Översättning på Vanessas (CeCe) reaktion om A

Det var en läsare som undrade om vi kunde översätta intervjun med Vanessa Ray (Cece) när hon berättar om henens reaktion när hon fick veta att hon är A. Här kommer översättningen:
 
Hon säger att det var den coolaste och mest speciella gåvan att få. Hon skojade alltid med sina vänner och sin familj om att hon var A, men trodde det aldrig själv att hon faktiskt skulle vara det. Och sen slutar det med att hon faktiskt var A. Hon var väldigt exalterad när hon fick veta det.

Hon kände även mycket press och ville att fansen skulle känna igen A när de såg CeCe som A. Hon kände sig mest spänd.

Hon fick reda på att hon skulle vara A under tiden som hon skulle gifta sig. Hon tänkte att det skulle ta cirka en dag att filma i sommarfinalen. Sen läste hon manuset och började nästan gråta. Hon slängde till och med manuset i väggen sig när hon insåg vad som faktiskt händer, dvs att hon var A. Hon kunde inte berätta för någon heller så hon kände sig väldigt chockad. Det enda hon kunde ringa var Marlene. Hon förstod hur det kändes för oss fans med alla känslor när något stort händer i serien. Hon önskar att det fanns en grop i rummet när hon fick reda på att hon var A.
 
Se videon nedan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback