Fakta, tankar & teorier om Charles

Charles är troligen någon vi redan har stött på flera gånger. Producenten I. Marlene King twittrade, ”Är du säker på att Charles inte är någon du redan känner till. Ja, du har sett Charles ansikte tidigare. Utan masken.” efter säsongsfinalen, vilket innebär att vi redan vet vem han är.
 
charles dilaurentis 4
 
Många fans spekulerar i om Jason DiLaurentis har en tvilling – Charles DiLaurentis. Dessutom tyder videon som Spencer såg på att familjen DiLaurentis består av två små pojkar. Ett annat tecken på det är att producenterna medger att Jason är en stor del av de kommande avsnitten.
 
charles dilaurentis 3
 
Är Charles Wren Kingstons tvilling? Okej, han är från Storbritannien, men hans brittiska uttal kan vara fejk. Dessutom har han mycket att göra med Radley, vilket kan betyda att han har haft kontakt med både Mrs. DiLaurentis och Bethany Young – och han är ungefär samma ålder som Jason.
 
charles dilaurentis 9
 
Är Andrew Campbell egentligen Charles? Han är blond, han är ungefär rätt ålder och vi vet inte så mycket om honom. Dessutom betedde han sig väldigt mystiskt under förra säsongen, och han lyssnade på Veronica Hastings telefonsamtal under sista avsnittet. Ett annat tecken på att Andrew Campbell kan vara Charles är att det står ”Campbell Farms” på huset i Charles video – vilket är Andrews efternamn.
 
charles dilaurentis 6
 
Eller har Cece något med Charles att göra? Tänk om Charles DiLaurentis egentligen heter Charlie DiLaurentis? CeCe Drake var trots allt red coat och vi vet faktiskt inte särskilt mycket om henne.
 
charles dilaurentis
Charles kanske inte är Alis bror alls? Om vi tänker tillbaka på videon håller Jessica DiLaurentis en bebis, och till en av pojkarna säger hon, ”Vill du pussa din syster god natt?” – men hon säger det aldrig till båda två. Kanske tillhör Charles inte familjen alls, utan är en kusin, en vän eller en brorson till Jessica?
 
 
En familj på fyra personer! "A” har gjort dockor för alla i serien, och självklart även familjen DiLaurentis. Men varför inkluderar han inte sig själv i familjen då?
 
Återigen – I. Marlene King hävdar att vi har fått flera ledtrådar om Charles i säsongerna tre till fem. Charles är alltså ingen främling.
 
VEM TROR NI DET ÄR?
 
Källa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror mkt på teorin att charles är en släkting, inget syskon till Ali, stämmer bättre ihop :P
Sen med tanke på minen Ali gav Emily när hon frågade vem charles va kändes det som att Ali visste vem det är

Svar: Jag tror också starkt på det. Eller hur, minen tänkte jag också på! Hon verkade ha en liten aning om vem det var! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-03 | 18:49:11
Postat av: Maja

Jag tror att Charles är Wren. Det som tyder mest på detta är väl Arias skoluppgift som det stog "Solve for A " på och om man löste det blev det ju Wren. Är inte så säker på något längre efter avsnittet inatt men ändå.

Svar: Jag har också funderat mycket på Wren. Dock har han inte varit med i serien på ett tag, men kan ändå tänka mig att han är A! - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-03 | 19:44:16
Postat av: Gris

Nej, Ali vet inte vem Charles ör eftersom i nästa avsnitt såfrågar hon sin pappa vem det är

Svar: Hon kanske har något minne av honom och vill fråga för att få det bekräftat? Man vet aldrig med pll :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-04 | 18:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback