Intervju med Marlene

Vad kan du bertätta om tipshoppet? Är Alison gift? Vem är det som är ute efter henne?
Marlene King: Alisons namn efter tidshoppet är Mrs Rollins. Och jag kan inte säga vem som är ute efter henne, det är en del av vårt stora mysterium framåt.


Det ser ut som att flickorna kommer tillbaka till Rosewood, men kommer de att stanna där? Kommer de alltid vara i Rosewood som allt sker?
Det är dom utmaningar som karaktärerna kommer att möta i 6b. Det finns något som Ali behöver, och det finns en anledning att de kommer tillbaka till Rosewood och sedan kommer saker att utvecklas och de måste hitta ett sätt att rädda Alison och det är mycket utmanande, eftersom de alla har jobb och är ute i den verkliga världen nu.


Vad kan du säga om Mona?
Mona är en annan karaktär som vi älskar att jobba med, jag älskar att skriva berättelser för henne. Hon kommer inte att lämna oss. Det kändes verkligen inte som att hon skulle vara en del av hejdåscenen. Hon är inte en del av den kärngruppen, de ursprungliga fem vännerna.


Hur kommer Emily återhämta sig från det Sara har gjort mot henne och finns det någon chans att vi kommer att se Paige i den andra halvan av säsongen?
Det finns alltid en chans att vi kommer att se Paige. Du vet, Emily har inte haft jättemycket tur med flickvänner, så vi får se hur hon gör efter tidshoppet, om hon kunnat hitta en bättre grupp med tjejer att umgås med.


Hur är det med de andra kärleksparen - Toby, Ezra, Caleb? Kommer de finnas till?
Ja, alla kommer bo kvar i vår värld. Lucas också, ja.


Åh, Lucas ja!
Vi har inte sett Lucas på ett tag.
Ja, Lucas kommer tillbaka och han har en stor överraskning att komma med.


Hur är det med Jenna då?
Hon är inte med i någon av de avsnitt som vi har filmat hittills, men vi har en story för henne som ni kommer få se. Vi får se henne i tidshoppet, alltså fem år senare.


Och Jessica DiLaurentis mördare, kommer det att avslöjas?
Du kommer så småningom att få reda på vem som mördade Jessica. Det är den saken som vi inte svarade på, den tråd som kommer att väva oss in i framtiden.

Läs orginalintervjun på engelska här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback