Sammanfattning av 6x14

Så i det senaste avsnittet hände en del grejer, känn er fria att diskutera avnittet med oss i kommentarerna!
 
Caleb och Spencer jobbade på deras föhållande och det verkar som att de har det bra. Caleb berättade för Toby om honom och Spencer och han verkade inte riktigt tycka om det. Vi fick för första gången också se och träffa Tobys nya flickvän Yvonne, som han tänker fria till. Vad tycker ni om Spaleb? 
 
Hanna erkände att hon raderade övervakningsfilmen och hennes mamma raderade sedan filmerna från back up-servern så hon kommer antagligen att råka illa ut i framtiden. 
 
Ezra har lämnat staden och vi vet inte riktigt vart han har tagit vägen. Tror ni att han har något med Charlottes död att göra?
 
Arias pappa, Byron, kommer tillbaka till Rosewood och verkar väldigt konstig. Nya 'A' skickar en bild på en golfklubba och påstår att det är mordvapnet. Aria ser då att hennes pappas kubba med samma nummer saknas. Tror ni att Byron har något med Charlottes död att göra?
 
När Aria och Emily var hemma hos Aria stod det en man utanför fönstret och tittade in på dem. Samma man var sedan på Radley när tjejerna var där. Den här mannens ansikte visar sig sedan bara vara en mask, så vem tror ni döljer sig bakom?
 
Personligen tycker jag att avsnittet var ganska segt, det var inte så mycket nytt som hände och det var inte särskilt spännande. Vad tyckte ni? Berätta gärna!

Kommentarer
Postat av: -S

Jag tror inte det är Arias pappa som ligger bakom det, det vore alldeles för lätt. Inget i pretty little liars är lätt, bara complicerat :)

Svar: Haha så sant! Inget är för lätt att klura ut känns det som! - J
Pretty little liars Fanblogg

2016-02-05 | 18:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback