Teori från en läsare | Lucas är A

Vi fick in några teorier häromdagen och vi kommer publicera några framöver här så att vi kan skapa lite diskussion! Här kommer en grym teori från en läsare som kallade sig själv "A" i kommentarsfältet:
 
Jag tror det är Lucas som ni skrev om i ett annat inlägg. Han har ju en anledning till att vara A också, de har inte betett sig så bra mot honom i början av serien. Tror att Mona då var Original A som Marlene skrev på Twitter, sen tror jag att hon började sammarbeta med Lucas. Sen att något hände och då är Lucas Big A och "stole the game" från Mona. Sen får vi bilden av att A är en tjej kanske ibland i meddelanden, och att det är en tuff person som sitter där vid datorer osv. Men i själva verket är det kanske lite smått nördiga Lucas som är där. Och det där med att det är lite tjejigt, Alison i ett tidigt avsnitt sa typ något i stil med är du fortfarande är på både sidor och något ord som menade att han var både tjej och kille, han verkar alltså vara lite tjejig, vilket förklarar meddelandena.
 
Sen har vi sett i Lucas rum att han har mycket leksaker och så, A har ju sitt dockskåp där med dockor och så. Tror STARKT på att det är Lucas, trodde Aria innan men nä, nu tror jag verkligen det är Lucas. Marlene sa ju också att när vi vet vem och varför A är A kommer vi tycka synd om A och det kommer vara "heart breaking", Lucas hade ju en crush på Hannah så då kanske det är något om det att det är heart breaking och allt. Finns fler anledningar till att han kan vara A på den där Tumblr sidan ni la upp som ÄGDE. Sen finns det också en youtube video med ännu fler anledningar till att Lucas är A! Bla att A ofta äter godis, butterscotch kolor, och Lucas kom med en butterscotch yoghurt till Hanna på sjukhuset. Ni kan se den här:
 
 
Och jag kom på nu också att vi har fått höra att Mona mördades av någon hon litade på, hon litade ju på Lucas. (Jag tror alltså att A även är Monas mördare).
 
Jätteintressant teori, tack för din kommentar! Jag tror också starkt på att Lucas kan vara A. Han har dock inte synts nu på några avsnitt, men jag kan ändå förstå ditt tankesätt. Kommentera era teorier nedan så släpper vi de här på bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback