Frågor och tankar om gårdagens avsnitt

- Först och främst, förklarade Janel Parrish att öppningsscenen är "något som redan har visats men kommer visas igen från en annan vinkel" för Entertainment Tonight förra månaden. Hon medan alltså scenen när tjejerna sprang från deras bal och Sara Harvey visades för kameran.

 - Spencer sa att hon var så nära Charles att hon kände hans andetag och att han verkade så bekant. Varför var han bekant? Är Charles någon som Spencer har känt sedan länge tillbaka? Och VARFÖR drog hon inte bara av masken på Charles när hon var på så nära avstånd?

- En annan fråga... vem klädde av tjejerna? Charles kan väl inte gjort det? Och hur vet poliserna att Andrew har varit besatt av tjejerna sen Ali försvann? En till grej.. VAD gjorde A mot tjejerna i deras rum?! Finns så mycket frågor som de låter vara.

- Andrew är alltså den största misstänkta. Men bara för att han är det, så tror jag mer på att inte är A. Men visst, är han är creepy.

- Karaktärer som inte var med i avsnittet: Jenna, Mike, Melissa, Cece och Wren.

VAD TYCKTE NI OM AVSNITTET?


Kommentarer
Postat av: -A

Jag tyckte verkligen att avsnittet var bra och ser framemot resten av säsongen

Svar: Det gör vi också!
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-04 | 13:22:44
Postat av: Anonym

Jag tror, efter att ha sett promon till 6x02 att det charles gjorde mot tjejerna var som nått slags tortyr för att visa lolajitet (kommer inte ihåg vad det heter).
O känner också att andrew känns mindre som att han är charles när han är huvudmistänkt men man vet ju aldrig!

Jag tror iaf på teorin att charles är en släkting till ali, inte ett syskon och ledtrådarna säger ju dock att det är andrew men kan det kanske va så att andrew hjälper charles o vet vem det är?

Svar: Ja så kan det ha varit, han kanske ville tillrättavisa dem! Jag tror inte heller att Andrew är Charles, även om jag tycker att han är lite mystisk. Det ska bli spännande att få reda på mer om denne okända Charles!! :)-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-04 | 13:32:57
Postat av: -S

Jag tror inte Andrew är Charles utan att Wren är.

Svar: Det vore något!
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-05 | 20:38:42
Postat av: Linda

Jag undrar vad det var som gjorde att polisen osv. började misstänka Andrew...kan det finnas någon koppling till att han försökte ta sig in/tog sig in i Mona's hus vid några tillfällen, och att något vittne råkade se honom? Polisen har hela tiden trott att Mona varit död, fast sen fick dom se henne på videon i bunkern med dom andra tjejerna. EN SAK jag verkligen funderar över är: Varför berättar inte Mona för tjejerna om vem som kom in i hennes rum när hon blev "dödad" och exakt vad som hände då? Hon har haft två avsnitt på sig....Och det här med A- detta Marlene twittrade ut: 1+1= A, är det två A? Och betyder det att 1+1 är lika, typ som tvillingar?bröder? Istället för att skriva 2=A till exempel...i en av scenerna med skyltdockorna på balen, så står Charles bredvid en kvinnlig skyltdocka, som ett par- det är väldigt tydligt, dom är separerade från resten. Charles + en annan kvinnlig A? Melissa+Wren? Men vad är motivet??? Det är ju viktigast av allt. P.s. Har någon annan också funderat över varför (tidigare säsong) Jessica DiLaurentis förföljde Spencer i hennes hem/rum???

2015-06-05 | 22:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback