Kort personlig fakta om tjejerna

Vi fick en fråga om vi kunde skriva lite mer om karaktärerna, det finns dock väldigt många... Jag valde ut Aria, Emily, Hanna och Spencer. 
 
Emily: 
Hon fyller år 19 november. Emily är väldigt duktig på att simma. Nu i senare säsonger har hon inte simmat något. Hon brukar kallas Em av de flesta, specielt Aria. Hon jobbar på cafeet i Rosewood. Emily är singel just nu i serien. Hon spelas av Shay Mitchell.
 
Spencer:
 
Spencer har sin födelsedag den 12 juni, om detta är ett påhittat datum för hennes födelsedag vet jag inte, kan ha nått med böckerna att göra, lika för de andra tjejerna. Hon har en storasyster, Melissa, som för tillfället är less på Rosewood och bor därför i London. Spencer har lätt för sig i skolan och har toppbetyg. Förut spelade hon väldigt mycket tennis, och var bra på det desseutom. 
 
Aria:
Aria är 18 år och fyller år den 22 juli. Hon har en bror som heter Mike. Efter Alisons försvinnande flyttade hon och hennes familj till Island, men återvände 1 år senare till Rosewood. Hon gillar att måla och ta bilder. Hon är väldigt duktig på att spela piano. Aria är en person man kan säga allt till och det stannar.
 
 
 
Hanna:
 
Hon fyller år den 6 mars. Hon har en bonussyster Kate som hon inte gillar. Annars bor hon med sin mamma Ashley. Av de flesta kallas hon Han. Förut stal hon väldigt mycket från köpcentrum. Hennes dröm college är "Fashion Insitute". Hon älskar att shoppa och leka med smink.

Kommentarer
Postat av: Maja

Skulle ni kunna skriva era teorier om pll??

Svar: Det kan vi försöka fixa något inlägg om! :)-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-21 | 12:42:13
Postat av: Maja

Love thy neighbor postern i dockhuset är ju typ samma som Wrens.Men Love thy neighbor är ju en engelsk sitcom serie och bara det är ju mistänksamt!

Svar: Det har jag inte tänkt på, bra observerat!-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-21 | 14:43:56
Postat av: Anonym

En om killarna i pll skulle va Nice :P

Svar: Det kan vi definitivt fixa!:) - C
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-21 | 21:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback