Är Charles verkligen död?

Vad tror ni, är Charles död eller inte? I pll brukar det väldigt ofta vara så att de vill att det ska se ut på ett sätt men egentligen är på ett helt annat. Alltså är möjligheten stor att Charles lever! Vad tror ni?
 
 

Kommentarer
Postat av: -A

Jag tror absolut att Charles lever. Kanske placerade de hans gravsten där så att man skulle tro att Charles är död och har varit det länge. För om han inte lever varför ljög då Mrs. D för sin man och sade att Charles krimerades och att hans aska var utspridd i havet.

Svar: Precis! Jag tror nog också att han lever! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-28 | 15:14:06
Postat av: Maja

jag tror absolut att han kan leva men det är så många som man trott har varit döda men visat sig inte vara det som Alison ,Mona till och med Ian för att man trodde ju han dog när han trillade ner från klocktornet!Det skulle bara vara lite fail om Charles levde enligt mig då.

Svar: Ja som du skrev.. Dom vill få oss att tro att alla är döda fast dom lever.. Kanske lever han eller är han död
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-28 | 20:17:14
Postat av: -A

Jag tror att A står för alive. Att Mrs dilaurentis skyddade Charles hela den tiden, det är därför "hon inte ville" att Ken skulle följa med henne till sjön där hon skulle släppa Charles aska. Även att hon inte ville att Jason skulle komma in och att han skyllde på vinden när man hörde något. Mrs dilaurentis var ju orolig för Ali den kvällen för att Charles kanske hade rymt från radley...det var där han var hela tiden men Jessica satt ju på styrelsen i radley så hon visste hur hon skulle göra så att ingen fick reda på det. Det var han som slog Alison me stenen den kvällen och det var honom Jessica skyddade hela denna tiden...för att det är hennes son! Sen kan man ju undra varför han skulle döda sin egna mamma? Jo, innan Mrs dilaurentis dog skulle hon ju skicka ett mail
Till någon där det stod "I can't protect you anymore" vi alla vet ju att A ser allt så.. Det var därför Charles dödade henne,hon tänkte inte skydda honom mer.
Haha ganska lång teori men det är vad jag tror XD


Svar: Det var en bra teori! Så kan det mycket möjligt vara! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-06-28 | 23:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback