20 gånger 'A' har varit som värst | Del 2

11. A Boney Grip.
  kvällen deltog tjejerna i en brudmodevisning för välgörenhet, Spencer fann det lite svårt att andas efter att ha jagat någon som hon tros vara Alison i skogen. Hon återvände till showen och upptäckte att A hade radat hennes korsett med fingerben och ett meddelande där det stod, “What will you do when the rest of me comes out of the grave?” Ta inte illa upp A, men modeaccessoarer är inte din starka sida.
 
 
 
12. “That Night”…No, The Other One.
För att öppna seriens tredje säsong, betalade avsnittet en hyllning till pilotavsnittet och ledde Emily och andra tjejer till Alis grav. Emily försvann efter att ha lite för mycket att dricka, och på något sätt befann sig ha stått vid Alisons tomma grav. Flickorna kom upp med den perfekta planen att visa upp sig oskyldiga, men tyvärr hade A fotografiska bevis som fick det att se ut som att tjejerna grävde upp Alisons grav.
 
 
 
13. Ruin on the Runway.
Alisons mor återvände till Rosewood för att vara värd för ett modeevent för att hedra sin avlidne (inte riktiga) dotter. Och naturligtvis, även i de mest sentimentala ögonblick i Rosewood, är A inte långt efter med galenskap! Medan hedringen av Alison, visades ett meddelande från A där det stod: "the bitch is dead" över projektorskärmen och genom att spela heavy metal musik. Visa lite respekt!
 
 

14.) Permanently Deleted.
Precis när Hanna har den ljusa idén att berätta sanningen för första gången i sitt liv och visa polisen att hon är oskyldig för Monas "mord", försvinner alla A textmeddelanden, dåtid och nutid, från sin telefon. Som ett resultat, hamnade Hanna bakom galler.

 

 
 
15. Slytherin Shenanigans.
Medan Spencer hjälper CeCe Drake med en trunk show, fann hon sig instängd i ett omklädningsrum... med en orm. Efter Spencer tillbringade nästa minut skrikandes för att få hjälp, kom CeCe och slog ormen till döds med ett ben från en skyltdocka.
 


16.) A Swarm of Bees.
I säsong 4, avsnitt 5, var Ella Montgomery i hennes bil och försökte bestämma sig för om hon skulle följa med hennes framtida man Zack till Österrike. Men helt plötsigt kommer massa bin in i bilen. Sedan fick Aria ett obehagligt sms: “This is only the first taste of my venom.”

 

 

17. A Massage From Hell. 
Eftersom Emily hade blivit väldigt spänd från henens simning erbjöd Ashley Marin Emily ett presentkort för en massage för att hjälpa henne att slappna av. Medan mjuk musik spelar i bakgrunden, ligger Emily ner på bordet och väntar på sin massör. Naturligtvis eftersom ingen i denna stad någonsin kan slappna av, tog A över. Mona senare avslöjade att det var Lucas som gjorde det, men det var uppenbarligen A som bad honom göra den läskiga uppgiften. Detta var något av det creepigaste faktiskt!

 

 

18. Murder by Hastings.
I säsong 1, tog A saker till en helt ny nivå genom att inrama Spencer och tjejerna genom att lämna en trofé, som omfattas av blod från en råtta som de sedan hittade. Eftersom de trodde att detta skulle kunna vara mordvapnet som användes för att döda Ali, vände de det till polisen. Men istället förklarade Rosewood PD Spencer en person av intresse i mordet på Alison DiLaurentis. Blodigt allvar detta, A!

 

 
 
 
19. The Worst Bowl of Cereal.
Det finns inget sådant som en säker lunch i Rosewood. "A" bokstavligen ersatte alla bokstäverna i Emilys måltid med den första bokstaven i alfabetet. Läskigt!
 
 

20.) The Roof is on Fire.
Kom ni ihåg
A låste in tjejerna och Mona inuti en brinnande stuga och försökte bränna dem levande? Vi försöker alltid att glömma, men denna rökfyllda PLL final kommer alltid att kommas ihåg. Om det inte är bevis på att A är ond, vet vi inte vad som är!
 
 
 
"A" har gjort många djärva (och dödliga) drag under årens lopp! Vilka kände ni har varit mer skrämmande än andra?
 
 
Inspirationen kommer HÄRIFRÅN.

Kommentarer
Postat av: Anonym

"Inrama"? HAHA antar att det stod frame men i detta sammanhang så menas det ju att sätta dit någon hahaha:D

Svar: Hahaha ja, det var ordet "sätta dit" som skulle stått där egentligen ;). Det blir sånna småfel ibland om man översätter för fort! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-05-10 | 18:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback