12 av de skummaste karaktärerna i PLL

1. Charles DiLaurentis
Charles är utan tvekan den läskigaste personen i Rosewood och tjejerna har spenderat halva säsong sex med att ta reda på hans identitet. Att han håller på med dockor och masker gör honom bara ännu läskigare, skärpning Charles! 
 
2. Mr. DiLaurentis
Om Charles verkligen är Jason och Alisons bror kan han definitivt ha ärvt hans läskighet från sin pappa. Han har inte synts till särskilt mycket i tidigare säsonger, men sedan Ali kom hem har han varit överallt. Han vacklar med blicken och har ett hett temperament, vilket får oss att tro att han döljer något. Han har inte heller något problem med att ljuga för sina barn, vilket gör honom till en skum typ!
 
3.Lucas Gottesman
Lucas har inte synts till i serien sedan början av säsong 5, men i säsonger innan det har han varit en av de läskigaste karaktärerna! Till en början verkade han gullig och lite nördig men sen blev han en läskig anhängare til Monas A-team. Han är kort sagt lite skum! 
 
4. Mrs. Grunwald
Mrs.Grunwald var den sista som Alison vid liv den natten hon försvann. Även om hon använde sina "förmågor" för att känna av att Alison var i trubbel så har hon inte kunnat använda dem till att lösa något annat mysterium, är inte det lite konstigt? 
 
5.Harold Crane
Hur obehaglig var inte han? När han först var ägare av motellet där Mona hade sina A-saker och sedan följde efter som vaktmästare till skolan där tjejerna går började man tycka att han var skum.Han hade Alisons gamla dagbok och när tjejerna hittade den började alla hans saker att brinna och han försvann sedan. Kan han ha någon betydelse för serien?
 
6. Detective Wilden 
Wilden var den första som visade att det inte finns någon bra polis i Rosewood. Han verkade osunt besatt av tjejerna och hela hans image var väldigt obekväm. Inte en jättehärlig snubbe det där..
 
7.Tjej-spökena
Vad är grejen med spökena i serien? De är kanske ofarliga och inte alls har med allt att göra, men visst är de allt obehagliga och skumma!
 
8. Andrew Campbell 
Vi kan anta att det är lugnt att säga att Andrew inte är A, men han är fortfarande en skum kille! Han var trots allt borta fyra veckor vid tjejernas försvinnande och han lyssnade av Mrs.Hastings telefonsamtal, det är ju inte riktigt normalt!
 
9. Wren Kingston
Wren har aldrig riktigt varit skum eller läskig, men det är ju det som gör honom läskig! 
 
10. Mr.Montgomery
Alison är inte den enda med en läskig pappa. Även Aria har en läskig far. För det första är han aldrig hemma och för det andra är han en skicklig lögnare. Nog är han skum allt. 
 
11. Mr.Hastings
Spencers pappa har haft hemligheter sedan början av säsong ett. Han hade en affär med Jessica, betyder det att han vet vem Charles är? Han har nog fler hemligheter än vad alla vet om.
 
 12.Sara Harvey
Sara har bott med Emily i fem avsnitt men ändå vet vi ingenting om henne? Varje gång Emily frågar henne om något flyr hon iväg, hon har definitivt något stort att dölja!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Aurora

Undrar vad vattenräkningen liggger på i Emilys hushåll
Sara Harvey duschade typ hela tiden 😂

Svar: Hahah, eller hur! Undrar det jag med ;)

-I
Pretty little liars Fanblogg

2015-07-27 | 16:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback