10 gånger föräldrarna inte har varit bra föräldrar

1. Byron är definitionen av en "dålig förälder". Han är alltid borta och verkar sätta karriären framför sin familj. Han var dessutom otrogen mot sin fru med en elev han undervisade. Han blev sedan jättearg när hans dotter erkände att hon gjorde samma sak som han hade gjort, nämligen ha en elev/lärare-relation. Inte en jättebra förälder helt enkelt. 
 
2. Om man skulle ta närvaro på föräldrarna skulle det inte se bra ut för familjen Montgomery eller Hastings. De är alltid borta och upptagna med annat men de dyker mirakulöst nog alltid upp jätteoroade när deras döttrar har gjort något 
 
3. Ashley verkar vara en riktigt bra mamma, men hon har gjort några saket som får en att komma ihåg att alla inte är perfekta. Kommer ni ihåg när hon stal pengar från en klient? Inte konstigt att Hanna snattar när hon har fått lära sig att det är okej.
 
4. Kommer ni ihåg när Peter Hastings bröt mot lagen genom att göra sig av med ett vapen han trodde hade använts mot Alison? Han gjorde det förvisso för att skydda sin dotter, men det är fortfarande inte okej att gömma eventuell bevisning. Vi får inte heller glömma att han är Jasons pappa och under en väldans massa år har försökt hålla det hemligt, inte bra föräldraskap!
 
5. Mrs.DiLaurentis må vara död men ingen kan väl undgå att hon begravde sin egen dotter?! Hon gjorde det för att skydda sin andra dotter, som hon för övrigt höll hemlig för sin egen man. Många brister finns det i Mrs.DiLaurentis föräldraskap.
 
6. Och Tom Marin?! Han dyker upp när det passar honom bäst och behandlar sin nya fru och hennes dotter Kate bättre än sin egen dotter. 
 
7. Calebs fostermamma bör inte ens få bli kallad för en förälder med tanke på hennes attityd. Tack och lov träffade vi bara henne en gång, men det räckte gott och väl!
 
8. Emilys mamma skickade iväg sin dotters flickvän på rehabilitering, var var det schyssta i det?
 
 
9. När Nick McCullers kom till skolan och anklagade Emily för att få specialbehandling på grund av sin sexualitet kunde vi inte annat än att tycka synd om hans dotter som behöver ha honom som förälder. 
 
10. Det är inget fel med att ta ett glas vin då och då! Bli däremot inte fulla och gör det dumma beslutet att konfrontera någon. Att gå ner och bli inlåsta i källaren var inte heller jättebra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback