Är Aria A?

Jag börjar få lite funderingar över Aria nu... är det någon mer än jag som misstänker att Aria kan vara A? Jag vet inte riktigt varför men jag tycker hon beter sig konstigt... om två avsnitt kommer vi få veta i alla fall om det är någon av tjejerna som identifierar sig som A. Tror ni att det är någon av tjejerna?
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Börjar du misstänka Aria nu? Hur beter hon sig konstigt tycker du? Aria är absolut en av de misstänkta enligt mig men nu så börjar jag misstänka Toby. Han har ju redan avslöjats för att vara med i A-team men det betyder väll inte att han inte kan vara Big A?
Jag tänker på det som händer Alison i fängelset. Toby är ju polis och har på så sätt tillgång till Alisons cell. Jag tycker bara att Toby verkar mer och mer misstänksam. Som motiv så kanske han tar ut sin hämnd efter det om hände Jenna och han kanske då vill se alla tjejerna i fängelse.

Svar: Svar på din kommentar ligger nu uppe i ett inlägg! :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-05 | 18:55:45
Postat av: Anonym

Marlene twittrade att man måste se från säsong 3 avsnitt 1 för att veta vem A är. A stal spelet från Mona när Mona var på Radley. Och det är i säsong 3 som Toby blir avslöjad av att vara med i A-team.
Toby kanske inte blev polis för att skydda Spencer utan kanske för att han är A.

Svar: Precis, det stämmer. Det är sant, det kan mycket väl vara så! Han har varit lite konstig det sistone med tanke på att han & Spencer har en liten skakig relation. Får väl se vad som händer :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-03-05 | 20:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback