Teori tipsad om läsare | Är Lucas A?

Vi fick en kommentar igår från en läsare om en grym teori hon hade hittat på Tumblr. Vi tänkte att vi publicerar den här, så att ni kan vara med & diskutera om vad ni tycker om den. Läs hela teorin HÄÄÄR och kom sedan tillbaka hit och berätta vad ni tror om den. KAN Lucas verkligen vara A?
 
 
Tack Agnes för teori tipset :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag har alltid trott att han är A!! Nu är det ju jätte klart att han är det :) blir förvånad om han inte är A.

Svar: Jag blir inte heller förvånad om det är så!
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-08 | 18:35:35
Postat av: -E

Asså denna teori är ju så solklar! Tror verkligen att Lucas är A nu! Men jag har tänkt på en sak, kommer ni ihåg hur likt första avsnittet i säsong 3 var som det i säsong 1? För jag tror att det signalerar den nya A-början liksom och dessutom heter ju avsnittet "it happened that night" så... Och i det avsnittet så hände t.ex. det där med att Aria blir "anfallen" av A på toan i skolan och att A går som Lucas, så det är nog helt klart början för hans tid som A! Grym blogg förresten, och grym teori! :)

Svar: Det har jag inte tänkt på! Smart tänkt där med avsnitten som var lika varandra. Så kan det absolut vara och det gör det ännu mer sannolikt att Lucas kan vara A. Tack så jättemycket! Kul att du gillar vår blogg :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-08 | 19:29:10
Postat av: Anonym

Tror också det kan vara han, speciellt efter att ha läst denna teori och att Marlene la upp sin senaste bild på insta som har med Gud att göra. dock väääldigt uppenbart och enkelt känns lite tråkigt.. Längtar dock tills vi får se vem han/hon är!

Svar: Ja precis, man undrar ju om det blir FÖR självklart. Inte långt kvar nu tills vi vet!!
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-08 | 21:17:36
Postat av: Anonym

Jag gissar på att det var i säsong 3 som A tar över spelet efter Mona

Svar: Ja det stämmer eftersom Mona blev avslöjad som A i den 2:a säsongsfinalen. Big A tog över spelet i början på säsong 3 och framåt.
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-08 | 21:57:54
Postat av: Agnes

Vad kul att ni tog med teorin på bloggen, tack :D

Svar: Ingen fara! Det var ju en himla bra teori! :) Såg den dessutom på lite andra PLL diskussionssidor så jag förstod att den var lite populär :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-09 | 21:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback