var många som kände henne och att de som gjorde det måste hedra hennes minne genom att prata med varandra om henne. Sara vill alltså att hon och Alison ska börja prata mer med varandra, känns inte det lite skumt? Vad tror ni att Sara vill med Alison egentligen?
 
Team Sparia var tillbaka i avsnittet och de bröt sig in på Saras hotellrum för att leta efter golfklubban som tjejerna tror att Sara har tagit från Arias pappa. Spencer upptäcker då att Sara har kartor över hur Radley såg ut när det var ett mentalsjukhus och det visar sig att hon bor i Charlottes gamla rum. Varför tror ni att Sara är intresserad av att bo i Charlottes gamla rum?
 
Hanna säger upp sig från jobbet, kärleken spirar mellan henne och Jordan och hon konfronterar sin mamma om hårddisken. Spencer fortsätter jobba för sin mamma, kärleken fortsätter mellan henne och Caleb och hon har lika bra idéer som vanligt. Aria letar fortfarande efter Ezra och jobbar för att hitta honom. Emily donerar sina ägg och Alison är vid hennes sida medan hon gör det. Alltså, Alison är tillbaka i stan igen!
 
Spencer blir lurad till att gå på lunch med Yvonne och hon glömmer sin telefon, så Spencer tar den. Hon, Caleb och Hanna kommer överens om att lura nya 'A'. Hanna lämnar över en hårddisk till A men i slutscenen ser vi att Caleb lämnar ett meddelande till A istället och nu lär det börja blli ännu värre om vi känner A rätt. 
 
 
 Det här avsnittet var bätte än det förra tycker jag och var mer spännande. Sara Harvey är ju hur otäck som helst, usch. Berätta gärna vad ni tycker om avsnittet hörrni! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback