20 gånger 'A' har varit som värst | Del 1

1. Crash Test Hanna.
"A" kör över Hanna med en bil under Camp Mona. Förmodligen A: s värsta ögonblick genom tiderna - för att inte tala om att det vid tidpunkten, var A Hannas bästa vän. Hanna "visste för mycket", och hon betalade för det big-time! Efter hon blev träffad, hamnade Hanna på sjukhus med ett brutet ben... Men hon kom i alla fall hem till lasagnelådor fyllda med pengar för att muntra upp henne!
 
 
 
 2. Life-size Dollhouse.
"A" har alltid varit känd för sin kärlek till dockor, vad bättre sätt att hämnas än att göra flickorna sina egna leksaker? I säsong 5 finalen, fångade A tjejerna och Mona i ett naturligstorlek dockskåp, tvingade dem att planera en kuslig bal, och manipulerade deras varje steg. Flickorna flydde nästan i slutet av avsnittet, men insåg att A är alltid ett steg före och inhägnar dem.
 
 

 

3. Pretty Little Prisoners.
Inte nog med att en manipulera rättsväsendet och hade Alison dömd för Mona mordet, men i processen, hade han/hon inramat tjejerna så att de blev gripna. "A" fick Alison att åka till fängelse - och om Alison var inblandad i Mona mordet, var naturligtvis flickorna det också.

 


 
 
4. Sweet and Sour Worms.
I säsong 2, Episode 16förberedde A en order av den kinesiska takeout för tjejerna, komplett med daggmaskar och en text där det stod: "This is what live bait looks like." Håll på med deras liv allt du vill A, men bråka inte med deras mat!
 
 
 
5. Oink Oink.
Manipulera flickornas liv genom att rikta sina svagheter är en specialitet för A. En av de hårdaste sakerna A har någonsin gjort, är när han/hon tvingade Hanna att käka upp alla dessa muffins, och sedan pekar henne raka vägen till toaletten så att hon kunde bli av med dem ett mycket ohälsosamt sätt. Det är där vi drar gränsen, A.
 
 
 
6. Bringing Down the House.
Just när Emily tänkte att det värsta som kunde hända var när hon var tvungen att pausa med simträningen på grund av hennes skadade axel, körde A en bil rakt igenom hennes vardagsrum. Not cool A!
 
 

7. The Worst Kind of Cavity.
I säsong 4, avsnitt 17, hade Hanna den briljanta idén att göra ett tandläkarbesök med Alis läkare för att ta reda på vem som bytte Alis tandröntgenbilder med personen som är faktiskt i hennes grav. A bokstavligen tvingade en gasmask Hannas ansikte och injicerade henne i läppen med bedövande medicin. Hanna vaknade med blod i munnen, och röntgenbilderna hon ursprungligen hade stulit togs från hennes väska. Senare, efter att ha klagat en tandvärk, drog Spencer ut en liten pappersrulle inifrån Hannas mun där det står, "I told you. Dead girls can’t smile. Stop looking. -A." Den viktigaste frågan här är inte varför, men hur?!
 
 

8. All Locked Up.
Vissa människor ser fram emot ett trevlig, varmt bad. Det är det perfekta sättet att rengöra och varva ner, eller hur? Inte om du bor i Rosewood och ditt namn är Spencer Hastings! I säsong 3 avsnitt 20, låste A in Spencer i sin egen ångande dusch och vred temperaturen hela vägen upp. Lyckligtvis klarade hon sig ut med blev ännu mer skraj när hon såg meddelandet från A på hennes spegel: "Steamy with Wren, Steamy with me".
 

 
9. Ice Cold.
På tal om att låsa in människor i saker, tog A allt till en helt ny nivå när han/hon försökte att frysa Aria och Spencer till döds. Sparia skrek för sina liv när A fångade dem i en megastor frys under sitt sökande efter Monas bärbara dator ett mörkt lager. Emily kom och räddade dem och krossade sönder allt i sikte förrän hennes bästa vänner var fria.
 
 

10. Chucky 2.0.
I finalen av seriens andra säsong, torterade A tjejernaett oroande nytt sätt: genom att skicka dem dockor. A's uppdrag till Spencer var att hålla Toby säker, Aria skulle bli av med Jackie och Hanna var tvungen att stoppa sin fars bröllop. Emilys docka fanns dock i baksätet på sin bil, för att tala om för henne att följa anvisningarna från sin GPS, vilket leder henne till en lada som fylls med kolmonoxid. Hade det inte varit för Ali som kom och hittade henne, skulle A ha lyckats med denna djävulska plan också!
 
 
Del 2 kommer imorgon!
 
Inspirationen kommer HÄRIFRÅN.

Kommentarer
Postat av: lolololool

vilket avsnitt är nr 5??

Svar: Säsong 1, avsnitt 13. - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-05-10 | 14:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback