Sammanfattning av 6x08

Eftersom att det är svårt att hitta avsnittet med svensk text så tänkte vi börja med att göra sammanfattningar av avsnitten dagen efter. Ni kan, även om ni inte förstår allt, se avsnitten vi lägger upp här på bloggen och sedan läsa sammanfattningen för att förstå bättre, hoppas ni gillar det!
 
Alison har svårt att inse att det är hennes bror som ligger bakom allt och hon vill veta vad polisen vet om honom. Hon snodde därför Lorenzos passerbricka till polisstationen för att ta reda på vad polisen vet och vad de planerar att göra när de hittar Charles. När hon väl kom in i utredningsrummet där alla bevis låg blev hon upptäckt av Tanner, som meddelade detta vidare till Lorenzo, som i sin tur blev arg på Alison. Om de löser sina problem och bir ett par återstår helt enkelt att se i kommande avsnitt.
 
Aria fick övertala sin mamma och Tanner för att få gå på ett gallerievent där hennes bilder skulle visas för första gången. Tanner hade lovat att allting skulle vara säkert och att alla skulle vara skyddade, men när Arias bilder visades var det bilder på tjejerna inne i Charles dockhus. Detta betyder alltså att han har varit inne i galleriet och bytt ut bilderna. Aria tror att detta är för att Charles vill visa att tjejerna tillhör honom. Tjejerna och Arias mamma får prata med polisen i hopp om att allt ska lösas tillslut. Utanför galleriet blir det en härlig Ezria-scen. Aria förklarar hur hon känner sig rädd och kall hela tiden och alla Ezria-shippers var lyckliga i denna stund. 
 
Spencer och Hanna försökte gå till botten med varifrån hon fått sitt stipendie. Då träffar de Rhys Matthews, en man som är väldigt lik Jason. Tjejerna blir fundersamma och undrar om det inte kan vara Charles.. I slutet av avsnittet kan man se att Tanner fick se övervakningsfilmen från galleriet och man ser då att det ser ut som Rhys som byter ut tavlorna. Rhys syntes även i en bil utanför galleriet och alla tjejer utom Aria följde efter hans bil. Då ser de att han gick in i en stor övergiven byggnad och de ser även att Arias kompis Clark följer efter. Clark hade tidigare frågat Aria en väldans massa frågor om A och om hur de skulle få fast honom, är han en skum karaktär tycker ni?
 
Vi vet även efter det senaste avsnittet att Red Coat är tillbaka! Red Coat och Charles kommer att gå på tjejernas studentbal, vad säger ni om det? Överlag kan vi säga att det var ett händelserikt avsnitt och att vi väntar med spänning på sommarfinalen!!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör det samma sak för nästa veckan och om två veckor :)

Svar: Absolut, det kan jag fixa! kul att du uppskattade det :)

-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-07-30 | 21:45:26
Postat av: Maja

Kul att ni sammanfattar avsnitten!Jag har precis börjat blogga på blogg.se,jag undrade hur man lägger upp youtube klipp?Har nu några andra tips?.Älskar er blogg SÅ MYCKET!! Tack i förväg:-D

Svar: Vad roligt att du tycker det! Det är bara att klicka på dela knappen och sedan bädda in och kopiera den länken och klistra in där man skriver inläggen :) Blogga om sånt du själv tycker är intressant så ska du nog få läsare! Lycka till med bloggandet och tack för de fina orden om vår blogg, vi blir jätteglada!! :)
-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-07-30 | 23:10:09
Postat av: Maja

Titta gärna in den:-D

2015-07-30 | 23:11:02
Postat av: Maja

http://mypll.blogg.se
Hehe

2015-07-30 | 23:11:34
Postat av: Vilma

Jättebra sammanfattning. Super att ni gör sådana, speciellt nu när swefilmer försvinner och man får börja kolla på engelska. Jättebra! <3 Uppskattas verkligen! :D

Svar: Jätteroligt att du tycker det, vi blir superglada :) Ha en bra kväll!

-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-07-31 | 16:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback