5 chockerande scener från 6x03

1. Jason trodde att Charlie var någon som endast fanns i hans fantasi
 
Jason berättade för Spencer att han kom ihåg en låtsaskompis till honom som hette Charlie, men Spencer kom på att han inte var påhittad utan istället var någon som Mrs.D gjorde sig av med.
 
2. Ali och Lorenzo sitter i ett träd?
 
Ali verkar definitivt vara intresserad av Lorenzo, och Spencer verkar vara stöttade till detta. Toby är däremot orolig att hon ska ha dåligt inflytande på Lorenzo.
 
3. Var är Sara?
 
Hanna upmuntrade tjejerna till att besöka Dr.Sullivan för att prata om deras öden i dockhuset. Men medan de var på hennes kontor fick Emily ett videomeddelande som varnade dem att lämna kontoret annars skulle Sara råka illa ut. Efter att tjejerna rusade hem till Emily insåg dem att Sara precis kommit ut ur duschen och inte alls var i fara?
 
4. LE!
 
Till en början trodde Ali på sin pappa när han sa att han inte visste vem Charles var. Spencer var övertygad om att han ljög så tjejerna sökte igenom Alis hus och Aria hittade en bild på Jason och en annan pojke. I slutet av avsnittet konfronterar Ali tillslut sin far om detta.
 
5. Andrew ville bara rädda dagen

I början av avsnittet var Aria övertygad om att Andrew var den som kidnappade dem. Men efter att awkward ha stött på varandra påstod han att han bara hade letat efter tjejerna i hopp om att få bli hjälte. Han jämförde sedan tjejerna med stationer för giftigt avfall, lite väl hårt kanske.. 
 
Vilken var den mest chockerande scenen tyckte du?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback